Elvin er for vild ð¥ Han formÃ¥ede at holde gang i dansegulvet hele aftenen, var meget opmÊrksom pÃ¥ crowden og styrede settet professionelt. Vi var meget begejstret og han overgik alle vores forv... ãã£ãšèŠã
Elvinsky er hestehoveder foran sin alder. Helt ekstrem dygtig, dedikeret og samtidig totalt nede pÃ¥ jorden, super ordentlig og glad og skÊmt! Absolut et kÊmpe win for dem der vil have en festlig DJ me... ãã£ãšèŠã
Elvinsky var med til at gÞre min datters 10-Ã¥rs fÞdselsdag helt uforglemmelig. Alt var gennemfÞrt fra start til slut, og vi kunne ikke have Þnsket os mere. Han var utrolig dygtig og formÃ¥ede at fÃ¥ bÃ¥d... ãã£ãšèŠã
Vi afholdte 24 timers HYROX-simulation, hvor Elvin kom og startede dÞgnet med et brag! Det var en fest og vi hÃ¥ber helt sikkert, at han vil vÊre klar pÃ¥ at vi kontakter ham igen :) Kommunikationen h... ãã£ãšèŠã
- DJãµãŒãã¹
- äŒæ¥ã€ãã³ã ãµãŒãã¹
- ã€ãã³ã管çäŒç€Ÿ
- 鳿¥œã®ãããžã¡ã³ãã»ããã¢ãŒã
- ãŠã§ãã£ã³ã° ãµãŒãã¹
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Den 13-årige DJ og artist Elvinsky har allerede imponeret publikum på musikscenen i Danmark og i udlandet. Hans musikalske rejse begyndte som 8-årig under coronanedlukningen, og i dag optrÊder han sammen med nogle af Danmarks mest anerkendte DJs og artister. Elvinsky har spillet på festivaler, klubber og radiostationer som The Voice og har allerede optrådt på klubber i GrÊkenland, Norge, Thailand og Portugal. I en alder af kun 12 år opnåede han desuden en drÞm for mange DJs ved at spille på Ibiza. På kun tre år har han opbygget en imponerende karriere og er kendt for at skabe en feststemning med sin unikke blanding af kommerciel EDM, tech- house, bass-house samt egne remixes og mash- ups. Elvinsky er uden tvivl en artist, der vil sÊtte sit prÊg på fremtidens musikscener og festivaler. Enkelte referencer: Festivaller: KlÞften (2025), Aalborg Karneval (2025), Roskilde Festival (Dream City), Firstgrade Festival, Boiler Roof, Gadefesten, Aabenrå Ringridning m.fl Firma: COCA-COLA, ALLER MEDIER, AUDI, MICROSOFT, PFA, IKEA, BELLA SKY, IMPLEMENT, ZENVO, 1 COMMUNITY Udlandet: HARD ROCK HOTELS (IBIZA), samt klubber og restauranter i Barcelona (Coya), GrÊkenland, Thailand, Portugal (Nosolo Aqua), Oslo (Hafjell Afterski), Sverige (Festival - Rock over broen) Medier: The Voice - Live mix , DR 1 - BOXEN - MGP 2025 (Artist - Ikke deltager), LÞvens hule (DR1), Hul igennem, HolbÊk Radio, Sport: Madsby Cup, Nordic SpringCup (Royal Stage), DanaCup m.fl. Gymnasier som ARTIST: Unord, Herlufsholm, Stenhus Gymnasium, Vordingborg Gymnasium
ãã³ããŒã¯
- booking@elvinsky.com
- elvinsky.com
FÊlles sidste skoledag i Roskilde Kommune
Elvinsky spillede til Roskilde Kommunes fÊlles sidste skoledag, og vi må bare sige, at trods sin alder er han super professionel og agerer med stor opmÊrksomhed på sit publikum. Vi var meget tilfredse med den booking. Han bliver helt sikkert et stort navn på den danske DJ scene. Tak for et fantastisk show.
Verdensklasse Ã¥bning af Madsby PigeâŠ
Verdensklasse åbning af Madsby Pige Cup. Det gik rent ind hos deltagerne. KÊmpe fest!
Elvin er den mest fantastiske ogâŠ
Elvin er den mest fantastiske og dygtigste unge artist på dansk jord. Alt han rÞrer ved bliver til guld, uanset hvad. Jeg har vÊret så heldig at have haft ham booket til FirstGrade Festival 2 år i streg. Dette var helt fantastisk!
5 stjerner herfra ð
Bedste DJ-oplevelse med non-stop dans!
Elvinsky var for et par år siden med STOR succes dj til min mands 40 års fÞdselsdag, og da mine forÊldre skulle holde diamantbryllup med fokus på fest og dans for flere generationer, ville de selvfÞlgelig også gerne have Elvinsky som dj.
Elvinsky er et bragende talent, og han får virkelig sat gang i enhver fest!
Vi kan pÃ¥ det varmeste anbefale at booke Elvinsky til din/jeres nÊste fest. KÊmpe tak til Elvinsky og hans familie for at bidrage pÃ¥ bedste vis ved sÊrlige begivenheder i vores familie ðª©ððºðŒð«¶
Look no further - den perfekte DJ til dit arrangement
Vi havde den Êre af at have DJ Elvinsky til at spille i vores bryllup! FÞrst et set med lunge musik til receptionen, efterfulgt af dansefest! Han er teknisk dygtig, utrolig god til at lÊse stemningen i rummet og skabte et dansegulv fuldt af energi og glÊde fra start til slut. Musikken var helt fantastisk hele dagen/aftenen, og både vi og vores gÊster hyggede os i stor stil.
Ud over at vÊre en fremragende DJ er han ogsÃ¥ utrolig behagelig at samarbejde med. Han er lyttende, nysgerrig og meget venlig â
Også har han et team rundt sig, som er på akkurat samme måde!
Vi kan varmt anbefale ham til alle, der Þnsker professionel, engagerende og dygtig DJ til deres arrangement, der har fullstendig styr på sit arbejde!
Tusind tak for at gÞre vores dag helt speciel!
Elvinsky er uden tvivl en af deâŠ
Elvinsky er uden tvivl en af de vildeste at filme. Den fart han har på scenen, hans track og hans måde at få publikum i gang på! En mega stjerne på vej! Og jeg glÊder mig til hans vilde rejse som DJ