Jeg har fået den bedste hjælp af Sandra fra Emballage Indberetning. Hun forklarer det hele så nemt og på en overskuelig måde så jeg ved, hvad jeg skal gøre/Indberette - Og som hun så sødt skrive... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Virkelig dårlig service, INGEN information - og de binder kunder i 3 år fra start - rent bondefangeri. Hold jer langt væk, og find en anden. Efterfølgende ringet op af behagelig medarbejder, der godt... もっと見る
企業が回答しました
Så godt. Forsøgte lidt selv med videoguide osv., men syntes trods det temmelig uoverskuelig. Valgte at række ud til personlig telefon assistance. En sand fornøjelse, i løbet af meget kort tid var alt... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Vi er Emballage Indberetning ApS – en dansk, kollektiv ordning, der hjælper virksomheder med at forstå og overholde producentansvaret for emballage og andre områder. Vi er ikke den offentlige myndighed, og vi ved godt, at reglerne kan virke trælse – især når informationen fra det offentlige mangler. Vores mål er at oplyse og hjælpe, så regningen for producentansvar bliver delt fair mellem alle virksomheder og dermed billigere for alle. Vi oversætter de komplekse regler til almindeligt dansk og gør det nemmere for dig at gøre det rigtigt.
Østre Stationsvej 44, st. tv, 5000, Odense C, デンマーク
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Jeg fik forklaret
Jeg fik forklaret, hvad dette nye gebyrer er for noget, selvom det er træls, for os mindre virksomheder at vi skal bruge en masse tid på pjat.

Emballageindberetning からの回答
Fin sparring og rådgivning forud for aftale
Den her nye EU lovgivning er implementeret på en måde der er administrativ tung, indhold er kompliceret, retningslinjerne ulogiske, og generelt svært at forstå. Men Emballageindberetning, rådgiver på fin måde, og hjælper med at afklare de mange spørgsmål vi havde. Josefine M har fulgt op overfor os flere gange på en "sælger-velafballanceret" måde. Alt i alt en fin oplevelse.

Emballageindberetning からの回答
Jeg har været i dialog med Andreas og…
Jeg har været i dialog med Andreas og har virkelig gået god hjælp og ikke mindst blevet meget klogere. Først var jeg til et webinar også tog jeg et opkald med ham og vi fik styr på det hele! Kan klart anbefale at give fat i Andreas og hans team.

Mega god service fra Frida
Mega god service fra Frida. Super flink og behjælpelig! 10/10

Emballageindberetning からの回答
Tydelige redegørelse med udgangspunkt i vores egen situation.
Der blev spurgt ind til vores nuværende situation, og herefter redegjort tydeligt for hvad emballage reglerne har af betydning for os.

Emballageindberetning からの回答
God kommunikation med respekt for min…
God kommunikation med respekt for min tid. De henvendte sig første gang pr telefon i min absolutte højsæson. Jeg bad dem om at sende en mail med mere info. De fulgte op en måneds tid senere, hvor jeg stadig havde meget travlt, men de havde forståelse for, at en uddybende samtale måtte vente lidt. Vi aftalte en dag og tidspunkt for et telefonmøde. Her fik jeg svar på alle mine spørgsmål og fik samtidig uddybet nogle af de bagvedliggende grunde bag producentansvaret.

Behagelig samtale
Behagelig samtale.
Håber opgaven bliver løst de næste 3 år uden problemer.

Emballageindberetning からの回答
Dette firma er ikke ærlige i deres…
Dette firma er ikke ærlige i deres opsætning. De sender ekstra regninger uden varsel og uden tilladelse. Jeg har d.d anmeldt dem til DRs Kontant, som oplyser, at de har fået flere anmeldelser på dette firma.

samtale med Emballageindberetning.
Jeg har her til morgen haft en samtale med en medarbejder fra Emballageindberetning. Andreas. Jeg har sjældent mødt en person som var så forstående og kompetent. Han var i stand til både at foretage sin opgave som er at følge loven, men også at finde den bedste løsning for mig. Fem stjerner til Andreas.

God rådgivning
God rådgivning og klaring om et irriterende emne, der går ret mange på ...! Men det er jo ikke deres skyld. Så tak for at rede trådene ud og forklare, hvad det går ud på. Jeg vender tilbage mede flere spørgsmål :-)

Emballageindberetning からの回答
God og saglig forklaring på den udgift…
God og saglig forklaring på den udgift miljøstyrelsen har lagt på virksomheder der importerer varer.
Dette er billigste valg så det går jeg med. Afgiften kan jeg jo ikke undgå.

Rigtig god service
Rigtig god service-
Proaktiv og konkret.
Absolut 5 stjerner herfra

Emballageindberetning からの回答
Salgs firma med profit i højsædet .
Salgs firma med profit i højsædet ..
Det latterlige nye emballagedirektiv er så kompliceret at ingen almindelig erhvervsdrivende har en chance for at forstå alle de forskellige regler ...
MEN tjek hvad der er af andre kollektiv ordninger - fx VANA eller RETUR ...

Emballageindberetning からの回答
UNDERSØG GRUNDIGT OM DU ER OMFATTET!
Kære dig som læser dette fordi emballageindberetning.dk har kontaktet dig: Orienter dig ved "DPA" inden du lader dig overtale til noget - Der er klare minimumsgrænser for hvornår du er forpligtet til at tilmelde dig en kollektiv ordning.
HVIS du er forpligtet til at tilmelde dig en kollektiv ordning, findes der andre - Forhåbentligt mere hæderlige virksomheder, som kan hjælpe dig.
Nu til min oplevelse med virksomheden:
Min kone, som er selvstændig, bliver ringet op af en sælger fra emballageindberetning. Han fremstår mildest talt som en meget aggressiv telefonsælger. Han forsøger at presse hende til at indmelde sig, med sætninger som: "Du free-rider på andre!" Og "Vi kan jo anmelde dig til Staten, hvis du ikke indmelder dig!".
Når min kone forsøger at spørge ind til ordningen, hvad den indebærer og hvorfor hun skal indmelde sig svarer han i meget brede generelle termer, at hun højst sandsynligt er omfattet, da hun blandt andet driver detailhandel.
Jeg er ærligt talt i tvivl om, hvor meget sælgeren selv har orienteret sig i lovgrundlaget, eftersom han ikke kunne svare på selv meget simple spørgsmål herom.
Alt i alt en super dårlig oplevelse, som efterlod hende noget rystet og rundt på gulvet.
-Min kones virksomhed har èn ansat - Hende selv; og ligger i øvrigt langt under minimumsgrænsen for at tilmelde sig en kollektiv ordning-
Selv efter at min kone flere gange har sagt, at hun ikke mener hun er omfattet, bliver hun ringet op af den samme sælger, som igen forsøger at presse hende til at indmelde sig.
Opkaldene stopper først, efter jeg har ringet virksomheden op, og sagt at de skal stoppe med at ringe, da hun ikke er omfattet.
Jeg bliver simpelthen så ærgerlig over, at virksomheder som denne kan få lov at lukrere på dårlig gennemført lovgivning, som stiller de selvstændige i Danmark i en mildest talt uvis situation, og jeg håber meget at du, som læser dette, sætter dig GRUNDIGT ind i tingene, inden du eventuelt indmelder dig.
Mvh
Rasmus Due

PAS PÅ DEM!!
PAS PÅ DEM!!
Jeg kan desværre kun give én stjerne. De trækker penge fra din konto uden samtykke og ignorerer enhver form for god forretningsskik. Betal endelig ikke deres tilmeldingsgebyr – for så tror de åbenbart, at de har fri adgang til din konto.
Hvis jeg havde vidst, hvad jeg ved i dag, havde jeg aldrig nogensinde indgået et samarbejde med dem.

Lidt for smart
Firmaet er oprettet d. 1/1-2025 hvor den såkaldte lovgivning trådte i kraft, men mon ikke vi selvstændige hører noget fra det offentlige, eller kan læse i pressen om at vi skal indberette noget.

VÆR KRISTISK
Sælger ringede og sagde at vi skulle tilmelde os en ordning og om vi kendte til regler og om jeg havde set det "brev" de havde sendt os. Han fortalte at det var meget vigtigt at tilmelde os en kollektiv ordning og der kun fandtes 4 i DK og at de var billigt.
Vi importere vin og dermed gebrugsemballage og er IKKE omfattet af en kollektiv ordning. Det havde sælger ikke sat sig ind i før han ringede og prøvede at prakke os noget noget.
Jeg sagde jeg ville undersøge det, hvis der var noget nyt, jeg ikke havde læst om og vende tilbage, hvis jeg følte jeg skulle bruge hans "viden" til noget.
HUSK AT SÆTTE JER IND I REGLERNE OG VÆR KRITISK

Emballageindberetning からの回答
Ringer og spørger ind til om vi kender…
Ringer og spørger ind til om vi kender reglerne og bla bla bla. Vi har ikke sagt ja til noget fra dem.
I dag ligger der så en faktura fra svindler firmaet. 🤬

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。