varning
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Webbsop Eldran: varning, kopior och varumÀrkesintrång mot GANT
Eldran Clo Àr ett blufföretag som sÀljer piratkopior, i mitt fall Gant. Jag anvÀnde Klarna som betaltjÀnst och har spÀrrat betalningen så dÀr har jag ett visst skydd. De svarar på mail via AI dÀr de beklagar och lovar full återbetalning bara jag avslutar mitt Àrende hos Klara men det Àr helt uppenbart att syftet Àr att få mig att tappa den enda möjligheten att kunna bestrida fakturan
Ett kinesiskt blufföretag som marknadsför sig som svenskt. Det går inte att returnera de dåliga kopiorna utan man hamnar i ett slags limbo som gör att man till slut ger upp och betalar för att slippa allt tjafs.
Butiken marknadsför sig som ett svenskt modehus baserat på GustavslundsvÀgen 12 i Stockholm. Detta stÀmmer inte. Sidan drivs i sjÀlva verket av ett brittiskt skalbolag (KF IMPORT AND EXPORT CO., LTD, org-nr 16188032) med en Àgare bosatt i Kina. Företaget Àr under tvångsavveckling ("Active proposal to strike off") i Storbritannien.
Företaget anvÀnder falska svenska adressuppgifter och ett mobilnummer som Àr kopplat till flera andra bluffsidor på nÀtet. Det rör sig om en vilseledande dropshipping-verksamhet dÀr konsumenter luras att tro att de handlar mÀrkesvaror från ett svenskt företag.
HÀr Àr de bekrÀftade sidorna som ingår i samma nÀtverk:
Eldran (eldranclo.com)
Södermark (soder-mark.se Stockholm".
Norr &CO
Köpte skjorta som skulle vara GANT men nÀr jag fick den så står det klart att det Àr en dålig kopia. Returen fungerar inte men jag har skickat företaget mail så får jag se om jag får något mail tillbaka om retur
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã