Enjoy2day レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke website, snelle levering en goed product. Ik had eerst mijn twijfels omdat de website er een beetje te gelikt uitzag, maar de service past bij de website. Geslaagd!

5぀星のうち5の評䟡

Ik kwam bij deze site terecht via Tweakers. Na het plaatsen van mijn bestelling bleef de levering echter uit. Uiteindelijk bleek dat PostNL het pakket was kwijtgeraakt. Hoewel ik in eerste instantie s... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bestellen ging vlotjes. Ook het op de hoogte houden van de bestelling heb ik al zeer prettig ervaren. De iPad A16, was bij twee bedrijven voor dezelfde lagere prijs. Gekozen voer Enjoy2Day omdat z... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zeer goede klantenservice die je altijd op de hoogte houden! Er waren wat problemen met de bezorging maar dit lag aan PostNL en de mensen van Enjoy2Day hebben dat probleem snel opgepakt, overall ze... もっず芋る

䌁業情報

1. ゲヌム専門店
  2. コンピュヌタ ゜フトりェア店
  3. ギフト ショップ
  4. ゜フトりェア䌁業
  5. ゜フトりェア補造販売業者
  6. ビデオゲヌム店

圓該䌁業による蚘述

Bij Enjoy2day bestel je voordelig en snel meer dan 200 verschillende cadeaubonnen, giftcards & Game kaarten. Direct anoniem bestellen, de code in je e-mail en voor een zeer scherpe prijs. Direct hulp bij vragen via onze personal shoppers zelfs na 18:00. Ervaar zelf het gebruiksgemak van onze webshop en kom eens gezellig langs in de chat!

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 35ä»¶

レビュヌを曞く

Snel gekocht, Snel geleverd

Snel gekocht, snel geleverd. Uitmuntende bijgeleverde handleiding zorgde voor snelle installatie van Office 365.

2024幎3月22日

Goede middag,

Top om te lezen dat alles uitmuntend is verlopen. Daar doen we ook ons best voor. Bedankt voor jouw aankoop en wie weet zien we je snel weer terug!

Groetjes van Lisa 😎

5぀星のうち4の評䟡

Scherpe prijs en snelle levering

Scherpe prijs en snelle levering. Enige minpuntje, de Iphone 15 was blijkbaar al in Oktober 2023 door het bedrijf ingekocht. Dat had ik graag van tevoren willen weten, dat kwam nu pas naar voren bij eerste gebruik van de Iphone.

2024幎3月25日

Hallo Maikel,
Bedankt voor je feedback 🀩 De iPhone 15 is op 22 september op de Nederlandse markt verschenen.

Bij elke bestelling ontvangen wij batches van Apple-distributeurs, die afhankelijk zijn van de productiedatum van Apple. Dit weten wij niet vooraf.

We zijn niet helemaal zeker wat je bedoelt, maar het gaat hier om een nieuwe iPhone 15 met garantie en dezelfde specificaties/hardware als een iPhone 15 uit een eerdere of nieuwere levering 😃

De software wordt bij de installatie bijgewerkt ⚙ Je hebt dus altijd een gloednieuw toestel.

Als je nog vragen hebt, kun je altijd even langskomen in de chat. Veel plezier met je aankoop! 🔥

5぀星のうち5の評䟡

Mooie prijs en eenvoudig aankoopproces

Mooie prijs en eenvoudig aankoopproces als ook goede installatie handleiding

2024幎3月20日

Hallo Jack,

Bedankt voor je positieve feedback en beoordeling voor onze service. Dat waarderen we enorm!

Wie weet zien we je snel weer terug.

Groetjes van Lisa ^^

Snelle levering, gemakkelijk bestellen

2024幎3月6日

Hoi Reinier,

Bedankt voor je review; fijn om te horen dat alles vlot is verlopen voor je.

Wie weet zien we je binnenkort weer een keer terug! 😎

Soepel en snel

Ik heb hier een Office 365 personal licentie gekocht. Ik kende de site nog niet, maar alles verliep soepel en snel. Ik zou hier zeker terugkomen in de toekomst!

2024幎3月5日

Goedemiddag Bart,

Top om te horen dat je bij ons terecht bent gekomen en alles soepel voor je verlopen is! Daar doen we ook hard ons best voor.

We kijken er naar uit je in de toekomst weer te verwelkomen!

Goed weekend. 🙋

5぀星のうち5の評䟡

Ik vond hier de laagste prijs

Ik vond hier de laagste prijs, de aankoop was makkelijk, en ik kreeg snel erna de mail met het serienummer. Geen probleem ondervonden!

2024幎2月21日

Hoi Herbert 😇,

Goed om te horen dat je bij ons terecht bent gekomen en dat alles goed en vlot is verlopen. Wie weet zien we je binnenkort weer terug!

Goede ervaring

Goede ervaring, goede service en levering.

2024幎2月22日

Hi Gerard,

Wat fijn om te horen dat het bestellen van jouw product via ons goed bevallen is. Veel plezier met je aankoop!

Groetjes van Lisa 😎

Duidelijke website

Duidelijke website, snelle afhandeling

2024幎2月20日

Hey Simon,

Goed om te horen dat je onze website overzichtelijk vindt en alles snel is afgehandeld. Daar doen we ook ons best voor!

Wie weet tot snel weer.

Lisa ^

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering, goedkop dan andere websites, alles OK; wat wil je nog meer?

2024幎2月21日

Goedemiddag Martine,

Bedankt voor je positieve beoordeling en dat je onze service als prettig hebt ervaren. Daar doen we ook hard ons best voor!

Hopelijk zien we je snel weer terug! ^^

Super personeel!!!

Geweldig personeel na uitgebreide hulp na een foutmelding. Opgelost door de medewerkers, fantastisch!!

2024幎2月18日

Beste .......,
Bedankt voor je beoordeling 😊. Vervelend dat je niks hebt ontvangen. Neem even contact met ons op.

❗Heb je als klant je bestelling niet ontvangen of heb je gewoon een vraag? Wacht niet te lang en maak je geen zorgen! Onze razendsnelle helpdesk staat elke dag voor je klaar. Kom gezellig langs op enjoy2day.nl/enjoy2day-helpdesk en we helpen je meteen verder!

^Lisa

5぀星のうち5の評䟡

Heel erg blij met hoe mijn aankoop

Heel erg blij met hoe mijn aankoop verliep kreeg meteen een mail met mijn desbetreffende aankoop code :D

2024幎2月13日

Dag Ricardo,

Bedankt voor je review. Blij om te horen dat je blij bent met je aankoop en onze service.

Wie weet zien we je snel weer een keertje terug! ^^

Apple TV 4K

Zondag een Apple TV 4K besteld en dinsdag volgens afspraak bezorgd.
Apparaat werkt perfect! Bedankt.

Hoi John,

Bedankt voor je beoordeling. Super dat je hem snel in huis hebt gekregen. Veel plezier met jouw Apple TV! :)

De scherpste prijs

De scherpste prijs, snelle en goede bezorging.

2024幎2月7日

Dag Geert,

Top om te lezen dat alles vlot is verlopen en je het product snel binnen hebt gekregen. Bedankt voor je aankoop en veel plezier er ook mee!

Groetjes van Lisa :-)

gooddddddd

2024幎2月7日

Hi Ali,

Thank you for your review! We hope to see you again soon.

Kind regards,
Lisa 🙋

Erg vriendelijke beleving met

Erg vriendelijke beleving met bestellen. Alles netjes en op tijd afgeleverd.

Goedemiddag Jos,

Wat fijn dat je onze service en klantvriendelijkheid kunt waarderen. Bedankt voor jouw aankoop en we wensen je alvast een goed weekend toe!

Toy toy toy,
Lisa 😎

Voordelig

Microsoft office 365 was op deze site het goedkoopst. Meteen na aankoop een mail met licentiesleutel ontvangen. Deze was dankzij de handleiding op de site makkelijk in te vullen.

2024幎2月3日

Hoi Marlene,

Bedankt voor je beoordeling. Wat fijn om te lezen dat alles goed is verlopen en je het met onze handleiding makkelijk hebt kunnen verzilveren.

Goed weekend! 😄

Licentievernieuwing

IK kreeg via jullie een herinnering voor de licentievernieuwing. Prijs was zeer gunstig. Blij mee

Goedemiddag Jan,

Wat fijn om te horen dat alles vlekkeloos is gelopen en je blij bent met de herinnering voor de licentievernieuwing van het product. Bedankt voor je aankoop en deze review.

Wie weet tot ziens!

Lisa 🙋

Super snelle service!

Super snelle service!

Goeie service, snel in reageren en goed werkende producten.

2024幎2月5日

Hoi Monica,

Bedankt voor je review! Ik ben blij om te horen dat je onze service kunt waarderen. Daar doen we ons best ook voor! 😇

Bedankt voor je bestelling en wie weet zien we je snel weer terug!

Groetjes van Lisa ;-)

5぀星のうち4の評䟡

iPad 2021 besteld en zéér snel

iPad 2021 besteld en zéér snel ontvangen. Op het moment dat ik deze besteld heb was deze bij Enjoy2day behoorlijk goedkoper dan bij alle andere aanbieders. De iPad is wel Russisch (denk ik?) want ik kan niets van de info lezen. Maar hij werkt als een zonnetje

2024幎2月3日

Hey,
Bedankt voor je beoordeling. Ik denk dat je een foutje hebt gemaakt met de taal instellingen tijdens de installatie. Wij hebben namelijk geen Russische Ipads omdat wij een Europese leverancier hebben 😊

Wij hebben nog geprobeerd contact met je op te nemen maar je bent niet bereikbaar. Wij gaan er vanuit dat alles goed is gegaan. Mocht er nog wat zijn kom gerust even langs.

^ Lisa

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering en fijne helpdesk ondanks drukte.

Het was weer tijd voor een licentie code voor Microsoft producten, en wederom stond dit bedrijf als een van de voordeligste in de lijst van Tweakers.
Je besteld, betaald en meteen (meestal) in de mail.
Nu had outlook waarschijnlijk geen zin, dus via chat alsnog een keer handmatig toegestuurd gekregen. Was wel druk bij ze, maar dat werd vermeld. Al met 10/10 en ik weer een jaar vooruit.

2024幎1月23日

Hallo Marlon,
Bedankt voor je review! Wat vervelend dat je niet meteen de Microsoft licentie in je e-mail kreeg. In principe moet dit namelijk niet langer duren dan 20 seconden 😇

Goed dat je even naar de chat kwam. Gister was het inderdaad wat drukker dan je van ons gewend bent. Ik zie gelukkig dat je snel bent geholpen. Wij zien je graag volgend jaar weer terug!

Mocht je vragen hebben over het product kom dan even langs in de chat.

Groetjes Lisa 😊

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス