Sindsygt lÊkkert hÃ¥r aldrig prÞvet bedre kvalitet. Lang leverings tid men det hele vÊrd. KÞber gerne herfra igen. Super sÞd at kommunikere med, svare med det samme og besvare alle ens spÞrgsmÃ¥l. Vil... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Som fÞrstegangskÞber af extensions â og i forbindelse med mit kommende bryllup â kontaktede jeg flere udbydere. -Her blev jeg mÞdt af den mest imÞdekommende service og hurtigste svartid. Vejledninge... ãã£ãšèŠã
Danmarks bedste hÃ¥r..ð«¶ðœ Jeg har kÞbt 200g 70 cm i 1b maskinesyet trense, som jeg er virkelig glad for! Selve syningen er tynd, hÃ¥ret er tykt og lÊkkert og silkeblÞdt. Der er top kundeservice ho... ãã£ãšèŠã
Jeg er super tilfreds! Jeg modtog min extension virkelig hurtigt â langt hurtigere end forventet. Servicen har vÊret helt i top, meget hjÊlpsom og professionel hele vejen igennem. Jeg er ogsÃ¥ rigtig g... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Til alle
Til alle: HOLD JER LANGT VÃK FRA HENDE! Virkelig, gÞr jer selv den tjeneste. Det er mig en gÃ¥de, hvordan nogen har givet hende mere en én stjerne. Det er den vÊrste oplevelse jeg har haft med et kÞb, nogensinde.
Jeg bestilte over instagram tilbage i midt november, jeg betaler med en straks-bankoverfÞrsel, og jeg får af vide at hun har håret hjemme indenfor 4-8 hverdage plus minus et par dage, dvs. med forsendelse til mig burde da vÊre hos mig omkring senest start/midt december. Jeg er tålmodig, for det haster ikke for mig. Så d. 28. december, altså over en måned senere skriver jeg og spÞrger om hvor langt det er. Så siger hun at det var forsinket og at det kommer d. 4. januar. D. 5. skriver hun det kommer d. 8. og at hun vil sende produkter med som undskyldning for forsinkelse.
Jeg modtager så en pakke d. 10. januar, men to HELT andre farver og og kortere end jeg har bestilt og betalt 3360 kr for (og ingen undskyldning produkter som hun sagde). Jeg skriver til hende og spÞrger hvad hun har sendt til mig og at det er helt forkert, hvorefter jeg er godt trÊt af hende samtidig med at hun har kÞrt min veninde rundt i samme show, og jeg lÊser på nettet at mange andre har oplevet det samme med hende. Jeg krÊver at annullere kÞbet og mine penge tilbage med mindre hun sender det rigtig hår med det samme. Og det her krÊver MANGE beskeder frem og tilbage med tusinde af mÊrkelig grunde og forklaringer på hvorfor hun har sendt andre farver og hvor travlt hun har derhjemme så hun ikke kan komme afsted og at hende kÊreste er på arbejde osv. osv. Hun ender med at sende om aftenen d. 10. med postnord, og d. 15. er det ikke kommet frem og jeg kontaktet postnord som siger at afsender skal lave en reklamation for de kan ikke spore den siden den blev scannet hos fÞtex i Vejle. Sjovt nok har flere fortalt om at hendes pakker "forsvinder" hos postnord, efter hun har fået dem scannet og selv skal hen og aflevere den blandt pakkerne. Og så får hun dÊkket belÞbet eller oplyser et hÞjere belÞb og tjener derfor også penge på postnord. Status er at jeg fÞrst har fået mine penge retur efter jeg blev ved med at presse og true hende med at gå videre med det, og det samme for min veninde. Desuden modtager man ikke kvittering fra hende, min veninde har efter lang tid modtaget en ugyldig faktura fra hende.
Denne person som står bag er den vildeste fusker og lÞgner, og hun har ingen empati eller noget som helst til overs for andre end sig selv.
Så gÞr jer selv den tjeneste at skån jer selv for flere måneders mareridt og hovedpine grundet hende, og ikke stÞt hendes snyde firma.
Med lidt sÞgning kan man finde tråde om hende med andres oplevelser på Facebook i svindlergrupper og på reddit.
Hold jer vÊk fra hende!
Hurtig levering!
Hurtig levering!
Farven var en match til trods for at der kun var billeder af mig eget hår til at matche med.
LÊkkert og tykt hÃ¥r helt til spidserne ð
HÃ¥ret er â€ïžbare super godtðjeg har haftâŠ
HÃ¥ret er bare super godtðjeg har haft extensions i 20 Ã¥r og det er meget lÊnge siden jeg har fÃ¥et sÃ¥ lÊkkert et hÃ¥r,kundeservice er ogsÃ¥ helt i topâ€ïžjeg er helt sikkert blevet fast kundeâ€ïž
Sà god kvalitet og mega god service â€ïžâŠ
Sà god kvalitet og mega god service â€ïž vil altid bruge jer fremover! Endelig nogen man kan regne med som gÃ¥r ind for god kvalitet og kundeservice! Tak for jer ð«¶ðŒ
Super lÊkkert og god kvalitet hår
Super lÊkkert og god kvalitet hÃ¥r! Kun varme anbefalinger herfra! Elsker alt ved mit nye lÊkre prinsesse hÃ¥r!ðâš
SÞd, smilende og super professionel
Var idag inde og få lavet mit hår. Jeg var desvÊrre blevet over 30 min forsinket. På trods af det, så gav hun sig alligvel tid til at lave mit hår og yde mig den bedste service. SÞd, smilede og super professionel.
HÃ¥rets kvalitet er der bestemt heller ikke noget at klage over. Alt i alt er jeg en ovenud tilfreds kunde, der helt sikkert kommer tilbage. Mine varmeste anbefalinger!!
Perfekt! ð€©
Jeg havde min tvivl om Elegance, men det blev malet godt og grundig til jorden!
Jeg var i tvivl om hvilken farve jeg skulle have, og jeg fik den bedste rådgivning!
Jeg har lige modtaget hÃ¥ret, og det er i perfekt kvalitet ð¥°
Det er i hvertfald ikke sidste gang jeg handler her!
Tak ð
âïžâïžâïžâïžâïž
Vil du have flot, stort og fyldigt kvalitet hÃ¥r er det klart HER du skal lÊgge dine penge du vil ikke fortryde det ððŸââïž det er 2 gang jeg bestiller herfra sÃ¥ god service og de opfylder altid ens Þnskerð«¶ðŸ
Fantastisk hår og service
SÃ¥ sÞd en kvinde og flot salon! Er mere end tilfreds med resultatet og kommer gerne fra Odense til Vejle for at fÃ¥ lavet det igen! ððð Mit hÃ¥r er wow og oplevelsen var wow! Kan helt klart anbefales! â€ïž
Har lige modtaget mit hår idag
Har lige modtaget mit hår idag, og indtil videre er jeg fuldt ud tilfreds med kvaliteten det er lang bedre end feks mÊrket myextentions. Det dejlig lÊkkert blÞdt. Derudover var hun super sÞd til og farvematche mig over Instagram via billeder! Og synes levering var helt okay. Jeg når og få langt flot hår inden jul og nytår og Ka slet ik få armene ned igen! GlÊder mig til påsÊtningen
Varm anbefaling herfra
Super god service og kvalitet
Super god service og kvalitet!
aldrig mÊrket så blÞdt og godt hår fÞr, det lever op til alle forventninger & ikke mindst holder som lovet leveringstiden!
Det bliver i hvertfald ikke mit sidste kÞbð
LÊkkert hÃ¥r og god kundeserviceð
Fantastisk service og kvalitet
Fantastisk service og kvalitet. Så meget bedre end prÞvet fÞr. Kan varnt anbefales!
Det bedste oplevelse og super god service!.
Håret er super lÊkkert. DesvÊrre passede håret desvÊrre.
Pakken kom inden for 2-3 dage. Super god service og sendte håret retur. Fik mine penge tilbage. :-)
Ser frem jeg skal til vejle. og få det smukkeste hår.
Super kvalitet og hurtig levering
Fantastisk service og håret er god kvalitet
Virkelig en god service, er så hjÊlpsom til valg af farve til extensions og kvalitets af det er seriÞst det bedste!
har haft god service igennem det heleâŠ
har haft god service igennem det hele og vil ikk handle et andet sted fra â€ïž super lÊkkert hÃ¥r og har vÊret kunde i nu et Ã¥r uden problemer
Har modtaget det lÊkreste hÃ¥r i enâŠ
Har modtaget det lÊkreste hår i en fantastisk kvalitet. Lang leveringstid, men ventetiden vÊrd. Og god kommunikation og service hele vejen igennem.
5 âïž herfra â€ïž
Bedste hår virkelig og så sÞde er de
Har simpelthen fået det smukkeste og fineste hår fra elegance. Blev anbefalet af mine veninder som har kÞbt derfra og har ikke et sekund fortrudt det! Mit extensions er mavet specielt til mit hår så derfor var der en lÊngere leverings tid på men elegance var så sÞd at opdatere mig lÞbende. Det bestemt ikke sidste gang både mig og mine veninder kÞber herfra. Ingen af os har haft så lÊkkert hår fÞr, og vi har haft fra nogle af de stÞrste saloner i Danmark, som er de mest ankendte! Kan klart anbefales elegance hår.
Hilsen Nadine, Amina og Yasmin.
Virkelig god service, og så lÊkkert hår! KÞber kun herfra.
2 gang jeg bestiller herfra, fÞrst til mig selv og nu til min sÞster. Så glansfuldt og sindsygt lÊkker hår. KÊmpe anbefaling både i det lyse jeg kÞbte og det samme i det brune til min sÞster. Tak for endnu en god handel og virkelig god service!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ