レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

KÆMPE anbefaling! Jeg opdagede at min favoritjakke var slidt i stykker. Jeg søger på nettet efter modellen. Eness dukker op. Jakken er på tilbud. Jeg tjekker trustpilot og ser 4.9 stjerner. Jeg best... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Simpelthen lækre vare, hurtig levering, super søde kundeservice og altid pænt pakket når man modtager sine vare. Jeg bestilte et Anemone katvig regnslag denne gang og det er super flot og lækkert.... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har nu handlet hos Babyfryd.dk igennem de seneste 2 - 3 år. Jeg har i den tid været yderst tilfreds med såvel deres service, levering og sortimentet. Samme gør sig gældende for returnering af var... もっと見る

企業情報

1. 婦人服店

さまざまな外部ソースから提供された情報

Eness forhandler tøj og tilbehør til modebevidste kvinder. Lynhurtig levering og kundeservice i top.

4.9

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Fantastisk shop

Babyfryd er en rigtig dejlig shop som har lige netop de mærker vi bruger mest herhjemme. Jeg oplver altid en service der er helt i top og har også en enkelt gang fået ombyttet et par bukser da de var lidt små til min datter helt uden problemer.
Derudover er indehaveren meget aktiv på deres gruppe på facebook hvor hun altid er sød til at råde og vejlede om tøjet.
babyfryd har mine varmeste anbefalinger

2011年8月26日

Super børnebutik!

altid hurtig levering, og varerne har aldrig skuffet. Abonner gerne på deres nyhedsmail for der er gode nyheder, og så kan man følge med i deres udsalg:-)
Det er ikke sidste gang, jeg handler der.

2011年6月30日

super butik

hurtig levering og skønne vare - og så kan jeg godt lide det obligatoriske postkort der medfølger med hilsen fra anja :)

2011年3月8日
5つ星のうち5の評価

Lynhurtig levering og kanon service

Handelede under jeres udsalg og modtog pakken dagen efter. Det kalder jeg virkelig god service. I har mange af de fede mærker og en nem hjemmeside...
Handler helt sikkert ved jer igen... Eelsker at bruge penge;o)

2011年2月2日

altid fantastisk

babyfryd.dk er min alltime ynglingsted at handle.. Der er alle de rigtige mærker, til de rigtige priser.. og kommunikationen er helt igennem perfekt. du kan altid få hurtigt svar når du kontakter dem.. Og er man fan af deres side på facebook, bliver det kun endnu nemmere at få nyheder, svar på spørgsmål, gode konkurrencer (hvor man ikke skal tagge sig selv på billeder) osv.. Jeg fortrækker endda at betale porto (som ikke er særlig høj) frem for at købe det i en fysisk butik i min by, ganske enkelt fordi babyfryd er og bliver helt igennem fantastisk.. Hjemmesiden er nem og overskuelig, og du får lynhurtigt smidt rigtig meget tøj i kurvern.. Kan INTET negativt sige om Anja og babyfryd

2011年2月1日

Favorit

Jeg har handlet hos babyfryd.dk en del gange, og jeg har altid oplevet perfekt service. Varerne kommer nydeligt indpakket allerede dagen efter, jeg har bestilt, og der er endda en lille hilsen med i pakken. De gange, jeg har haft brug for det, har babyfryd også givet meget hurtigt svar på forespørgsler.
Ud over den fremragende service er varerne og udvalget også helt i top, så babyfryd er klart mit foretrukne sted at shoppe børnetøj.

2010年12月8日

Bare perfekt

Har købt gennem babyfryd flere gange og der har aldrig været problemer med varene eller leveringstiden.
Jeg har en enkelt gang sendt noget retur og pengene blev tilbageført få dage efter.
Så handler helt sikkert her igen.

2010年11月11日
5つ星のうち5の評価

Ikke sidste gang jeg handler her.

De sendte mig de varerne til en dejlig pris jeg ikke kunne sige nej til (+ en gave) til UG. Tak for en rigtig dejlig handel og hurtig levering.

Er blevet så positivt overrasket at det ikke er sidste gang jeg handler her.

2010年10月10日
5つ星のうち5の評価

Bestilte udsalgsvare tirsdag sent på eftermiddagen og modtog i morges min ordre.
Mailede spørgsmål inden ordre afgivelse, og fik ligeledes hurtigt svar.
Så kun gode erfaringer herfra

2010年7月8日

Skøn side

Babyfryd.dk er en super skøn side som altid følger med moden, køber flotte ting hjem og leverer forholdsvis hurtigt. Deres udsalg er godt da der er mange ting til gode priser og ikke bare en bluse eller to i få størrelser. Har altid været tilfreds når jeg har handlet her!

2010年7月7日

Verdensklasse!!!

Har handlet hos babyfryd mange gange,der er altid lynhurtig levering med en lille personlig hilsen;) Hvad kan jeg sige andet end at babyfryd er mit absolutte favoritsted at handle børnetøj;) Skrevet af en stamkunde<3

2010年4月28日

Trustpilot エクスペリエンス