Emmalouise レビュー

TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Beställde en ring, när den kom såg den inte ut som på bilden. Jag skriver till dem och ber om en ny som ser ut som på bilden, svaren jag får är garanterat AI. De låtsas vara trevliga och pratar om att... もっと見る

5つ星のうち4の評価

Blev orolig av kommentarerna men min vara kom fram hel och fin! La beställningen 17 oktober och den kom fram 13 november, så lång leveranstid men det uppges även på hemsidan. Varorna skickas från... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Köp aldrig något från Emmalouise. Riktigt dålig kvalité, instruktioner på deras hemsida om exempelvis halsband som du vill designa själv kom hem med helt fel bokstäver. Deras bemötande är under al... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Fick halsbandet efter 36 dagar när det stod 15-25 dagars leveranstid, smycket var fint men beställde så det skulle bli en julklapp men det hann inte och blev försenat 2 veckor. Man får inte heller ån... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 10件

レビューを書く

Jag gjorde en beställning 2 augusti

Jag gjorde en beställning 2 augusti och betalade direkt idag 12 september fortfarande inga varor
Har mailat 3 ggr och de 2 första inget svar men fick nu till svar att de var glada för att jag väntar tålmodigt på varorna. Har jag något val? Känns inte som det finns. Inget företag som jag vill rekommendera 😠

2024年9月12日

Dårlig kvalitet. Ring fra SHEIN

Jeg fik Cubic Zirconia Initial ring i fødselsdagsgave. Jeg har ønsket mig den i et godt stykke tid nu og fik den endelig.

Til min skuffelse lignte den slet ikke den på billedet på deres hjemmeside.
Men i virkeligheden var det en FRA SHEIN. Jeg søgte på ringens navn (Cubic Zirconia Initial ring) og et billede der lignte ringen endnu mere end på Emma Louise hjemmesiden, hvor jeg jo havde købt den, kom frem. Så ringe.

2024年8月30日
5つ星のうち1の評価

Som det fremgår af sporingen

Som det fremgår af sporingen, så bliver varen sendt direkte fra Kina, så hvis man synes emmalouise.dk lyder trygt og dansk hvad angår kvalitet og leveringsdygtighed, så tager man fejl. Lang leveringstid og dårlig kvalitet.
På deres hjemmeside under ‘kontakt’ skriver de desuden at de gennemsnitlige leveringstider er mellem 15-25 arbejdsdage!

2024年9月4日

Å ærlig indrømme !!

Å ærlig indrømme !!!

Føj en hjemmeside!
Ddt tog 30 dage det en ting.
Men en anden ting så kommer det fra SHEIN.
Og indgravering er så dårlig at man ikke ka de hvad der står.

2024年8月29日

Handel ik der

Fortjener ingen stjerner
De er meldt til forbrugerombudsmanden og her
Jeg har bestilt 2 halskæder, som man ik kan se hvad der er i. Bestilt i aug.
Har skrevet taget billeder og video mange gange, men intet er godt nok.
Har bedt om en retur label, m det kan jeg ik få.
De reagerer heller ik på jeg vil have mine penge tilbage
De udgiver sig for at være en dansk side det er de ikke.
Så handel ik der
Opdateret 2 november 2024
Ps gjorde indsigelse i banken og fik mine penge
Vi har skrevet nok 40 mails om de ville sende en retur label eller hente det, f.eks at de ik overholde dansk retur lovgivning

2024年8月26日

Så ringe kvalitet.

Så ringe kvalitet.
Virklig dårlig kundeservice.
Ville være nenmer hvis man selv bestilt varen på temu.
Har lige fået et nyt armbånd med navn igen efter det andet knækkede i kæden efter få gange på, ja nu er det nye også knækkede i kæden.

2024年8月26日
5つ星のうち1の評価

Jeg bestilte en guldbelagt kæde

Jeg bestilte en guldbelagt kæde, da jeg havde gået med den ganske få gange og hverken sov eller gik i bad med den på, er guld belægningen gået af og når man så skriver, kan de kun hjælpe en h is man har gemt emballage som det blev sendt i!’ Og det har jeg da ikke gemt! Er meget skuffet

2024年8月11日

KÖP INGENTING FRÅN DETTA FÖRETAG

Köpte 4 halsband med foto i. Två av fyra var förstörda efter mindre än en vecka. Har mailat med dem fram och tillbaka. För ett par mail sedan så skrev dem att jag skulle få nya halsband och bad mig skicka om fotot. Igår kom ETT av ersättningshalsbanden (av de två jag reklamerat). Mailade dem igen och samma problem börjar om igen. Får ett standardmail om att de kräver bild på fpk de skickades i. Har redan fått godkänt att få nya halsband, så jag blir galen att förklara om allt igen för typ 5e gången. Köp INGENTING från detta företag. Bara strul!!!

2024年8月10日
5つ星のうち1の評価

Jeg mistænker at der er en forbindelse…

Jeg mistænker at der er en forbindelse imellem flere firmaer, med produktion i rødder i Asien, Nordirland og Holland. De fremstår som et dansk firma og lover fri forsendelse uden skjulte udgifter. Men de oplyser ikke om moms, told/afgifter inden i løbet af købet og på siden med betalingsknappen. Hold jer væk, dette firma har præcis samme produkter/layout/indkøbskurv osv. Som eks. disse lignende firmaer/hjemmesider:
Zulakbh.dk Langaard.dk ,
Luxia.dk,
Og Olley.dk
Det er fusk, de skal meldes til forbrugerombudsmanden for at profilere sig ulovlig på dansk marked/til danske forbrugere og indgå ulovlige (ugyldige) aftaler. Ingen ansvarstagen ved returnering/annullering/reklamation. Det er totalt udnyttelse.

De bruger også samme undskyldninger for at modsætte sig returnering. At det skader miljøet at sende pakken retur og hurtigt forsøger at spise en af med at give 10% rabat i stedet. De sender aldrig adressen til returforsendelse. Man kommer aldrig videre. Produkter lever ikke op til det lovede og de kan være giftige.

Jeg prøver at opspore de andre firmaer der ligner og skrive dem til jer der læser her. Lad os sammen stoppe dem, jo flere af os der laver henvendelse til forbrugerombudsmanden, jo større chance for at få stoppet deres "virksomhedsførelse" på det danske marked!

2024年8月9日

Total dårlig kundeservice

Total dårlig kundeservice. Kunne man give 0 stjerner, havde jeg gjort det.
2 dage efter at jeg havde lagt min bestilling, skrev for at høre på leveringstiden (uden svar) og har efterfølgende skrevet x 2, at jeg gerne vil annullere min ordre, da jeg ikke har fået noget på, at den er afsendt. Har bare fået et autosvar og ikke svar decideret svar. Ikke nok med det, er pengene allerede trukket!

2024年8月8日

Trustpilot エクスペリエンス