Venlig kundeservice, hvor vi fik lavet sÊraftale med at prÞvekÞre ladcykler. Super god oplevelse fra start til slut. KÊmpe ros til manden som betjente os, som sagtens kunne have pakket mere pÃ¥ o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har haft utalige problemer med vores ladcykel. Cyklen er under 2 Ã¥r gammel. Vi har selv mÃ¥tte betale for nye bremser, reperation af gear, udskift af eger. En regning hos den lokale cykelsmed... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi bestilte en cykel, der angiveligt skulle vÊre pÃ¥ lager og som havde noteret âmaks levering 5 hverdageâ. De hÊvede pengene allerede efter 1 dag, uden varen var sendt afsted, hvilket er imod dansk r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hvad gjorde handlen med el-ladcykler til en god oplevelse? Det skal jeg fortÊlle jer; kÊre lÊsere. Kort efter jeg har afgivet bestilling kommer der promte en bekrÊftelse mail. Allerede her i forlÞbe... ãã£ãšèŠã
Hos El-ladcykler.dk forhandler vi elektriske ladcykler til alle behov og for enhver pengepung. Vi forhandler stÊrke internationale og europÊiske brands såsom Wike, Wildenburg, Johnny Loco, Cargobike of Sweden, Butchers & Bicycles og Add-Bike. Med den produktportefÞlje er vi sÊrdeles godt dÊkket ind, uanset hvad du som kunde leder efter, når du er på udkig efter en el-ladcykel. Her på hjemmesiden finder du også et stort udvalg af tilbehÞr til el-ladcykler, som låse og barnesÊder. Blandt vores mest populÊre mÊrker, finder du barnestole fra Melia og låse fra Axa og Abus. Det er også hos os, du kan kÞbe det originale, danskproducerede, Isofix-beslag, så du kan montere din autostol i din ladcykel lige så let som i bilen. Smart, ikke?
Malervej 2, 6710, Esbjerg V, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Vi fik en ladcykel hvor lynlåsen på kalechen gik i stykker, men vi fik tilsendt en ny uden spÞrgsmål

El-ladcykler.dk ããã®åç
Ladcyklen er helt fantastisk. Har inden kÞbet haft tlf. kontakt med en god og Êrlig medarbejder der kunne vejlede mig i forhold til mit valg af cykel. Dette var vigtigt da jeg overhoved ikke har prÞvet sådan en cykel fÞr. Kan kun give mine bedste anbefalinger

El-ladcykler.dk ããã®åç
Jeg foretog en ordre hos El-ladcykler.dk for over en uge siden. Jeg har fået bekrÊftelse på, at de har modtaget min bestilling, men har intet hÞrt fra dem siden. Har i Þvrigt kontaktet dem via deres kontaktformular, det har heller ikke givet pote

El-ladcykler.dk ããã®åç
Cyklen blev bestilt mandag aften og den var her torsdag morgen. Altid hurtig til at svare pÃ¥ mine spÞrgsmÃ¥l pÃ¥ Facebook - selv i weekenden. Cyklen har gjort vores famileliv nemmer, da vi bruger den hver dag med to bÞrn ca 12 kmð

El-ladcykler.dk ããã®åç
Vi har lÊnge ledt efter en elcykel med lad, der i vores tilfÊlde skal fungere som en bil nr. 2, der i hverdagen skal transportere 2 stk. unger til og fra institution. Vi har prÞvekÞrt flere forskellige cykler, og valget er nu faldet på en fra Wildenburg.

El-ladcykler.dk ããã®åç
Billige produkter og hurtig levering. Super tilfreds med produktet som er i god kvalitet. Fik endda en ekstra lille ting med, som jeg ikke havde bestilt. SÃ¥ de bedste anbefalinger herfra ð

Ordre 16977
Det har vÊret en fantastisk oplevelse at handle med jer . Produkt og levering helt i top. Tak Tak og Tak

El-ladcykler.dk ããã®åç
Vi havde bestilt et iso-fix beslag til vores el-ladcykel, som vi havde fortrudt. Vi henvendte os til dem, hvor vi uden problemer fik det ombyttet til en hyndestol til vores 1 årige datter. Samtidig med bestilte vi et garagecover, som blev sendt sammen med hyndestolen.
Det er super service! :-)

El-ladcykler.dk ããã®åç
Super fin service og vejledning! Lidt startsvanskligheder ved en del transportskader på cyklen, men en super service fra Fjordor! Jeg kan indtil videre kun anbefale denne virksomhed.

El-ladcykler.dk ããã®åç
Vi har lige modtaget vores nye Wildenburg City E-Cargo. Alt var samlet og monteret. Batteriet var fuldt opladt, så vi allerede fÞrste dag kan komme ud og cykle :-)

El-ladcykler.dk ããã®åç
Super hurtig levering og reel beskrivelse af produkterne på hjemmesiden. Når Ladcykler.dk skriver luksushynder til ladcyklen, så er det ekstra tykke og gode hynder.

El-ladcykler.dk ããã®åç
Super service. Vi bestilte til levering pÃ¥ SamsÞ - hvilket ofte giver problemer da Þen ikke er brofast. Her hÞrte vi intet - fÞr cyklen ganske enkelt var leveretð

El-ladcykler.dk ããã®åç
Jeg fik bestilt et forkert garagecover til min ladcykel, da hjemmesiden gav udtryk for, at det godt kunne bruges til min cykel. Jeg kunne dog på ingen måde få det på. El-ladcykler.dk sagde, at andre ikke har haft problemer med det cover til min cykel, men valgte alligevel at sende mig et stÞrre garagecover fragtfrit samt betale returfragten for det fÞrste garagecover - det kaldes god kundeservice!
Slutteligt kan jeg bemÊrke, at de bestilte produkters kvalitet er ganske tilfredsstillende.

Hvor skal jeg begynde...
Der er ikke det, som denne her ladcykel IKKE har fejlet. Ladcyklen, som er en sort Wildenburg Classic, er kÞbt i februar 2022.
FÞrst og fremmest er der kalechen, som fik sin fÞrste skade efter sÞlle 1 uges brug.
Så er der dÊkkene, som punkterede for fÞrste gang, da ladcyklen var blot 2 uger gammel. Jeg fandt så ud af, det var fordi der sad nogen billige skrammel dÊk fra Kina på den. Dem har jeg sidenhen udskiftet med nogen Schwalbe Marathon Plus punkteringsfri dÊk.
6 måneder senere gik controllerboksen i stykker, som jeg forÞvrigt skulle igennem et vÊrre togtrÊkkeri for at kunne få erstattet som en del af den LOVPLIGTIGE reklamationsret på 2 år. Garanti og reklamationsret er forÞvrigt IKKE det samme, og I har som virksomhed derfor IKKE krav på at forlange, at serviceeftersyn skal vÊre hverken dokumenteret eller overholdt for at I vil godkende en reklamation.
Den lovpligtige reklamationsret på 2 år er ALTID hÊvet over virksomhedens egen opstillede garanti med diverse krav om fx serviceeftersyn (Lad dette vÊre en vigtig, informativ lÊrestreg at videregive til andre potentielle kÞbere af jeres ladcykler).
Så er der bremserne, som synes at skulle udskiftes eller justeres på konstant.
Fornyligt gik motoren så i stykker, her blot 14 måneder efter kÞbet af ladcyklen. Jeg er stadig i gang med at få den sag behandlet hos jer, men I svarer jo pludselig ikke lÊngere på mail. Nu skal det foregå gennem en Chatbot på jeres hjemmeside.
Motorens skade kan forÞvrigt dÞmmes til at vÊre en reklamationssag IGEN, IGEN, fordi det skyldes en Þdelagt sensor inde i selve motoren.
Jeg overvejer godt nok STÃRKT at kÞre en fuld reklamationssag pÃ¥ ladcyklen, som I at kÞbet skal annulleres, omend Forbrugerombudsmanden mÃ¥ hives indover sagen om nÞdvendigt, da jeg pÃ¥ ingen mÃ¥de synes, at jeg har fÃ¥et en funktionsdygtig ladcykel som lovet, da det er sÃ¥dan lidt hips som haps, om den nu lige virker den ene uge eller ej.
Jeg kan pga. mine oplevelser med jer simpelthen IKKE anbefale jeres ladcykler til nogen som helst andre. Hold jer langt vÊk fra Wildenburg, folkens!
Det skulle ikke undre mig, om Wildenburg og Amladcykler laves på selvsamme fabrik i Kina...

El-ladcykler.dk ããã®åç
HÞjt serviceniveau og kvaliteten af produkterne er så lÊkre!! Vi har lige fået 'hyndestol til ladcykel' hjem til vores 1 årige og hun sidder så behageligt i den! Bedste anbefalinger herfra ;)