ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ole svarer pÃ¥ alle spÞrgsmÃ¥l hurtigt og grundigt. Han er god til at planlÊgge og udfÞre arbejdet og superviserer de Þvrige hÃ¥ndvÊrkere, som han arbejder sammen med, pÃ¥ en god mÃ¥de. Det har vÊret en... ãã£ãšèŠã
Ole er kompetent og meget hjÊlpsom - ogsÃ¥ i processen med at finde frem til den rigtige batterilÞsning for os. Vi er endt med Solplanet med IntelliCharge og er yderst tilfredse. Undervejs hjalp Ole os... ãã£ãšèŠã
aftalen var klokken 9:00 men han ringede og spurgte om han mÃ¥tte komme klokken 8:00 og han var her til tiden. han lavede det han skulle og klokken 14:00 var han fÊrdig men at tilslutte batteriet og... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vi fik monteret Emaldo-batteri ogâŠ
Vi fik monteret Emaldo-batteri og solceller, og lige fra afgivning af tilbud til den sidste skrue var skruet i, var Oles service helt i top. Sjakket af tÞmrere, som Ole sÞrgede for, og Ole selv lavede et virkelig flot arbejde, og vi fÞlte os i professionelle hÊnder hele vejen.
Professionel og dygtig
Ole svarer på alle spÞrgsmål hurtigt og grundigt.
Han er god til at planlÊgge og udfÞre arbejdet og superviserer de Þvrige håndvÊrkere, som han arbejder sammen med, på en god måde.
Det har vÊret en fornÞjelse at have Ole til at lave vores solceller med batteri og ladestander til bil.
Professionelt arbejde!
Kompetent og hjÊlpsom
Ole er kompetent og meget hjÊlpsom - også i processen med at finde frem til den rigtige batterilÞsning for os. Vi er endt med Solplanet med IntelliCharge og er yderst tilfredse. Undervejs hjalp Ole os også med at finde fejlen i det solcelleanlÊg, vi overtog fra forrige husejer. Alt i alt en fornÞjelse at samarbejde med EnergiMesteren!
aftalen var klokken 9:00 men hanâŠ
aftalen var klokken 9:00 men han ringede og spurgte om han måtte komme klokken 8:00 og han var her til tiden. han lavede det han skulle og klokken 14:00 var han fÊrdig men at tilslutte batteriet og kÞrte igen så en meget effektiv mand
Det er ALTID POSITIVT nÃ¥r man har fÃ¥etâŠ
Det er ALTID POSITIVT når man har fået mere end man havde forventet - sådan er det med Energimesteren
Vibeke & Lars
super service, godt priser
Meget professionel og pålidelig. Kom til tiden, arbejdede effektivt og leverede et flot og gennemfÞrt resultat. Alt blev forklaret grundigt, og der blev ryddet pÊnt op efter arbejdet. Kan klart anbefales og vil helt sikkert bruge dem igen.
Energimesteren kan klar anbefales
Vi har fået installeret to ladestandere i vores andelsforening. Alt er forlÞbet planmÊssigt og inden for aftalt tidsramme.
Installationerne har krÊvet et stÞrre gravearbejde, og energimesteren har afleveret et flot og pÊnt stykke arbejde.
Hurtigt og fint betjening.
Hurtig og prÊcis
Energimesteren (Ole), leverede og installerede en bil lader, som overskriften beskriver, og til aftalte pris og tids estimat.
Jeg kan derfor varmt anbefale Energimesteren
Installation af Emaldo Power Store batterianlÊg
Vi har haft en rigtig god oplevelse, med at bruge Ole fra Energimesteren.
Både det at få svar på de spÞrgsmål og overvejelser vi havde inden kÞb af batteriet, som der altid vil vÊre omkring sådan en investering, samt opsÊtning har vÊre godt og ordentligt.
Derudover er det til at få kontakt med Ole bagefter og blive sat ind i tingene hvis der er noget.
Det skal man ikke underkende vÊrdien af.
Vi kan varmt anbefale energimesteren.
Det fortryder du ikke.
Imponerende arbejde
Imponerende arbejde. Hurtige, omhyggelige og gennemfÞrt. Mange tak for mit Emaldo anlÊg :-)
Virkelig god service og godt arbejde
Fra det fÞrste mÞde med en af montÞrne på min arbejdsplads, til det endelige resultat, har vi haft en virkelig GOD oplevelse, både med at få svar på de spÞrgsmål vi havde omkring det arbejde der skulle ud fÞres, til at blive sat ind i tingene med det, vi havde kÞbt.
Vi kan varmt anbefale at I får en aftale med energimesteren.
Vi blev inkluderet i vores eget projekt, hvilket for os er rigtig godt, så man med hele processen.
Det er et firma med meget meget hÞjt serviceniveau i verdensklasse.
Vi takker JER for en rigtig god oplevelse.
God oplevelse med el lader kabel og boks
Fra fÞrste kontakt til afslutning af opgave var der god service og kommunikation.
Fik gravet el lader kabel ned og installeret lader boks.
Hurtig svar på pris forespÞrgsel - og ligeledes hurtig feedback på uddybende spÞrgsmål.
Opgaven blev lÞst i forhold til hvad der var blevet lovet. Har intet at udsÊtte på den opgave vi kÞbte ind i.
Vi fik gravet ca 30 m fliser og og lagt igen på samme dag til fuld tilfredshed
Fik installeret emaldo batteri somâŠ
Fik installeret emaldo batteri som husstandsbatteri med netudligning fra Emaldo grid. Det var let at kÞbe og ingen problemer under opsÊtningen
Installation af solceller og Emaldo batteri
Fik installeret solceller sammen med et Emaldo Power Core batteri.
God kommunikation, arbejdet blev udfÞrt til tiden og alt virkede da de kÞrte herfra.
Emaldo batteriet drillede lidt, men det blev fikset med en enkelt genstart.
Super tilfreds med resultatet.
Rigtig god oplevelse med Energimesteren ApS
Vi har fået installeret et SolPlanet-batterianlÊg med backup-funktion af Energimesteren ApS i starten af september. Vi er super tilfredse, både med selve anlÊgget og med installationsprocessen. Forud blev vi vejledt meget professionelt af Ole på baggrund af vores forbrugsoplysninger og fotos af, hvor vi gerne ville have anlÊgget placeret.
Vi fik samtidig bygget vores eltavle om, og også dette arbejde var helt perfekt.
Vi undersÞgte flere andre lÞsninger og leverandÞrer, inden vi traf beslutning.
Vi er meget glade for, at vi valgte Energimesteren ApS, og vi kan allerede nu se, at vi sparer ganske meget på vores elforbrug.
Vi kan derfor varmt medgive vores bedste anbefalinger.
Vi kan varmt anbefale Ole og Marius
Vi kan varmt anbefale Ole og Marius. Vi har fÃ¥et deres hjÊlp til ladebokse, eltavle, rillet el ind pÃ¥ 1.sal, strÞm i vores sommerhus mm. De er meget pÃ¥lidelige og arbejdet bliver udfÞrt til punkt og prikke. Vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen âºïž
Aftale overholdt.kort og godt
Fremragende oplevelse â topkarakter hele vejen! âââââ
Vi har fået installeret et Emaldo Store batterianlÊg af Energiministeren ApS, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse.
⢠Meget konkurrencedygtig pris
⢠God og lÞbende kommunikation
⢠Professionel rådgivning med inddragelse af os som kunde
⢠Besigtigelse på forhånd for at sikre det bedste, individuelt tilpassede tilbud
Det er et lille lokalt firma, men servicen og professionaliteten er helt i top. Vi giver topkarakter på alle parametre og kan varmt anbefale Energiministeren ApS.
Alt var tip top
Alt var tip top - de ved hvad de laver, det samme gÞr deres samarbejdere.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ