Sindsygt lÊkkert hÃ¥r aldrig prÞvet bedre kvalitet. Lang leverings tid men det hele vÊrd. KÞber gerne herfra igen. Super sÞd at kommunikere med, svare med det samme og besvare alle ens spÞrgsmÃ¥l. Vil... ãã£ãšèŠã
Som fÞrstegangskÞber af extensions â og i forbindelse med mit kommende bryllup â kontaktede jeg flere udbydere. -Her blev jeg mÞdt af den mest imÞdekommende service og hurtigste svartid. Vejledninge... ãã£ãšèŠã
Danmarks bedste hÃ¥r..ð«¶ðœ Jeg har kÞbt 200g 70 cm i 1b maskinesyet trense, som jeg er virkelig glad for! Selve syningen er tynd, hÃ¥ret er tykt og lÊkkert og silkeblÞdt. Der er top kundeservice ho... ãã£ãšèŠã
Jeg er super tilfreds! Jeg modtog min extension virkelig hurtigt â langt hurtigere end forventet. Servicen har vÊret helt i top, meget hjÊlpsom og professionel hele vejen igennem. Jeg er ogsÃ¥ rigtig g... ãã£ãšèŠã
Super lÊkkert kvalitets hår
Super lÊkkert kvalitets hår!
God service, med hurtig svarððŸ
Lidt lÊngere ventetid end ânormaltâ men bestemt det hele vÊrd!
Helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller herfra!ððŸð¥°
Den bedste service på markedet
Den bedste service pÃ¥ markedet! Jeg har aldrig oplevet en virksomhed, der er sÃ¥ sÞde samt hjÊlpsomme overfor deres kunder bÃ¥de igennem hele bestillingen samt efterfÞlgende!ð
Dette er fÞrste gang jeg har bestiltâŠ
Dette er fÞrste gang jeg har bestilt hÃ¥r her fra og det bliver bestemt ikke den sidste gang ð
HÃ¥ret er i virkelig hÞj kvalitet og jeg har kun oplevet enormt god service, bÃ¥de til at finde rette mÊngde og farve. ð hÃ¥ret ankomst til den lovede tid og jeg kunne ikke vÊre mere glad ð¥°
Virkelig god service og sindssyg godâŠ
Virkelig god service og sindssyg god kvalitet af hÃ¥ret. Jeg er Sà tilfreds og det er bestemt ikke sidste gang at jeg handler her ð«¶
LÊkker kvalitet
LÊkker kvalitet, god service og rÃ¥dgivningâ€ïž farven var som jeg Þnskede, har vÊret super tilfreds og glad..
Kan virkelig anbefalesððŒ
Soo goodâ€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïžâ€ïž
God vejledning i forhold til farve ogâŠ
God vejledning i forhold til farve og mÊnge jeg skulle kÞbe, super nem og overskueligt at bestilling.
Kom til som den angivet leveringstid.
HÃ¥ret er i TIP TOP KVALITIETâ 𥹠Omg elsker elsker elsker, kÞber helt sikkert her fra igen! KÊmpe anbefaling!
Mega god service!
Mega god service!
Super hjÊlpsom til at matche farven og rÃ¥dgive til metoden! ððŒ
Perfekt hår og service
Virkelig godt hår vi elsker det mig og min sÞster
SÞd og meget hjÊlpsom ejer. Håret er så dejligt, blÞdt og som jeg Þnsket. KÞber aldrig andre steder fra. 5 stjerner fra mig og min sÞster.
Pisse god kvalitet og sidder mega godtâŠ
Pisse god kvalitet og sidder mega godt i håret ku ik tÊnke mig skifte der fra
Virkelig lÊkkert kvalitet
Virkelig lÊkkert kvalitet, det bedste jeg nogensinde har kÞbt i de 15 Ã¥r jeg har brugt extensions! â€ïž
Leveringen kan tag lidt tid, men det er ventetiden vÊrd!
Kan helt klart anbefales! ð¥°
Virkelig god service og kvaliteten afâŠ
Virkelig god service og kvaliteten af håret er uden tvivl det bedste jeg har prÞvet i de 15 år jeg har kÞbt extensions.
Jeg har kÞbt af flere omgange nu og hået holder virkelig godt bliver ikke kruset og filter ikke.
Jeg har både kÞbt trendser samt tape.
Ejer er også virkelig dygtigt til at vejlede i farvevalg og metode.
Der er lidt lang ventetid hvis det ikke er en lagervare men bestemt ventetiden vÊrd.
Rigtig lÊkkert hÃ¥rð€© kvaliteten er sÃ¥âŠ
Rigtig lÊkkert hÃ¥rð€© kvaliteten er sÃ¥ god. Er vild med detð Rigtig god service og der bliver besvaret spÞrgsmÃ¥l mv. med det samme! Det kalder jeg for en god service hendes side af. Jeg er meget tilfreds og kan klart anbefale det videreð¥°ðž
LÊkkert hår ved fÞrste intuition
LÊkkert hÃ¥r ved fÞrste intuition. Jeg har bÃ¥ret extensions i 18 Ã¥r og har aldrig fÞr haft sÃ¥ lÊkkert hÃ¥r i hÃ¥nden. Jeg har kÞbt fra myextensions i mange Ã¥r men havde hÞrt godt om Eleganceextensions og havde fulgt med pÃ¥ sidelinjen i meget lang tid. Jeg glÊder mig til og fÃ¥ sat det i og se hvordan det arter sig men jeg er meget optimistisk. Jeg giver hermed min Aller varmeste anbefaling til EleganceExtensions som virksomhed og mine varmeste og kÊrligste anbefalinger til den sÞde kvinde bagâ¥ïž Jeg har sjÊldent mÞdt sÃ¥dan en entusiastisk kvinde med sÃ¥ stor viden samt passion for sit fagð€ðŸ Har man spÞrgsmÃ¥l bliver der svaret indenfor 1 time pÃ¥ alle dage, og har man mange spÞrgsmÃ¥l fÃ¥r man gerne et opkald sÃ¥ hun er helt sikker pÃ¥ at man som kunde fÃ¥r den helt rigtige vejledning omkring pÃ¥sÊtning, selve hÃ¥ret , farve mv. Jeg ved at hun har meget travlt med sin virksomhed og har mange andre kunder men alligevel har jeg fÞlt at jeg faktisk var den eneste kunde hun havde da hun virkelig har ydet den bedste kundeservice. KÊmpe kÊmpe anbefaling fra migâ¥ïž og TAK FOR DET LÃKRESTE Hà Rðð
Virkelig dÃ¥rlig oplevelse med denneâŠ
Virkelig dÃ¥rlig oplevelse med denne side. Der var 10+ forskellige undskyldninger pÃ¥ hvorfor hun ikke kunne sende mit hÃ¥r. Det mange penge man har ude at sejle, og det vil hun sÃ¥dan set bare skide pÃ¥! Det er ekstrem dÃ¥rlig service, og nÃ¥r man venter pÃ¥ hÃ¥r der hverdag i 12 dage bliver lovet âdet kommer imorgenâ men det ALDRIG kommer fÞr man nÊrmest truer med politianmeldelse! DÃ¥rlig service og lang levering pga dÃ¥rlige undskyldninger
Super god kvalitet af hår
Super god kvalitet af hÃ¥r, efter jeg har haft det i et par uger! God service og hurtig levering ð
Perfekt farve match
Elsker dett! Det skÞnneste og mest hjÊlpsomme personale, hun hjalp med at finde det perfekte farve match og sÞrgede for mine Þnsker blev hÞrt!â€ïž har fÃ¥et det smukkeste og lÊkreste hÃ¥r.
HÃ¥ret fÞles sundt og plejet, det eneste sted jeg vil kÞbe fra fremover!ð
Kanon service og kvalitet af hår
Kanon service og kvalitet af hÃ¥r, det eneste sted jeg kun vil bruge fremoverð
Jeg elsker kvaliteten på mit lyse hår
Jeg elsker kvaliteten pÃ¥ mit lyse hÃ¥r, selv efter utallige hÃ¥rvask er spidserne stadig fine og tykke. Jeg kommer til at kÞbe mit hÃ¥r her fremoverâ€ïž