Köpet gick smidigt med snabbt svar om leverans och högtalaren kom fram ganska snabbt. TyvÀrr inte nöjd alls med ljudet frÃ¥n högtalaren. Har försökt att kontakta butiken pÃ¥ olika sÀtt i snart 1 vec... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Bestilling og levering helt som forventet. Har lige taget hÞjtaleren i brug: Nem at betjene God lyd PÊnt design Kan bruges som lyd til fladskÊrmen Alt i alt et godt produkt. ENKL appen ti... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg ville Þnske, at jeg havde hÞrt om enklSound, fÞr jeg kÞbte mine lidt dyrere Bluetooth hÞjtalere af andet mÊrke. Det her er et virkeligt godt produkt, fuld af lÊkker lyd og god bas! Jeg ha... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Enkl Sound Copenhagen er en dansk lyd- og innovationsvirksomhed, der har specialiseret sig i at udvikle bÊrbare hÞjtalere, hvor design, teknologi og bÊredygtighed gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd. Virksomheden blev grundlagt med en ambition om at forbedre det eksisterende og give mennesker den ultimative frihed til at nyde musik â nÃ¥r som helst og hvor som helst. Alt design og teknologi bliver udviklet internt i Danmark, med fokus pÃ¥ bÃ¥de form og funktion. Hos Enkl Sound Copenhagen forenes lydentusiasten med designelskeren. Produkterne er skabt til moderne mennesker, der Þnsker kraftfuld og smuk lyd, uanset om det er til indendÞrs brug eller udendÞrs oplevelser. SÊrligt den ikoniske ES1-hÞjtaler er et bevis pÃ¥ denne filosofi: designet af et prisvindende dansk designstudio, produceret i genanvendelig plast og op til 3-7 gange mere energieffektiv end traditionelle hÞjtalere. Den har en batterilevetid pÃ¥ hele 80 timer og kan spille med op til 125 dB â svarende til lydniveauet fra en livekoncert. Virksomheden lancerede sine fÞrste hÞjtalere pÃ¥ markedet i januar 2023 og har siden hÞstet stor anerkendelse for sin kombination af Êstetik, brugervenlighed og lydkvalitet. Det mindre ES2-modul kombinerer fleksibilitet og mobilitet med hele 24 timers batteritid og 103 dB lydstyrke â perfekt til livet pÃ¥ farten. Enkl Sound har ogsÃ¥ udviklet en app til bÃ¥de iOS og Android, som blev lanceret i 2023. Med appen kan brugerne tilpasse equalizer-indstillinger, forbinde flere hÞjtalere til ét samlet system, dele kontrol mellem flere brugere â og endda bruge telefonen som mikrofon. BÊredygtighed spiller en central rolle hos Enkl Sound. Ved at anvende genbrugsmaterialer og energieffektive lÞsninger arbejder virksomheden aktivt for at reducere sit klimaaftryk â uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med lyd eller Êstetik. Kunderne tilbydes 30 dages returgaranti og adgang til en dedikeret kundeservice, der er klar til at hjÊlpe med alt fra spÞrgsmÃ¥l til teknisk support. Enkl Sound Copenhagen inviterer alle til at dele deres oplevelser og feedback â og vÊre en del af en bevÊgelse, hvor lyd og design mÞdes i perfekt harmoni. Velkommen til Enkl Sound Copenhagen.
Gratis levering i Europa
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Enkl Sound Copenhagen ããã®åç
Hurtigt levering og en virkelig godâŠ
Hurtigt levering og en virkelig god hÞjttaler med skÞnt lyd

Enkl Sound Copenhagen ããã®åç
Supergode hÞjttalere - to kan kobles til stereo
Jeg har lige kÞbt to af de mindste hÞjttalere i hvid og koblet dem sammen til stereolyd. Jeg afspiller fra min smartphone via bluetooth og det fungerer perfekt. Lyden er super, kraftig og rummelig og lyder godt med både radio, klassisk, rock og jazz. Svar på spÞrgsmål på mail kommer hurtigt og afsending og indpakning var i hÞjkvalitet. HÞjttalerne er smukke og enkle. Jeg kan varmt anbefale.

Enkl Sound Copenhagen ããã®åç
Den spiller hÞjt selvom den er skruetâŠ
Den spiller hÞjt selvom den er skruet ned på tlf

KÞbte denne hÞjtaler
KÞbte denne hÞjtaler, jeg har dog ikke hÞrt den spille endnu da jeg er på langtidsferie i Thailand, men glÊder mig til at komme hjem og hÞre den... Den ser spÊndende ud, og den ankom hurtigt, so don deal.

God lyd
God lyd, god stÞrrelse
Valg fordi man kan justere på lyden , bass og diskant.

Enkl Sound Copenhagen ããã®åç
Virkelig god lyd i hÞjttaleren og sÃ¥ erâŠ
Virkelig god lyd i hÞjttaleren og så er den flot.

Enklsound ES2 har en superkvalitet ogâŠ
Enklsound ES2 har en superkvalitet og lyden i hÞjtaleren er bare super god.
Faktisk er min mand så glad for hÞjtaleren at han har kÞbt 1 til.
SÃ¥ stor anbefaling herfra.,

Enkl Sound Copenhagen ããã®åç
Super service og super lyd

ES2 lever virkelig op til sineâŠ
ES2 lever virkelig op til sine specifikationer og kan levere god lyd ved lav som ved hÞj volumen.
Er blevet taget godt i mod i familien, og bliver brugt dagligt.

Bedste hÞjtaler fra Enkl Sound Copenhagen
KÊmpe anbefaling til Enkl Sound Copenhagen âš De har virkelig udviklet den bedste hÞjtaler - Enkl Sound ES2 - lige fra stilrent design ( det er de fÊrreste hÞjtalere, der er flotte, men det er den her faktisk! ) Lydkvaliteten er i top, ogsÃ¥ er den brugervenlig og meget nem at installere. âïžâïžâïžâïžâïž

God oplevelse
God oplevelse på hjemmesiden. Hurtig og prÊcis levering.

Enkl Sound Copenhagen ããã®åç
Fin lyd meget for pengene ðð

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ