レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg kan ikke give 0 stjerner ellers ville jeg, 16 februar bestilte jeg varer og fik en ordrebekrÊftigelse, siden ingenting?? Svindel??? Hold jer vÊk

FÞrst og fremmest gode informationer pÃ¥ hjemmesiden om produktet, her var det et sÊt lange grill handsker, der skulle gÃ¥ helt op til albuen. (SÃ¥ min far ikke brÊnder sig mere, nÃ¥r han skal bage pizz... もっず芋る

䌁業が回答したした

Jeg brugte min nye stegesoi gÃ¥r ogden er god og med Þrehanke og lÃ¥g med hÃ¥ndtag. Jeg blev glÊdelig overrasket over, at min osso buco blev fÊrdig efter kun 2timer iovnen (i opskriften stod 4-5 timer. J... もっず芋る

䌁業が回答したした

Efter 35 Ã¥rs brug var min gamle Granitware stegeso ( i daglig tale: Tryllegryden ) efterhÃ¥nden blevet sÃ¥ slidt i emaljen at den ikke var til at gÞre ordentlig ren mere. SÃ¥ en sen eftermiddag bestilte... もっず芋る

䌁業情報

1. キッチン甚品店
  2. 電化補品店
  3. 商業甚冷蔵庫提䟛業者
  4. 産業コンサルタント
  5. 産業甚機噚提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Med over 25 års erfaring er Elding Nordic en fÞrende leverandÞr af professionelt udstyr til storkÞkkener, industrien, og private kunder i hele Norden. Vores sortiment dÊkker alt fra avancerede opvaskemaskiner, termokander og varmeplader til skrÊddersyede lÞsninger inden for industrielt kÞkkenudstyr og catering. Vi fokuserer på hÞj kvalitet, konkurrencedygtige priser og hurtig levering. Vores stÊrke relationer til de bedste producenter sikrer produkter, der opfylder både små og store behov. Med personlig kundeservice fÞlger vi dit projekt fra start til slut.

4.4

この䌁業は、ポゞティブかネガティブかを問わず、顧客にレビュヌを䟝頌しおいたす。

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt, og god service!

2024幎3月13日

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at det hele var nemt og hurtigt, og at du oplevede god service. 😊

Imponerende kvalitet og lynhurtig

Imponerende kvalitet og lynhurtig levering, tak for det!

2024幎3月7日

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at du er imponeret over kvaliteten og den hurtige levering. Tak fordi du handlede hos os! 😊

Mega hurtig levering

Gode priser rigtig hurtig levering

2024幎3月7日

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at du vÊrdsÊtter vores gode priser og hurtige levering. 😊

Vanvittig hurtig levering

Vanvittig hurtig levering, god information undervejs.
Handler helt sikkert der igen.

2024幎2月16日

Tusind tak for de 5 stjerner!

Det glÊder os, at du er tilfreds med den hurtige levering og informationen undervejs. Vi ser frem til at handle med dig igen! 😊

Runi, Team Elding Nordic

God hjÊlp fra kundeservice og super

God hjÊlp fra kundeservice og super hurtig levering!

2024幎1月25日

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at du oplevede god hjÊlp fra vores kundeservice og hurtig levering. 😊

Lidt sen levering

Lidt sen levering. Men alt var som det skulle vÊre.

2024幎1月2日

Elding Nordic からの回答

Tak for din feedback og de 4 stjerner!

Vi beklager den lidt sene levering, men det glÊder os, at alt ellers var som det skulle vÊre. Tak fordi du handlede hos os! 😊

Super fin stegeso

Super fin stegeso - jeg er tilfreds :-)

2024幎1月8日

Tusind tak for de 5 stjerner!

Dejligt at hÞre, at du er tilfreds med din stegeso. 😊

Runi, Team Elding Nordic

Da jeg modtog min stegeso var noget af

Da jeg modtog min stegeso var noget af belÊgningen gået af i det ene hjÞrne. Det er sikkert blevet tabt på gulvet eller noget men mÞg trÊls når man skal bruge den juleaften.

2023幎12月18日

Tak for din feedback.

Jeg er virkelig ked af at hÞre om skaden på din stegeso, og jeg forstår, hvor frustrerende det må vÊre, isÊr op til juleaften. Det er bestemt ikke sådan, det skal vÊre. Kontakt os endelig, så vi kan finde en lÞsning og hjÊlpe dig hurtigst muligt.

Trygt sted at handle

Super hurtigt levering. Fin vare

2023幎12月11日

Tusind tak for de 5 stjerner!

Vi er glade for, at du fÞler dig tryg ved at handle hos os og er tilfreds med bÃ¥de varen og den hurtige levering. 😊

Ikke helt tilfreds

Ikke helt tilfreds! Skulle sende en vare retur! Sendte en besked på deres hjemmeside om hvad jeg skulle gÞre!
Fik ikke noget svar😖
Mvh Gunnar H

2023幎11月24日

Elding Nordic からの回答

Tak for din feedback, Gunnar.

Jeg beklager virkelig, at du ikke modtog svar på din besked. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker, at vores kunder skal have. Vi vil undersÞge, hvad der er gået galt, og jeg opfordrer dig til at kontakte os direkte, så vi kan hjÊlpe dig med returneringen hurtigst muligt.

Runi, Team Elding Nordic

Tak for en god handel. En rigtig god oplevelse at handle med

En rigtig god oplevelse at handle med jer. Jeg blev positivt overrasket, da I ringede og spurgte, om jeg kunne vente 4 dage med forsendelsen, da jeg dermed ville opnå Black Friday rabat.
Forsendelse og produkt var helt tilfredsstillende.

2023幎11月24日

Elding Nordic からの回答

Tusind tak for de 5 stjerner og din flotte anmeldelse!

Det glÊder os, at du havde en god oplevelse, og at vi kunne overraske dig positivt med Black Friday-rabatten. Vi er glade for, at bÃ¥de forsendelsen og produktet levede op til dine forventninger. 😊

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。