レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Min private lader holdt pludseligt op med at virke, da den ikke lÊngere var online. Jeg skrev en mail med screendumps til kundeservice og udfÞrlig beskrivelse. Halvanden mÃ¥ned efter fik jeg en mail ti... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ladeboks mister kontakt med nettet og det er umulig Ã¥ lade. Support kontakter noen som skal fikse men ingenting skjer, fire dager uten mulighet til Ã¥ lade. Hyggelige folk pÃ¥ support men liten vilje ti... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち2の評䟡

Ser mange sliter med Ã¥ fÃ¥ kontakt med kundeservice hos Elaway. Jeg fÃ¥r heller ikke svar fra dem. Jeg har prÞvd forskjellige epost, men fÃ¥r ikke noe svar. Til og med funnet epost til sjefen der, uten a... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

圓該䌁業による蚘述

Elbillading i borettslag og sameie Lading hjemme skal vÊre enkelt, uansett hvilken type bygning du bor i. Som en ledende aktÞr for lading av elbil i Norge, er vårt mål å gjÞre det enkelt for alle å lade. Vi er spesialister på ladelÞsninger for boligsameier og borettslag. Du finner oss i byer som Oslo, Stockholm og MÌnchen, og i fremtiden over hele Europa.

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Elendig kundeservice

Min private lader holdt pludseligt op med at virke, da den ikke lÊngere var online. Jeg skrev en mail med screendumps til kundeservice og udfÞrlig beskrivelse. Halvanden måned efter fik jeg en mail tilbage med spÞrgsmålet: hvad er problemet.

2026幎1月20日

Enorm dålig app.

Enorm dålig app.
- Prisprognos visas inte sedan ett antal veckor. HÀnt flera gånger.
- Aktuellt pris syns inte under pågående laddning.
- Effekt-diagrammet Àr nog programmerat av skolelever.

2026幎3月8日

Norges svakeste

Dette må vÊre Norges svakeste kundeservice bedrift.
Har bestilt lader gjennom borettslag.
Ingen tilbakemelding på forventet tid for montering, ingen svar på tlf, og svartid på henvendelser på melding via systemet er 3 dager.

2026幎3月3日

Ladestasjon er installert 06.02

Ladestasjon er installert 06.02, teknikern glemte å koble den til internett. Sendte kontaktskjema og ba om bistand. Ringte deretter og snakket med en dame som informerte om at en tekniker ville ta kontakt med meg innen 5 virkedager. Dette har ikke skjedd. Har ringt å purret, fikk beskjed om å sende epost. Fikk epostadresse til fakturaavdelingen. Postboksen er ikke virksom og at eposten var avvist av Elaway. Har fortsatt ikke fått svar på kontakt skjema som ble sendt den 06.02. Har nå protestert på alle fakturaer. Elendig kundeservice.

2026幎2月6日
5぀星のうち1の評䟡

Flere alvorlige feil ved lading i sameie

Vi opplever gjentatte problemer med ladetjenesten i vårt sameie.
Prisen som vises i appen er feil – den viser Norgespris, noe vi ikke har avtale om. Dette fÞrer til feilprising av ladingen.
I tillegg vises det ingen fremdrift under lading. FÞrst når ladingen er ferdig, får man informasjon, noe som gjÞr tjenesten lite brukervennlig.
Jeg har sendt flere e-poster uten å få svar, og problemene er verken forklart eller lÞst.
Slik situasjonen er nå, oppleves prisfastsettelsen som svÊrt useriÞs, og jeg mener det er urimelig å kreve betaling basert på feil prisgrunnlag.
Samtidig varsles det om prisjustering av abonnementet for investering og videreutvikling av tjenesten, mens grunnleggende funksjonalitet ikke fungerer. Dette gir et svÊrt dårlig inntrykk.

2026幎1月15日

Hei Sonja.
Ser at du har vÊrt i kontakt med kundeservice og fått avklaring med utregning på at prisbildet er riktig samt tips for å vise fremdrift i appen.
Håper vi har klart å forbedre intrykket ditt av oss.
Elaway kundeservice

DÃ¥rlig tilgjengelighet

Jeg bestilte ladebrikke til min ladestasjon 21.12.25. Leier ut leilighet med ladestasjon og trenger derfor egen ladebrikke så leietaker kan bruke ladestasjonen. Når ladebrikken ikke hadde kommet ila et par uker tok jeg kontakt og ba om en forklaring på hvorfor den ikke har kommet. Etter 1 uke fikk jeg beskjed om at den skulle sendes på nytt. Den har fortsatt ikke kommet. Jeg har forsÞkt å komme i kontakt med Elaway både via kontaktskjema (3 ganger), epost (2 ganger) og telefon (flere ganger, men når ventetiden er over 30 minutter har jeg måtte legge på).

Fryktelig dårlig kundeservice. Jeg betaler en fast pris i måneden for tjenestene til Elaway, og da må man kunne forvente et svar innen 6 uker. Jeg har bestilt en brikke som er viktig for min leietakers lademuligheter, og at det ikke går an å få den levert innen 6 uker må jeg si er helt utrolig.

Så selv om tjenestene Elaway leverer er gode, så opplever jeg kundeservicen og tilgjengeligheten helt katastrofal i dette tilfellet.

Ser flere andre har fått svar fra Elaway på negative tilbakemeldinger her på Trustpilot og velger derfor selv å skrive en anmeldelse her. Syns det er synd at dette er måten man må gå frem på for å komme i kontakt med de, men ser ingen annen mulighet å få fortgang på mine henvendelser. Elaway, her har dere et stort forbedringspotensiale!

2026幎2月4日

Elaway からの回答

Hei og takk for at du deler din opplevelse.
Ladebrikke blir sendt uten sporing med posten.
Leveranse skal fÞlge normal postgang og 6 uker er langt over normal leveringstid. Vi kan undersÞke hva som har skjedd her, men siden ikke navnet ditt oppgis i anmeldelsen har vi ikke mulighet til å finne deg i systemet vårt.

Vennlig hilsen Elaway kundeservice

Styr unna dette selskapet

Styr unna dette selskapet! Umulig Ã¥ fÃ¥ kontakt nÃ¥r det gjelder! Å sende mail mange dager senere, hjelper ikke. Det mÃ¥ vÊre mulig Ã¥ fÃ¥ kontakt pÃ¥ telefon nÃ¥r man stÃ¥r fast.

2026幎2月3日

Elaway からの回答

Hei Anne og takk for at du gir utrykk for din mening.
Kundesenteret har sendt deg to e-poster hvor vi spÞr om mer informasjon for å lÞse problemet du opplever.
Håper du kommer tilbake til oss snart, så vi får hjulpet deg.

Problem i över 6 månader

Har haft problem med min laddare i vår förening sedan Juli 2025, detta Àr fortfarande inte åtgÀrdat Àven fast det nu Àr Februari 2026. Har sjÀlv behövt ringa flertalet gånger för att få någon form av uppdatering men inget hÀnder, förutom att jag blir debiterad varje månad för en tjÀnst som ej fungerar.
TjÀnsten i sig Àr sÀkert bra, men om ni har något problem med en box eller liknande så Àr supporten helt obefintlig. Rekommenderar starkt att anlita ett bÀttre bolag som Àven har fokus på support och service.

2026幎2月2日

Elaway からの回答

Hej Robin! Tack för din feedback. Vi förstår att det har varit frustrerande och beklagar att du haft problem. Vi Àr i dialog med installatören angående laddaren. Det kan röra sig om en felaktig konfiguration av laddstationen eller att den har lagts in fel i portalen. Installatören menar att serienumret stÀmmer och har nu fått laddaren tillbaka i portalen. Vi tackar för tålamodet och kommer sjÀlvklart att finnas tillgÀngliga om det skulle uppstå ytterligare frågor.

Elendig kundeservice

Elendig kundeservice. Bor i borettslag, og betaler for tiden leie for en el-bil lader som ikke fungerer. Ikke mulig å komme gjennom på telefon, får informasjon om at de skal ringe tilbake, men det gjÞr de ikke, de sender e-post i stedet. Har en ladeboks som ikke fungerer (lyser rÞdt) og de skal ha sende en nÞkkel for å låse opp boksen for 13 dager siden, som fremdeles ikke har kommet frem. Etter purring får jeg beskjed om å forsÞke å åpne boksen med kleshenger, eller bestille en nÞkkel selv fra Elbilgrossisten. Dette er elendig kundeservice, med tanke å at jeg betaler flere tusen i årlig leiekostnad bare for å benytte boksen. Styr unna!

2026幎1月20日

Elaway からの回答

Hei Gry, vi har hatt kontakt via kundeservice. Beklager at det tok lang tid å få ny nÞkkel til laderen din, men vi er glade for å hÞre at problemet er lÞst og at du nå kan lade igjen. Hilsen Team Elaway

Elendig kundeservice her

Ser mange sliter med å få kontakt med kundeservice hos Elaway. Jeg får heller ikke svar fra dem. Jeg har prÞvd forskjellige epost, men får ikke noe svar. Til og med funnet epost til sjefen der, uten at han heller svarer. Kundeservice er nÞdvendig, så det at man ikke får svar, er ikke greit. Totalvurderingen av selskapet blir negativt og hele opplevelsen blir bare en irritasjon. Får en stjerne for at det ikke er ladeproblemer jeg har hÞrt om, så det er bra at noe fungerer. Jeg kan ikke se at disse problemene med kundeservice har vÊrt tidligere, så tipper at noen gode folk har sluttet og dermed ligger kundeservice nede for telling.

2025幎11月20日

Elaway からの回答

Takk for at du deler din opplevelse.
Det er godt du ikke opplever ladeproblemer, men vi tar kritikken for
ventetidene og den manglende oppfÞlgingen du beskriver. I denne kanalen har vi dessverre ikke tilgang til kontaktinformasjon eller fullt navn, og kan derfor ikke sjekke status på saken din her. Vi vil veldig gjerne hjelpe deg videre, og oppfordrer deg til å ta kontakt med oss igjen via e-post på post@elaway.io eller kontaktskjema, så skal vi sÞrge for at saken blir fulgt opp.

SvÊrt langsom kundeservice

SvÊrt langsom kundeservice. Har etter mer en 2mnd fortsatt ikke en fungerende lader. Kan ikke anbefale.

2026幎1月9日

Elaway からの回答

Hei Kari og takk for at du deler din opplevelse.
Dette har tatt lenger tid enn normalt grunnet en feil i installasjonsprosessen, og det har fÞrt til forsinkelse for deg. Det beklager vi på det sterkeste.
Vi ser du var i dialog med vår kundeservice forrige uke, at vi har fulgt opp vår installatÞrpartner og at du straks skal motta en bekreftelse på at laderen er klar. Vennlig hilsen Team Elaway

Helt forferdelig kundeservice

Helt forferdelig kundeservice. Man sitter i telefonkÞ i en time med 2 foran i kÞen. Når man endelig kommer til sin tur blir man satt på tilbakering-tjeneste. Når de da «ringer tilbake» er det typ ett ring og det legges på. Det er ei heller svar på henvendelser via e-post og ikke fungerende lader er fortsatt uten strÞm 2 uker etter man har fÞrst meldt inn sak. Styr unna!

2026幎1月9日

Elaway からの回答

Hei, og takk for at du deler opplevelsen din.
Dette er selvfÞlgelig ikke slik det skal fungere, og vi forstår godt frustrasjonen når både lading og kundekontakt oppleves så vanskelig.

Vi beklager ventetidene og manglende oppfÞlging du beskriver. I denne kanalen har vi dessverre ikke tilgang til kontaktinformasjon eller fullt navn, og kan derfor ikke sjekke status på saken din her. Vi vil veldig gjerne hjelpe deg videre, og oppfordrer deg til å ta kontakt med oss igjen via e-post på post@elaway.io eller kontaktskjema, så skal vi sÞrge for at saken blir fulgt opp.

Elaway

5぀星のうち5の評䟡

Smidig, pålitlig och riktigt genomtÀnkt laddlösning

Elaway levererar en laddlösning med ett utförande som verkligen Àr i toppklass. Installationerna Àr mycket snyggt utförda, laddboxarna Àr moderna, diskreta och enkla att anvÀnda, och hela systemet kÀnns genomtÀnkt och pålitligt.

Även om belysningen tillhör vÃ¥r BRF, smÀlter Elaways installationer perfekt in i miljön och ger ett ordnat och professionellt helhetsintryck. Laddningen fungerar stabilt och problemfritt oavsett vÀder, precis sÃ¥ som man förvÀntar sig av en seriös leverantör för företag och föreningar.

Rekommenderas varmt till bostadsrÀttsföreningar och verksamheter som söker en trygg, långsiktig och högkvalitativ laddinfrastruktur.

2026幎1月2日

Elaway からの回答

Tack för din fina recension! 💚Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med vÃ¥r laddlösning och installation. Din rekommendation betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att fortsÀtta erbjuda pÃ¥litliga och anvÀndarvÀnliga lösningar för bostadsrÀttsföreningar och verksamheter.

5぀星のうち4の評䟡

Har vell hvert heldig alltid fungert

Har vell hvert heldig alltid fungert enkelt og bruke

2025幎12月14日

Hei! Tusen takk for du deler 💚
Vi leverer elbillading til over 35 000 elbileiere og for de aller fleste fungerer ladingen slik den skal.
Så hyggelig å hÞre at dere har hatt en positiv opplevelse, og vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele den med oss.

Hilsen

Enkelt og bra