レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Ole svarer pÃ¥ alle spÞrgsmÃ¥l hurtigt og grundigt. Han er god til at planlÊgge og udfÞre arbejdet og superviserer de Þvrige hÃ¥ndvÊrkere, som han arbejder sammen med, pÃ¥ en god mÃ¥de. Det har vÊret en... もっず芋る

Ole er kompetent og meget hjÊlpsom - ogsÃ¥ i processen med at finde frem til den rigtige batterilÞsning for os. Vi er endt med Solplanet med IntelliCharge og er yderst tilfredse. Undervejs hjalp Ole os... もっず芋る

aftalen var klokken 9:00 men han ringede og spurgte om han mÃ¥tte komme klokken 8:00 og han var her til tiden. han lavede det han skulle og klokken 14:00 var han fÊrdig men at tilslutte batteriet og... もっず芋る

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

36件のレビュヌ

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Vi fik monteret Emaldo-batteri og

Vi fik monteret Emaldo-batteri og solceller, og lige fra afgivning af tilbud til den sidste skrue var skruet i, var Oles service helt i top. Sjakket af tÞmrere, som Ole sÞrgede for, og Ole selv lavede et virkelig flot arbejde, og vi fÞlte os i professionelle hÊnder hele vejen.

2026幎4月29日

Professionel og dygtig

Ole svarer på alle spÞrgsmål hurtigt og grundigt.
Han er god til at planlÊgge og udfÞre arbejdet og superviserer de Þvrige håndvÊrkere, som han arbejder sammen med, på en god måde.
Det har vÊret en fornÞjelse at have Ole til at lave vores solceller med batteri og ladestander til bil.
Professionelt arbejde!

2026幎4月21日

Kompetent og hjÊlpsom

Ole er kompetent og meget hjÊlpsom - også i processen med at finde frem til den rigtige batterilÞsning for os. Vi er endt med Solplanet med IntelliCharge og er yderst tilfredse. Undervejs hjalp Ole os også med at finde fejlen i det solcelleanlÊg, vi overtog fra forrige husejer. Alt i alt en fornÞjelse at samarbejde med EnergiMesteren!

2026幎3月24日

super service, godt priser

Meget professionel og pålidelig. Kom til tiden, arbejdede effektivt og leverede et flot og gennemfÞrt resultat. Alt blev forklaret grundigt, og der blev ryddet pÊnt op efter arbejdet. Kan klart anbefales og vil helt sikkert bruge dem igen.

2025幎12月18日

Energimesteren kan klar anbefales

Vi har fået installeret to ladestandere i vores andelsforening. Alt er forlÞbet planmÊssigt og inden for aftalt tidsramme.
Installationerne har krÊvet et stÞrre gravearbejde, og energimesteren har afleveret et flot og pÊnt stykke arbejde.

2026幎1月10日

Hurtig og prÊcis

Energimesteren (Ole), leverede og installerede en bil lader, som overskriften beskriver, og til aftalte pris og tids estimat.
Jeg kan derfor varmt anbefale Energimesteren

2025幎12月30日

Installation af Emaldo Power Store batterianlÊg

Vi har haft en rigtig god oplevelse, med at bruge Ole fra Energimesteren.
Både det at få svar på de spÞrgsmål og overvejelser vi havde inden kÞb af batteriet, som der altid vil vÊre omkring sådan en investering, samt opsÊtning har vÊre godt og ordentligt.
Derudover er det til at få kontakt med Ole bagefter og blive sat ind i tingene hvis der er noget.
Det skal man ikke underkende vÊrdien af.
Vi kan varmt anbefale energimesteren.
Det fortryder du ikke.

2025幎11月24日
自発的なレビュヌ

Virkelig god service og godt arbejde

Fra det fÞrste mÞde med en af montÞrne på min arbejdsplads, til det endelige resultat, har vi haft en virkelig GOD oplevelse, både med at få svar på de spÞrgsmål vi havde omkring det arbejde der skulle ud fÞres, til at blive sat ind i tingene med det, vi havde kÞbt.
Vi kan varmt anbefale at I får en aftale med energimesteren.
Vi blev inkluderet i vores eget projekt, hvilket for os er rigtig godt, så man med hele processen.
Det er et firma med meget meget hÞjt serviceniveau i verdensklasse.
Vi takker JER for en rigtig god oplevelse.

2025幎10月28日
自発的なレビュヌ

God oplevelse med el lader kabel og boks

Fra fÞrste kontakt til afslutning af opgave var der god service og kommunikation.
Fik gravet el lader kabel ned og installeret lader boks.
Hurtig svar på pris forespÞrgsel - og ligeledes hurtig feedback på uddybende spÞrgsmål.
Opgaven blev lÞst i forhold til hvad der var blevet lovet. Har intet at udsÊtte på den opgave vi kÞbte ind i.
Vi fik gravet ca 30 m fliser og og lagt igen på samme dag til fuld tilfredshed

2025幎10月14日

Rigtig god oplevelse med Energimesteren ApS

Vi har fået installeret et SolPlanet-batterianlÊg med backup-funktion af Energimesteren ApS i starten af september. Vi er super tilfredse, både med selve anlÊgget og med installationsprocessen. Forud blev vi vejledt meget professionelt af Ole på baggrund af vores forbrugsoplysninger og fotos af, hvor vi gerne ville have anlÊgget placeret.
Vi fik samtidig bygget vores eltavle om, og også dette arbejde var helt perfekt.
Vi undersÞgte flere andre lÞsninger og leverandÞrer, inden vi traf beslutning.
Vi er meget glade for, at vi valgte Energimesteren ApS, og vi kan allerede nu se, at vi sparer ganske meget på vores elforbrug.
Vi kan derfor varmt medgive vores bedste anbefalinger.

2025幎9月3日

Vi kan varmt anbefale Ole og Marius

Vi kan varmt anbefale Ole og Marius. Vi har fÃ¥et deres hjÊlp til ladebokse, eltavle, rillet el ind pÃ¥ 1.sal, strÞm i vores sommerhus mm. De er meget pÃ¥lidelige og arbejdet bliver udfÞrt til punkt og prikke. Vi kommer helt sikkert til at bruge dem igen ☺

2025幎9月30日

Fremragende oplevelse – topkarakter hele vejen! ⭐⭐⭐⭐⭐

Vi har fået installeret et Emaldo Store batterianlÊg af Energiministeren ApS, og vi kunne ikke vÊre mere tilfredse.
• Meget konkurrencedygtig pris
• God og lÞbende kommunikation
• Professionel rådgivning med inddragelse af os som kunde
• Besigtigelse på forhånd for at sikre det bedste, individuelt tilpassede tilbud

Det er et lille lokalt firma, men servicen og professionaliteten er helt i top. Vi giver topkarakter på alle parametre og kan varmt anbefale Energiministeren ApS.

2025幎8月19日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。