BestÀllde en ring, nÀr den kom sÃ¥g den inte ut som pÃ¥ bilden. Jag skriver till dem och ber om en ny som ser ut som pÃ¥ bilden, svaren jag fÃ¥r Àr garanterat AI. De lÃ¥tsas vara trevliga och pratar om att... ãã£ãšèŠã
Blev orolig av kommentarerna men min vara kom fram hel och fin! La bestÀllningen 17 oktober och den kom fram 13 november, sÃ¥ lÃ¥ng leveranstid men det uppges Àven pÃ¥ hemsidan. Varorna skickas frÃ¥n... ãã£ãšèŠã
Köp aldrig nÃ¥got frÃ¥n Emmalouise. Riktigt dÃ¥lig kvalité, instruktioner pÃ¥ deras hemsida om exempelvis halsband som du vill designa sjÀlv kom hem med helt fel bokstÀver. Deras bemötande Àr under al... ãã£ãšèŠã
Fick halsbandet efter 36 dagar nÀr det stod 15-25 dagars leveranstid, smycket var fint men bestÀllde sÃ¥ det skulle bli en julklapp men det hann inte och blev försenat 2 veckor. Man fÃ¥r inte heller Ã¥n... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
FEL PRODUKT!
Lång leveranstid. Det hÀr företaget köper / producerar sina produkter i Kina. Framgår inte tydligt på deras hemsida. Fick mitt paket men var fel fÀrg på kedjan och foto på en helt annan familj! Så dom hade mixat ihop mitt paket med någon annans.
Rekommenderar inte denna sida. Köp inte från detta företaget!

Emmalouise ããã®åç
Fik ikke min bestilte vare
Fik ikke min bestilte vare. Hjemmesiden er nu lukket ned og email adressen til leverandÞren virker heller ikke mere.....
Fup fup og fup

Fake hold jer vÊk!!!
Fake website som slet ikke findes lÊngere! Jeg har heldigvis handlet via Paypal og krÊver derigennem en fuld refundering. Der er tale om Kina scam, hold jer langt vÊk!!!

Emmalouise ããã®åç
Har bestilt en halskÊde med navn iâŠ
Har bestilt en halskÊde med navn i julegave til min datter fra hendes morfar, som jeg stadig ikke har modtaget.
Nu kan jeg ikke gÃ¥ ind pÃ¥ hjemmesiden. Og tracke min pakke da siden er nede ð¡ en halskÊde til nÊsten 300 kr ð€¬ð€¬ð€¬

Bestilte 5 varer men fik kun 4
Bestilte 5 varer men fik kun 4. Efter henvendelse til deres support og fremsendelse af ordrebekrÊftelse hvor alle 5 varer står på mente de ikke at det var deres problem. Det beviste jo ikke at jeg ikke havde modtaget alle 5.
KÞber aldrig der igen

Mega god oplevelse
Mega god oplevelse
Jeg var meget skeptisk da jeg lÊste trustpilots andmendesler. Men det behÞvede jeg slet ik. Der gik omkring 20 dage, som de også skrev der ville gå hvis der var et special smykke. Flot indpakning og mega flot produkt. Min mor var så glad

Emmalouise ããã®åç
Lidt lÊngere leveringstid end beskrevetâŠ
Lidt lÊngere leveringstid end beskrevet men kÊden er rigtig fin og kom i en flot indpakning

Emmalouise ããã®åç
Jeg bestilte tilbage i start novemberâŠ
Jeg bestilte tilbage i start november og har endnu ikke fÃ¥et min vare og der bliver ikke svaret pÃ¥ mine mails, sÃ¥ nu trÊkker jeg den videre til hÞjere instanser ð¡ Jeg har betalt 279 kr for noget jeg sÃ¥ efterfÞlgende bliver gjort opmÊrksom pÃ¥ man kan fÃ¥ fra SHEIN til 35 kr.

Kina-vare! Skam jer!
Ville Þnske at jeg var gået på trustpilot, inden jeg bestilte!
Kina-vare! Skal jer!!!
Jeg arbejder pÃ¥ pÃ¥ et bosted, med hjerneskader og som julegave, til en af mine borgere, havde jeg bestilt en halskÊde med navn! Den er stadig ikke dukket op og min borger sidder ked og skuffet! Jeg hÃ¥ber virkelig at I skammer jer - i har sendt min âdyreâ bestilling videre til SHEIN! Hold kÊft, det er dÃ¥rlig stil! FÃJ!

Emmalouise ããã®åç
Handel ikke med denne hjemmeside
Har bestilt 3 smykker pÃ¥ denne hjemmeside⊠man bestiller en vare og modtager noget andet⊠du modtager den vare de har pÃ¥ hylden⊠DÃ
RLIG STIL

Total fup virksomhed
Jeg bestilte en ring d 29/11. Som var en standard. dd d 23/11 var jeg stadig ikke modtaget ringet, til trods for at jeg startede med at skrive til dem i starten af december.
Jeg får bare den samme standard mail med levering og link.
Min pakke har ikke flyttet sig siden d 18/12. Jeg har bedt om mine penge retur, men der er åbenbart ikke nogen returnerings politik.
De har trukket pengene på min konto, men inden varer.
Det er total fup, og jeg handler ALDRIG her igen, og håber heller ikke andre gÞr det.

Emmalouise ããã®åç
Det er simpelthen svindel.
Det er simpelthen svindel.
Der er formentlig overhovedet ikke noget at sÊlge- blot griskhed og dovenskab i stedet for at tjene Êrlige penge.

Emmalouise ããã®åç
Nu se at folk er utilfreds med det fÃ¥âŠ
Nu se at folk er utilfreds med det få men jeg ikke min vare bestiller 11/12 men pengene godt tage fra en men sku ring af jer kan godt forstå så folk skriver om jer jeg totalt skuffet

KÞb ikke herfra!!
Aldrig kÞb herfra!!!
Jeg kÞbte en bogstav ring til min niece i julegave. Jeg bestilte d.11/11. Ringens pris er 189kr plus forsendelse.
Til min store skrÊk ser jeg samme ring på SHEIN til 7kr. Jeg bestiller derfra. Jeg skriver til emmalouises retur service at jeg vil annullere min ordre. Men det kan jeg ikke!!!
Her d.20/12 har jeg stadig ikke modtaget ringen fra emmalouise
Virkelig et dårligt dårligt firma!!!hold jer vÊk herfra

Bestil ALDRIG her
Bestil ALDRIG her! Jeg havde fået link af familien om, at man kunne bestille her og jeg var så dum, at jeg IKKE tjekkede trustpilot inden. Jeg har nu ventet 2 uger og bestillingen står stadig som at den ikke er afsendt.

LANG LEVERINGSTID
Bestilte et armbånd i November, der var 20 - 25 dages leveringstid. Har ikke fået mine vare endnu. Mente jeg var ude i god tid, da det er en julegave. Det viser sig at de får deres varer fra Kina.

Kina-varer!
Jeg har kÞbt en "Fidget ring mod angst og stress" til min sÞster i julegave og en til mig selv.
Nu har jeg langt om lÊnge modtaget dem og er meget Êrgerlig over kvaliteten.
Meningen med ringene er, at de skal kunne dreje, mens de bÊres på fingeren, men kvaliteten er så dårlig, at det er lige fÞr de knirker, når man prÞver!
Samtidig er stÞrrelsesguiden misvisende..
Jeg målte min tommelfinger til str. 10 ifÞlge deres skema, men den str. er alt for stor. Jeg har endda prÞvet min sÞsters, som er en str. mindre, men den er også for stor..
PÃ¥ deres hjemmeside skriver de godt nok, at deres varer er lavet "uden for Europa", men ikke at det kommer fra Kina!
Havde jeg vidst det, havde jeg ikke regnet med nogen kvalitet overhovedet og Êrligt talt, havde jeg slet ikke kÞbt dem. Jeg er meget utilfreds med produktet!
Pengene ligger i Êsken og posen, det ankommer i.