Sindsygt lÊkkert hÃ¥r aldrig prÞvet bedre kvalitet. Lang leverings tid men det hele vÊrd. KÞber gerne herfra igen. Super sÞd at kommunikere med, svare med det samme og besvare alle ens spÞrgsmÃ¥l. Vil... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Som fÞrstegangskÞber af extensions â og i forbindelse med mit kommende bryllup â kontaktede jeg flere udbydere. -Her blev jeg mÞdt af den mest imÞdekommende service og hurtigste svartid. Vejledninge... ãã£ãšèŠã
Danmarks bedste hÃ¥r..ð«¶ðœ Jeg har kÞbt 200g 70 cm i 1b maskinesyet trense, som jeg er virkelig glad for! Selve syningen er tynd, hÃ¥ret er tykt og lÊkkert og silkeblÞdt. Der er top kundeservice ho... ãã£ãšèŠã
Jeg er super tilfreds! Jeg modtog min extension virkelig hurtigt â langt hurtigere end forventet. Servicen har vÊret helt i top, meget hjÊlpsom og professionel hele vejen igennem. Jeg er ogsÃ¥ rigtig g... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantatisk service hele vejen igennem
Fantatisk service hele vejen igennem! Kan varmt anbefales!
Vild m alt hva elegance extensionsâŠ
Vild m alt hva elegance extensions reprÊsentere!!!⊠Absolut Bedste og SÞdeste kundeserviceððŒððŒððŒ
Og vigtigst af alt LÊkreste hÃ¥rððŒððŒððŒððŒ
Jeg har nu haft pÃ¥sat mit hÃ¥r i 2âŠ
Jeg har nu haft påsat mit hår i 2 måneder og må sige at jeg er så tilfreds med kvalitet samt service! Man kan forvente hurtig svar ift vejledning og råd! <3
Intet at sÊtte en finger på hos Elegance!<3
Det bedste sted at kÞbe hår
Det bedste sted at kÞbe hÃ¥r. Det holder. Og altid god service. Man fÃ¥r altid svar og hjÊlp med det samme.â€ïžðð»
Jeg er lykkelig!
Jeg har simpelthen fÃ¥et den bedste behandling!ð Fantastisk kvalitet af hÃ¥r og den flotteste pÃ¥sÊtning med La Weave, jeg er sÃ¥ lykkelig og sender en kÊmpe anbefaling herfra!ðððœ Tusinde tak for en fantastisk service og det flotteste hÃ¥r!â€ïžâ€ïž
God service og hÃ¥r i top kvalitet!âïž
HÃ¥ret er meget blÞdt og mega godâŠ
HÃ¥ret er meget blÞdt og mega god kvalitet. God kommunikation + hurtig levering ð
Super god service og hurtige svar.
Super god service og hurtige svar.
Jeg havde bestilt 150g tape extensions, som kom hjem dagen efter det blev afsendt.
De bedste tape extensions jeg har prÞvet, efter 7 Ã¥rs brug af extensions. Silke blÞdt hÃ¥r, selv uden produkter efter vask. 10/10 herfra ð
LÊkkert hår og god service
Såå blÞdt og lÊkkert hÃ¥r! Rigtig god kundeservice, som sÞrger for at man fÃ¥r det bedste ud af det for kunden, det er sÃ¥ dejligt at opleve ð Virkelig god vejledning i forhold til farve valg af det Þnskede hÃ¥r!
Den bedste behandling!
Hun var sÃ¥ sÞd da jeg i mandags fik pÃ¥sat hÃ¥r hos hende. Hun sÞrgede for alt, og lyttede til mine Þnsker og behov. Jeg gik derfra helt vildt tilfreds ð«¶ðœ Og sÃ¥ er hun et dejligt smilende menneske!
Virkelige lÊkkert hÃ¥r og en rigtig godâŠ
Virkelige lÊkkert hår og en rigtig god service.
KÊmpe stor anbefaling her fra.
VVVVVVVVÃRSTE sted til dato at kÞbeâŠ
VVVVVVVVÃRSTE sted til dato at kÞbe hÃ¥râŠ. Jeg bestilte tilbage i slut oktober sidste Ã¥r og blev tilbage i maj sidste Ã¥r lovet noget rest hÃ¥r efter en konkurrence hun havde kÞrt. Da jeg aflagde den ordre i oktober spÞrger jeg om jeg ikke kan fÃ¥ det lovet hÃ¥r med. De to ting bliver sendt afsted. Men âpakken kommer returâ og bliver ompakket, hvori hun siger hun glemte rest hÃ¥ret jeg blev lovet. Modtager sÃ¥ derfor kun det kÞbte hÃ¥r - en deeeeel dage efter de 18 der vidst blev nÊvnt.. HÃ¥ret falder af i store bunker som jeg nÊvner lige et par uger fÞr nytÃ¥r og fÃ¥r at vide jeg godt kan fÃ¥ nyt af leverandÞr, men fÞrst i januar. Dette godkender jeg⊠jeg venter og venter og alt i alt tror jeg jeg har spurgt hende MINIMUM 15 gange om hvornÃ¥r det hÃ¥r bliver sendt. SÃ¥ mange dÃ¥rlige undskyldninger HELE TIDEN og ompakninger, fordi âpakken kom returâ osv osv. jeg tror hun fÃ¥r pakken scannet og tager den med sig, sÃ¥ hun kan kontakte det pÃ¥gÊldende fragtfirma, fÃ¥ pakken sporet og erstattet. - dette har jeg f.eks videregivet til eksempelvis dao, da hun nÊvner oppakning for mig (for 3 gang i dette forlÞb og jeg har lÊst en del af de andre anmeldelser herinde) og pakken ikke kom afsted og efterfÞlgende vÊlger pakke om og sende med PostNord i stedet. Super mÊrkeligt. Jeg har fÞrst lige modtaget hÃ¥ret her for lidt over en uge siden (med rest hÃ¥r) det blev en DAG TIL DAG LEVERING overraskende nok. Det har vÊret en lang kamp med daglige beskeder frem og tilbage, truet hende med politianmeldelse og at jeg ville udstille hende pÃ¥ diverse pigegrupper pÃ¥ nettet. NÃ¥r jeg modtager hÃ¥ret spÞrger hun mig om jeg vil have noget mere hÃ¥r tilsendt ellers ryger det ud med ordene hun ikke hÃ¥ber der er dÃ¥rlig stemning mellem os. Dette bliver udskudt nu allerede 2 gange. Mandag ville hun sende afsted, det nu en uge siden.. AltsÃ¥ jeg opgiver det kvindemenneske og den forretning der bliver kÞrt pÃ¥ den der mÃ¥de. Det er sÃ¥ skamfuldt og respektlÞst og jeg Þnsker ikke for nogle at ha den kamp med hende som jeg havde. Jeg er decideret Mà LLÃS !
Super lÊkkert hår og hurtigt levering
Super lÊkkert hår og hurtigt levering. Klar anbefaling herfra!
Perfekt vejledning
Jeg fik den helt perfekte vejledning og der blev ikke mindst brugt tid og hÞrt på hvad det var mine Þnsker var - og de blev opfyldt til perfektion
Håret er helt perfekt, og jeg er så tilfreds med metoden der er blevet brugt
Har lÊnge ville prÞve extensions fraâŠ
Har lÊnge ville prÞve extensions fra Eleganceextensions, da jeg har hÞrt at kvaliteten er i TOP.
Godt at jeg gjorde det. - Helt fantastisk service og kvaliteten på håret er Virkelig god!
Jeg har brugt extensions i 17 år, så jeg har prÞvet en del. Men her er der altså ikke noget at tage fejl af ! Kan klart anbefales !
God anbefaling herfra
God anbefaling herfra! Jeg modtog hÃ¥ret dagen efter hun havde sendt det. Og det ser sÃ¥ lÊkkert og tykt ud. SÃ¥ rigtig god og hurtig kundeservice â€ïž
Jeg har kÞbt hair extension i flereâŠ
Jeg har kÞbt hair extension i flere omgange.
Super kvalitet det er så lÊkkert.
Hurtig til at hjÊlpe så alt det rigtige kommer hjem.
Rigtig sÞd og barmhjertig
Rigtig sÞd og barmhjertig!
- Hun har forÊret 2 ponytail exstensions til mig, pga overskud af lager. super sÞdt! Rigtig flink at skrive medâ€ïž
God kvalitet pÃ¥ hÃ¥ret og fantastiskâŠ
God kvalitet på håret og fantastisk service!
ððŒâ¥ïžâ¥ïžâ¥ïž
Kun gode anbefalinger herfra. Elsker hendes hÃ¥r. Kundeservicen er i top. Holder altid sine kunder opdateret, hvilket gÞr det hele trygt. God til at svare og stÃ¥r altid til rÃ¥dighed nÃ¥r man har spÞrgsmÃ¥l. Tak for detâ¥ïž
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ