Duidelijke website, snelle levering en goed product. Ik had eerst mijn twijfels omdat de website er een beetje te gelikt uitzag, maar de service past bij de website. Geslaagd!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ik kwam bij deze site terecht via Tweakers. Na het plaatsen van mijn bestelling bleef de levering echter uit. Uiteindelijk bleek dat PostNL het pakket was kwijtgeraakt. Hoewel ik in eerste instantie s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestellen ging vlotjes. Ook het op de hoogte houden van de bestelling heb ik al zeer prettig ervaren. De iPad A16, was bij twee bedrijven voor dezelfde lagere prijs. Gekozen voer Enjoy2Day omdat z... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zeer goede klantenservice die je altijd op de hoogte houden! Er waren wat problemen met de bezorging maar dit lag aan PostNL en de mensen van Enjoy2Day hebben dat probleem snel opgepakt, overall ze... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ã²ãŒã å°éåº
- ã³ã³ãã¥ãŒã¿ ãœãããŠã§ã¢åº
- ã®ãã ã·ã§ãã
- ãœãããŠã§ã¢äŒæ¥
- ãœãããŠã§ã¢è£œé 販売æ¥è
- ãããªã²ãŒã åº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Enjoy2day bestel je voordelig en snel meer dan 200 verschillende cadeaubonnen, giftcards & Game kaarten. Direct anoniem bestellen, de code in je e-mail en voor een zeer scherpe prijs. Direct hulp bij vragen via onze personal shoppers zelfs na 18:00. Ervaar zelf het gebruiksgemak van onze webshop en kom eens gezellig langs in de chat!
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Vlotte bezorging
Vlotte bezorging. Geen 5 sterren omdat de optie 'bezorgen op postnl punt' ontbreekt.

Enjoy2day ããã®åç
Op zich prima ervaring al had hetâŠ
Op zich prima ervaring al had het prettiger geweest als ik direct had kunnen zien waar ik de ontvangen code moest invullen om weer een jaar vooruit te kunnen.
Die info heb ik nu na navraag van de heldesk ontvangen.

Voordelig en vlot
Per toeval deze website gevonden en gezien dat de prijs voor Microsoft 365 Family hier de goedkoopste was.
Gekocht, betaald en direct de licentie gekregen.
De handleiding was duidelijk en alles verliep prima.
Bedankt.

Enjoy2day ããã®åç
Snel geleverd met heldere instructie
Snel geleverd met heldere instructie. Alles is probleemloos verlopen.

Aankoop simpel
Zeer goede service van Enjoy2day. Toch snel mijn tegoed gekregen. Terwijl het mijn fout was. Chapeau voor Enjoy2Day.

Perfecte site
Snelle levering . makkelijke site . Betrouwbaar . een van de betaalwijze is VVV bon super

Top service
Top service, makkelijk alles te vinden op de site, en binnen 10 minuten alles binnengekregen op de mail.

Direct geleverd
Direct geleverd
10 minuten later à lles geïnstalleerd

Enjoy2day ããã®åç
iPad gekocht voor een goede prijs
We hebben een iPad gekocht voor een prima prijs. Levering was snel en de iPad werkt goed.

Enjoy2day ããã®åç
Dit is voor mij de plaats om terug teâŠ
Dit is voor mij de plaats om terug te komen als ik een Apple cadeaubon nodig heb.
Betrouwbaar, snelle levering en altijd wel een kleine korting.

Serious professional people
Serious, professional people. My order delivery was lost by PostNL, but Enjoy2day remained in touch with updates and refunded me quickly.

Goedkoopste aanbieder
Goedkoopste aanbieder. Code direct in mail.

Goedekoper dan anderen
Goedekoper dan anderen, makkelijk bestellen, direct code beschikbaar in de mail.
Makkelijker kunnen ze het niet maken!

Enjoy2day ããã®åç
Alles verliep zoals afgesproken enâŠ
Alles verliep zoals afgesproken en verwacht. Snel en efficient, ik kan het aanbevelen.

Goedkoopst, snel en vriendelijk
Microsoft 365 was hier het goedkoopst. Na aankoop had ik een vraag over verlenging. Die werd snel en vriendelijk beantwoord. Je wordt hier 5 dagen van tevoren aan herinnerd.

Enjoy2day ããã®åç
Top goede service en snelle levering

Betrouwbaar
De 2de keer dat ik een STEAM giftcard bestelde ging het makkelijk. De eerste keer liep de bestelling vast maar was wel het tegoed van mijn VVV card, waarmee ik betaalde, afgeboekt.
Enjoy2day heeft het afgeboekte bedrag weer snel teruggeboekt, chapeau voor het snel oplossen van het probleem.

Vlot, supersnel, eenvoudige activering
Vlotte bestelling, onmiddellijke levering, eenvoudige activering

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã