BestÀllde en ring, nÀr den kom sÃ¥g den inte ut som pÃ¥ bilden. Jag skriver till dem och ber om en ny som ser ut som pÃ¥ bilden, svaren jag fÃ¥r Àr garanterat AI. De lÃ¥tsas vara trevliga och pratar om att... ãã£ãšèŠã
Blev orolig av kommentarerna men min vara kom fram hel och fin! La bestÀllningen 17 oktober och den kom fram 13 november, sÃ¥ lÃ¥ng leveranstid men det uppges Àven pÃ¥ hemsidan. Varorna skickas frÃ¥n... ãã£ãšèŠã
Köp aldrig nÃ¥got frÃ¥n Emmalouise. Riktigt dÃ¥lig kvalité, instruktioner pÃ¥ deras hemsida om exempelvis halsband som du vill designa sjÀlv kom hem med helt fel bokstÀver. Deras bemötande Àr under al... ãã£ãšèŠã
Fick halsbandet efter 36 dagar nÀr det stod 15-25 dagars leveranstid, smycket var fint men bestÀllde sÃ¥ det skulle bli en julklapp men det hann inte och blev försenat 2 veckor. Man fÃ¥r inte heller Ã¥n... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
De skriver IKKE leveringtid er 15-25 dage
Lad vÊre med at kÞbe dine julegaver her, hvis du gerne vil have at de når frem i tide! ;-)
Når man handler her, står der ikke noget om mega lang leveringstid på 15-25 dage - det kan man så lÊse i ordrebekrÊftelsen (eller i en diskret FAQ på siden).
Leveringen er så lang fordi produkterne skal sendes fra Kina. Når man skriver til kundeservice, så lÊser de ikke engang ens mail, men skriver bare at de ikke kan annullere ordre. Når man skriver igen, så sender de bare link til sporing af ens pakke, men handler slet ikke på noget som helst. Ikke-eksisterende kunde-service. Okay.... jeg er flyttet, men havde slet ikke tÊnkt at leveringstid kunne vÊre15-25 dage (!). Vidste ikke det var vare sendt fra Kina. Jeg er blevet snydt...
HOLD JER VÃK!!
HOLD JER VÃK!!
Produkterne kan kÞbes på Shein til 1/5 af prisen. Man handler i god tro og orden, men de lever LANGT FRA op til pris og kvalitet.
Frisk fra Hongkong
Produktet jeg har kÞbt er pÊnt og kom i en fin Êske, men når det er produceret i Hongkong er der ca en million chance for at det indeholder nikkel. Hvilket så vidt jeg ved ikke er lovligt.
Pengene der blev hÊvet. Blev ikke hÊvet fra "Emma Louise" men noget der absolut ikke var dansk, og iÞvrigt flere dage fÞr at varen var afsendt. Hvilket heller ikke er helt efter bogen heller.
Jeg mindes heller ikke at have sagt ja til nyhedsbrevet, men er blevet spammet ned med skrald, senest har jeg, her til morgen modtaget en mail om at min pakke er godt på vej. Pakke. Er leveret med dao i fredags.
SÃ¥ jeg kommer nok ikke igen en anden gang
4 ugers leveringstid og vanvittigâŠ
4 ugers leveringstid og vanvittig dårlig kvalitet. Produktet kommer fra Kina og det er ikke bare kinakvalitet det er det ringeste kinakvalitet.
Hold jer langt vÊk fra denne svindlerside.
Produktet virker ikke! OG ekstrem dårlig kundeservice!!!
Vi kÞbte en halskÊde med ringholder, som ikke virker! Ringen falder nemt af. Firmaet har en politik om at man kan returnere produktet uden årsag. Men til trods for vi gentagende gange har bedt om en adresse til at returnere orden, er der ingen hjÊlp at hente, blot diverse mange ekstra opgaver med at dokumenter diverse ting hist og her. Bl.a. er video af produktet ikke nok - det skal vÊre en video hvor man bÊrer den! Bestemt ikke en anbefaling at handle her!
GÞr det ikke!
Jeg vil godt slÃ¥ et slag for UFATTELIG dÃ¥rlig kundeservice! Sikke da en masse bavl og bÞvl de kommer med. Send et nyt billede - det gÞr jeg sÃ¥, send endnu et nyt og bedre billede - det gÞr jeg sÃ¥, send lige et andet billede - jeg svarer sÃ¥ HALLO manden pÃ¥ billedet lever ikke lÊngere sÃ¥ du mÃ¥ ringe til mig og forklare mig PRÃCIS hvad jeg skal gÞre! Ja sÃ¥ beklagede i bare ulejligheden jo! SÃ¥ bedte jeg om pengene retur men det skulle jo lige op og vende i deres team! Jeg skrev sÃ¥ til HOLLAND hvor de har kontor og bedte om pengene retur! Har fÃ¥et mine penge nu men hold da K*ft et bondefanger firma! Det er ikke dansk, varerne kommer fra Kina og Holland styre showet! FÞj!
Hold jer fra dette firma!
Har nu bestilt en navnehalskÊde hos andet firma. Den bestilte vare er efter 32 dages venten ikke dukket op. De svarer ikke på mails. Til gengÊld har jeg modtaget ikke mindre end 18 reklamemails. Mystisk foretagende.
FÞrst nu ser jeg på trustpilot, at jeg skulle have holdt mig langt vÊk. Jeg anser pengene for tabt og en lÊrestreg udi altid lige at undersÞge firmaet, jeg handler med. Jeg orker ikke at klage eller bruge mere energi på Emma Louise, men hold jer endelig vÊk. Jeg forventer at modtage en halskÊde af dårlig kvalitet, som jeg ikke vil give min datter.
Svindel og humbugâŠ
Jeg har bestilt 3 halskÊder med vedhÊng. 2 vedhÊng med livets trÊ og en med livets trÊ og "perle". Sidst nÊvnte levede slet ikke op til billedet og var kluntet og grimt. Og en kÊde gik i stykker fÞrste gang det blev taget på. Jeg har skrevet frem og tilbage med Emma Louise og blev tilsidst tilbudt efter flere mail med foto dokumentation 10 %i rabat.... Men pengene dukkede aldrig op. Svindel og humbug er vist det eneste ord som dÊkker dette firma...
Charlotte
LÀgg pengarna på annat
Nog för att det var lång leveranstid så förvÀntade jag mig ett smycke av bra kvalitet. Var ett riktigt skÀmt nÀr jag fick hem armbandet som jag Àven hade graverat in namn i. Namnen var snea och armbandet var i så himla dålig kvalitet. Absolut inte vÀrt pengarna. Guldplattering tror jag definitivt inte att det Àr heller, Àven om det står. Finns andra alternativ som Àr bÀttre Àn detta företag.
Burde havde tjekket trustpilot
Burde havde tjekket trustpilot.
Sindsyg dårlig kundeservice, og generel kommunikation. De har ikke styr på noget og har ventet i 2 uger nu på at få penge tilbage fra en ordre.
Mega lang leveringstid og ingen responsâŠ
Mega lang leveringstid og ingen respons fra kundeservice nÃ¥r jeg hÞrer hvorfor jeg ikke har modtaget varerneâŠâŠ har endnu ikke modtaget varer her en mÃ¥ned efter bestillingâŠ.
Helt okej!
Blev orolig av kommentarerna men min vara kom fram hel och fin!
La bestÀllningen 17 oktober och den kom fram 13 november, så lång leveranstid men det uppges Àven på hemsidan.
Varorna skickas från Kina vilket förmodligen innebÀr att man betalar överpriser, dåliga arbetsförhållanden och noll miljötÀnk.
Flot smykke men lidt lang leveringstid
KÞb aldrig smykker herfra
KÞb aldrig smykker herfra. De ligner på ingen måde billederne. Kvaliteten er dårlig. Når man retter henvendelse til virksomheden, mangler de fuldstÊndig selvindsigt og kan ikke se problemet. Spild af penge! Spild af tid!
Meget tilfreds
Er meget glad for min ring. Den passer perfekt og er meget behagelig at have på.
God kvalitet og smukke smykker â€ïž
Hold jer lang vÊk
FÞrste og sidste gang jeg handel på sen her webshop. Leveringstid omkring 25-30 dage og ikke sÊrlig god kvalitet som de reklamere for.
Hold jer vÊk fra den her side.
Lige modtaget en halskÊde med navn
Lige modtaget en halskÊde med navn. Ventet 30 dage på den. Ligner overhovedet ikke den jeg bestilte. Intet med sÞlv at gÞre. Billigt bras. KÞb ikke!!
Fortryder allerede mit kÞb
Fortryder allerede mit kÞb! De får deres vare fra Kina kan jeg se flere skriver. De påstår at vÊre en dansk webshop og tager der af danske priser! Har bestilt for 10 dage siden og stadig intet hÞrt!!
BLUFF!
Ett riktigt skrÀpföretag som kÀnns helt bluffigt! Efter 30 dagar ingen leverans och inga besked. Går ej att hÀva köpet. Inga svar. Oseriöst och riktigt dåligt, passa er. ALDRIG MER. Hade jag haft tid hade jag anmÀlt företaget. Minus-stjÀrnor bigtime till dessa lurendrejare. Usch, sÀger jag bara. SkÀmmes!