2.1

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Undvik

Kontaktades snabbt av säljare för två olika bolag. Ett stort välkänt och ett mindre. Båda var påstridiga och ville ge mig kort om tid för att bekräfta avtalet. Kändes oseriöst . Går tillbaka till elskling.se för att söka rimliga elpriser.

2026年2月5日
5つ星のうち1の評価

I hoped to just compare prices

I hoped to just compare prices, but kept getting advertisement calls for weeks after, even after withdrawing my consent. I also got a few scam calls for the first time after using this service.

2025年8月19日
5つ星のうち3の評価

Inte så illa

Innan man går vidare på sista steget så står det att personer kommer att ringa på okänt nummer. Då förstår man om man tänker till att en säljare kommer ringa. Jag har skrivit in mina uppgifter 2 gånger, Fortum och vattenfall ringde upp. Jag förhandlade ett bra avtal och jag har inte problem med att två så stora elbolag har mina kontaktuppgifter.

Det negativa är dock att du skriver in dina uppgifter på ett sett som att de ska jämföra elbolag åt dig, de gör dom inte. När du har skrivit in nästan allt och är på sista steget får du veta att du kmr att få erbjudanden men inte hur. Bara när du är helt klar får du veta att du kommer att bli uppringd och då pratar du också endast med två elbolag och det finns över 200+, så vill man jämföra är det inte en sida för dig. Vill du bli uppringd för att höra vad dom kan ge och inte, är det en bra sida. Det hade bara varit bättre att förtydliga det i början.
Summan: bolaget är inte så illa, men kan förbättras.

2025年7月29日
5つ星のうち1の評価

Glöm el.se om du har solceller

El.se skickar mina kunduppgifter bara vidare till elproducenter. Gör ingen egen jämförelse på sidan.

El.se tar heller inte hänsyn till dig som microproducent. Har du solceller måste du själv ringa till respektive avdelning hos elföretaget, i detta fall Vattenfall.

2023年9月6日

Varning

Varning! Sidan utger sig för att jämföra elpriser. I verkligheten skickar de mina uppgifter till flera elleverantörer. Något som det INTE uppger på något vis.

2023年3月6日

Dom måste skämta

Dom måste skämta. Tog mig tid och anmälde intresse. Fick svaret att dom inte hade någon leverantör som dom samarbetade åt, åt oss?? Hur är detta möjligt. Vår brf finns i Sveriges näst största stad (Göteborg) Vi har gemensam el. Detta måste vara ett skämt???

/ Peter

2023年4月10日
5つ星のうち1の評価

Beware of telephone sellers of all kind when entering your phone number at el.se!

We were looking for a electricity supplier for the house we are renting in Uppsala. Therefore, we filled out the form at el.se and were told that we will receive offers from 2 companies: Fortum and Telge Enegeri. This is quite disappointing, as there are more possibilities available on the market. In particular, Fortum's strategy is really annoying. They call many times, trying to trick the customer into a contract.

Anyway, that's only part of the story. Ever since I entered my phone number in the form at el.se, I get many, many calls from telephone sellers of all kind. It is at least 2-3 calls per day. Hence, it seems that el.se and their partners use the collected phone numbers to sell them to other dubious companies.

2023年1月23日

レビューの対象になっている企業の方へ