Jeg har fået den bedste hjælp af Sandra fra Emballage Indberetning. Hun forklarer det hele så nemt og på en overskuelig måde så jeg ved, hvad jeg skal gøre/Indberette - Og som hun så sødt skrive... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
God kommunikation med respekt for min tid. De henvendte sig første gang pr telefon i min absolutte højsæson. Jeg bad dem om at sende en mail med mere info. De fulgte op en måneds tid senere, hvor jeg... もっと見る
企業が回答しました
Virkelig dårlig service, INGEN information - og de binder kunder i 3 år fra start - rent bondefangeri. Hold jer langt væk, og find en anden. Efterfølgende ringet op af behagelig medarbejder, der godt... もっと見る
企業が回答しました
Så godt. Forsøgte lidt selv med videoguide osv., men syntes trods det temmelig uoverskuelig. Valgte at række ud til personlig telefon assistance. En sand fornøjelse, i løbet af meget kort tid var alt... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi er Emballage Indberetning ApS – en dansk, kollektiv ordning, der hjælper virksomheder med at forstå og overholde producentansvaret for emballage og andre områder. Vi er ikke den offentlige myndighed, og vi ved godt, at reglerne kan virke trælse – især når informationen fra det offentlige mangler. Vores mål er at oplyse og hjælpe, så regningen for producentansvar bliver delt fair mellem alle virksomheder og dermed billigere for alle. Vi oversætter de komplekse regler til almindeligt dansk og gør det nemmere for dig at gøre det rigtigt.
Østre Stationsvej 44, st. tv, 5000, Odense C, デンマーク
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Excellent Service
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Excellent Service – Fast, Reliable, and Extremely Helpful
Launching a new site into Denmark, I reached out to numerous companies for support with our Extended Producer Responsibilities, but received no responses. Then I contacted Emballage Indberetning, and Sandra replied promptly with clear guidance and full quotations for the required work.
I’m genuinely impressed by how quickly everything was set up. Being UK‑based, I struggled a little with parts of the Danish registration process, but Sandra guided me through each step and made the whole experience smooth and stress‑free.
We are now fully EPR compliant for Denmark and successfully registered with the DPA.
Perfect service — thank you, Emballage Indberetning!

Emballageindberetning からの回答
Meget imødekommende og hjælpsom…
Meget imødekommende og hjælpsom personale, jeg kunne færdiggøre min indberetning med jeres hjælp, tak for det.

Emballageindberetning からの回答
God opfølgning og klar rådgivning…
Jeg stødte på Emballageindberetning.dk via en Facebook-annonce, fordi jeg er
ved at starte et fotoprint-projekt og forventer at skulle sende pakker.
Derfor ville jeg hurtigt finde ud af, om jeg var omfattet af de nye regler.
Jeg tog testen, men syntes ikke helt, at svaret var så klart på de “to
minutter”, som annoncen lagde op til.
Et par dage senere blev jeg dog kontaktet af dem, og det ændrede oplevelsen markant. Jeg fik en god og rolig gennemgang af reglerne fra en medarbejder, som kunne forklare tingene i praksis og svare konkret på mine spørgsmål. Det viste sig, at jeg faktisk ikke er omfattet af den nye lov, hvilket var en stor lettelse.
Kort sagt: Den automatiske test var lidt for upræcis til mit behov, men den personlige opfølgning og rådgivning var rigtig god og hjælpsom.

Very helpful staff
Very helpful staff. I can really recommend. It's so important to have a partner to work with who is interested to help.

Emballageindberetning Aps
Emballageindberetning Aps. har vist sig meget lidt lydhør for gældende lovgivning vedrørende den årlige indberetningspligt.
Loven siger, at der skal indberettes 1 gang årligt, men Emballageindberetning Aps. forlanger 1 indberetning hvert kvartal ... altså 4 gange årligt.
Dette er unødvendigt bureaukrati, som ikke hører nogen steder hjemme.
Såvel den ansatte som ejeren er ikke til at tale med , hvor de prøver at lytte til forbrugeren, som jo ret beset er deres kunde.
Utrolig dårlig kundepleje
Jeg finder en anden udbyder. HVIS JEG OVERHOVEDET ER OMFATTET AF INDBERETNINGSPLIGTEN.?
Spørg og undersøg første via DPA ... og spring i øvrigt dette firma over.

Rigtig god hjælp
Rigtig god hjælp og vi fik løst udfordringen sammen. Vælg gerne løsningen med at blive ringet op, for det gør de, i stedet for at vente i telefonen.

Vær opmærksom
Modtog i dag et kald fra en ung kvindelig sælger, som fortalte mig, at vores virksomhed var udvalgt som en virksomhed, der skal anvende jeres tjeneste. Dertil fik hun det til at lyde, som om hun ringede fra en offentlig instans. Jeg tror det er bedst, at I er helt åbne omkring hvad I tilbyder og hvorfor, og ikke så meget "sælger"-snak, der kører på folks uvidenhed, hvilket var følelsen jeg fik i telefonen.
Efter kort research, kan jeg se, at det er et nyoprettet privat firma med forholdsvist mange dårlige Trustpilot-anmeldelser i opstarten - men sidenhen forbedret.
Det er vigtigt at I er tydelige omkring, at I er en privat virksomhed, så man ikke får en fornemmelse af, at I operere som en offentlig instans.
Opdatering: Jeg har rettet min anmeldelse og stjerner efter jeres retursvar på min anmeldelse.

Fantastisk service
Fantastisk service! Sandra har været utrolig hjælpsom og hurtig til at svare – både på mail og telefon. Det har virkelig været en stor hjælp i forbindelse med implementeringen af den ny proces.

Katarina
Jeg blev informeret på glimrende vis af Katarina om Emballage indberetning etc.
Jeg tror ikke det kunne gøres bedre.
Tak
Mvh/Preben Jensen PRE-JET

Emballageindberetning からの回答
Hurtig og kompetent hjælp!
Den nye lovgivning er super svær at gennemskue og det er derfror meget frustrerende at prøve og finde ud af, hvad man skal gøre.
Frida hos Emballageindberetning.dk var en helt fantastisk hjælp, og jeg ville ønske, at jeg havde startet med at ringe til hende!
Jeg fik alting forklaret, så det var forståeligt, og fik hjælp med alle de spørgsmål jeg havde.
FEM STORE stjerner - tak for hjælpen! :D

god opstartshjælp
fik rigtig god hjælp af Frida påtelefonen og et informativt webinar med Andreas gjorde at vi var klar til at komme videre

Emballageindberetning からの回答
Medarbejder var meget hjælpsom og…
Medarbejder var meget hjælpsom og hurtig til at forklare - lige hvad jeg kan lide.
Billig løsning på Emballage indberetningen.

God og behagelig samtale
God og behagelig samtale, yderst hjælpsom og kompetnet vejledning

Super service af Josefine og Rasmus
Super service af Josefine og Rasmus, der blev svaret på alle mine spørgsmål. Kæmpe ros herfra til Emballageindberetning.dk

Emballageindberetning からの回答
Mangler i den grad transparens!!
Jeg blev kontaktet af, som efterlod mig med det klare indtryk at hun ringede fra en offentlig instans og at jeg skulle oprette mig for at undgå en bøde. Jeg føler ikke jeg har modtaget den information jeg burde og har ikke haft opfattelsen af at jeg havde et valg hvor jeg kunne stå for indberetning selv eller vælge forskellige muligheder. Jeg fik blot at vide at jeg skulle betale og at jeg kunne vælge imellem tre modeller, der var prissat efter bindingsperiode. Jeg blev i slutningen af samtalen direkte bedt om at skrive en positiv anmeldelse, hvilket jeg finder etisk meget problematisk. Først da går det rigtigt op for mig at emballageindberetningen er en privat aktør. Jeg synes at det er rigtig fint at have en virksomhed der hjælper med at gøre det let at overholde lovkrav. Det kan være vanskeligt og noget der kan være meget værdifuldt, men jeg synes samtidig at det er ret vigtigt at spille med åbne kort og gøre det helt tydeligt hvem man er, hvad man tilbyder - og vigtigst at det er et tilbud ikke et krav.

God service!
Frida fra emballageindberetning kontaktede mig som mikrovirksomhed med klar og venlig info om emballagelovgivning. Ikke spam – bare super god og relevant service!

Velforberedt og oplysende Frida
Vi fik et opkald fra Frida fra Emballageindberetning, og da vi synes reglerne er indviklede og specielt navnet DPA Dansk Producentansvar også gælder importører af emballage fra EU, kan man undre sig over navnet "Producentansvar". Frida opklarede en masse og var velforberedt. Jeg kan derfor kun give Emballageregistrering en god anbefaling herfra.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。