Eleksig.no レビュー 155

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Kun handlet 2 ganger, e juice med nikotin. Hver gang fantastisk leveringstid, spesielt med tanke på at det blir sendt fra sverige. Bestilt på fredag, mottatt på Onsdag, helt fantastisk. Håper dere kla... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har opplevd veldig bra kundeservice hos dem flere ganger. Når det har vært kluss med ordren(e), har de vært meget service-innstilt, Etter det jeg forstår er det cigge.se som håndterer service/leverans... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Er fornøyd med servicen jeg fikk hos eleksig, pakken jeg bestilte først kom aldri,ble bare liggende som at den var meldt inn men ingen pakke levert. Så tok kontakt og fikk kjempe god service,de se... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち2の評価

Betalte kr 780; for nikotin juice ifra Elekcig no. Måtte hente dette på Sandnes postkontor og fikk der oppkrav på mva/moms og tollbehandling på totalt kr 455,-. Har tidligere kun hatt positive op... もっと見る

ほぼ満足

レビューを書く

- Rask og effektiv levering

- Rask og effektiv levering
- God funksjonalitet for netthandel
- Mangler noen varer på lager
- For mye og pushy markedsføring

2020年12月2日

Hej OA,

Tak for din anmeldelse - vi er utroligt glade for, at du er tilfreds med vores levering og hjemmeside. Jeg skriver mig dine tips bag ørene og ser, hvad vi kan gøre bedre til næste gang :-)

Rigtig god dag!

Altid fornøyd

Altid fornøyd. Får mine varer fort å effektivt

2020年11月10日

Hej Kolbjørn,

Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse - det gør os utroligt glade her hos team elekcig. Det er også altid en fornøjelse med en kunde som dig - så er vi utroligt glade for, at du er glad for os :-)

Anbefales.

Anbefales👍😊

2020年11月10日

Hej Stian,

Tusind tak for din 5-stjernet anmeldelse - det vi utrolig stor pris på. Vi er rigtig glade for, at du vil anbefale os videre :-) Rigtig god dag!

5つ星のうち1の評価

Produkte som var på bildene fikk jeg…

Produkte som var på bildene fikk jeg ikke , men fikk en an type flaske fra en an selskap, var noe drit som jeg kunne kjøpe fra Sverige også . ikke faen om jeg bestiller noe igjen . Jeg er en stor kunde nesten over alt , j liker å smake først før jeg kaster mer penger ;) prøv å gjør meg fornøyd 🖕🖕

2020年11月3日

Hej Mohammed,

Jeg er meget ked af at høre om din oplevelse - det er selvfølgelig ikke iorden at modtage et andet produkt end forventet. Det beklager jeg naturligvis mange gange. Men jeg håber, at du vil kontakte mig på info@elekcig.dk, så vi kan finde en løsning sammen - vi vil selvfølgelig gerne rode bod på dette og giver det en god oplevelse :-)

RIgtig god dag!

Rask og ukomplisert

2020年11月2日

Hej Sonja,

Tusind tak for din 5-stjernet anmeldelse - det betyder utroligt meget at få en så god anmeldelse og ikke mindst søde ord med på vejen :-)

Strålende fornøyd med kundeservice

Strålende fornøyd med kundeservice! 🙂Det eneste som trekker ned er at det tar utrolig lang tid fra en bestiller til en mottar varen.

Hej Wicki,

Mange tak for din anmeldelse og ikke mindst søde ord om vores kundeservice! Jeg beklager, at du har oplevet en lang ventetid det vil jeg gå videre med og forsøge at optimere, således at du ikke oplevere en længere ventid end forventet :-)

Bra utvalg

Bra utvalg, Hvorfor ikke sende som brev, vil da bli levert i postkassa.Tror det blir billigere frakt!

Hej Lars,

Tak for din anmeldelse, og ikke mindst 4-stjerner. Det sætter vi utrolig stor pris på! VI er glade for, at du er tilfreds med vores produktudvalg, da vi hele tiden søger nye produkter og ønsker at vores kunder er tilfredse med udvalget. Mange tak for dit tip, det vil jeg tage med videre :-)

Jeg er svært fornøyd.

Hej Inghild,

Tusind tak for dine 5-stjerner - det er vi utroligt taknemmelige for. Det glæder os, at du er tilfreds med det hele :-)

Hej Terje,

Mange tak for din anmeldelse - jeg beklager mange gange, at du har oplevet længere ventetid på din ordre. Derfor vil jeg gerne kompensere med en rabat itl dit næste køb - så du er velkommen til at kontakte mig på info@elekcig.dk, så kan vi aftale nærmere herom :-)

5つ星のうち4の評価

God service, lave priser, litt lenge å vente på varene

2020年10月7日

Hej Unni,

Mange tak for din fine anmeldelse - vi er glade for, at du er tilfreds med vores og priser :-) Jeg beklager, at du har oplevet længere ventetid på dine varer, så dette vil jeg gerne kunne godtgøre. Du er velkommen til at kontakte os på info@elekcig.no, så finder vi ud af en passende rabat på dit næste køb :-)

Veldig bra ❤️

2020年10月5日

Hej Marny,

Mange tak for din 5-stjernet anmeldelse - den er vi utroligt glade for :-)!

Helt super vare

2020年10月3日

Hej,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse - det glæder mig, at du er helt tilfreds med vores varer :-)

Trygg og rask levering

Trygg og rask levering. Oversiktlig nettbutikk.

2020年9月12日

Hej Bente,

Mange tak for din 5-stjernede anmeldelse - det gør mig rigtig glad, at se at du er tilfreds med vores levering og ikke mindst, synes vores hjemmeside er overskueligt :-) Rigtig god dag!

Feileveranse

Fikk feil væske, men fikk ny fritt levert.
Godt fornøyd

2020年9月4日

Hej Odd,

Mange tak for din anmeldelse - jeg er ked af at høre, at vi lavede en fejllevering, men det glæder mig at du i anden omgang fik, hvad du havde bestilt. Jeg beklager mange gange og håber du blev tilfreds med anden levering :-)!

Ha' en god dag!

Upåklagelig service!!

2020年9月3日

Hej Lars,

Mange tak for din fine 5-stjernede anmeldelse - det er vi meget glade for her hos Elekcig. Det glæder mig, at du synes vores service er tip top :-)

God dag.

Veldig bra 😁 rask levering 😀

2020年9月3日

Hej Signe,

Mange tak for din 4-stjernet anmeldelse! Dejligt at høre, at du er tilfreds med din levering og at du generelt er tilfreds :-)
Ha en dejlig dag!

5つ星のうち1の評価

Igjen sendes pakken på en måte som gjør…

Igjen sendes pakken på en måte som gjør at den ikke kan hentes ut uteom polets åpningstider. Hva er grunnen til dette? det er gang nr to, og passe frustrende.
Ba også om å få pakken i postkasse, men det ble oversett, vanligvis har det aldri vært noe problem, det er også gang nr 2 dette blir sett bort ifra..

2020年9月2日

Hej Trond,

Jeg beklager mange gange din oplevelse, det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende. Jeg er meget ked af, at du ikke kunne afhente din pakke - men det er nærmere en dialog med bring, angående din levering :-)

Generelt sett fornøyd

Generelt sett fornøyd, men leveringstiden trakk ned. Tok 5 dager fra bestilling og den ble forhåndsmeldt til posten til den faktisk ble levert til posten. Dagen etter det kunne jeg hente pakken.

2020年9月1日

Hej Trond,

Mange tak for dine tre stjerner - det sætter vi pris på. Men jeg er dog rigtig ked af at høre, at du oplevede længere ventetid, da det bestemt ikke er okay - når vi stræber på en hurtig leveringstid! Du er meget velkommen til at skrive til os på info@elekcig.dk, så finder vi ud af en god kompensation :-)

Noe sen levering

Noe sen levering, ellers ok

2020年8月12日

Hej Torkil,

Vi beklager mange gange, at du har haft denne oplevelse, da det bestemt ikke er den service vi ønsker at leve op til. Dette skal slet ikke ske, men vi har desværre være så uheldige, at 2 paller har været forsinkende med Bring. Disse blev dog scannet ind i fredags og jeg går stærkt ud fra at du har modtaget pakken. Jeg beklager mange gange for den længere leveringstid! Jeg går stærkt ud fra, at dette ikke vil hænde igen! Ha en dag dag :-)

Katrine

Bra kundeservice

Bra kundeservice, godt utvalg.

2020年8月12日

Hej Tore,

Tusind tak for din flotte anmeldelse, den sætter vi enormt stor pris på! Det glæder os at høre, at du finder udvalget og servicen tilfredstillende - det er simpelthent så dejligt at høre! :-)

Katrine

Trustpilot エクスペリエンス