Na lang wachten de bestelling nog ontvangen. Helaas te laat in mijn geval omdat ik met een deadline zat voor de afwerking van een projectje. Jammer. Mijn raad: Enkel bestellen als je tijd genoeg heb... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Disponible, réactif, répond (whastapp) même le soir ... J'ai reçu rapidement ma commande mais oups, ce n'était pas le bon produit, je les ai contacté (whatsapp) et deux jours plus tard ils sont... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestelling ging vlot, levering prima verlopen en erg mooie panelen . Minpunt : panelen zouden 2.80m zijn waren helaas 2.75 m lang en 60 breed. Is na een belletje en een mail keurig opgelost voor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb onlangs wandpanelen bij ENMOD gekocht en ik ben ontzettend tevreden met mijn aankoop. De panelen zien er prachtig uit en voegen echt een stijlvolle touch toe aan mijn huis. Wat nog indrukwekken... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
ENMOD B.V. â Stijlvol wonen voor iedereen ENMOD B.V. is een innovatief interieur- en renovatiebedrijf uit Breda, opgericht in 2023. Wij combineren stijlvol design met vakmanschap en bieden totaaloplossingen voor het verfraaien en vernieuwen van woon- en werkruimtes. Onze producten, zoals akoestische wandpanelen en meubels, zijn ontworpen om zowel esthetisch als functioneel bij te dragen aan een comfortabele en sfeervolle omgeving. Wat wij bieden: Hoogwaardige producten: Onze klanten waarderen de kwaliteit en uitstraling van onze producten. Snelle en professionele service: Wij streven naar snelle levering en houden klanten goed op de hoogte van hun bestelling. Vriendelijke en behulpzame medewerkers: Onze klantenservice wordt vaak geprezen om haar klantgerichte benadering. Maatwerk en advies: Wij bieden een breed scala aan producten en adviseren klanten over kleurkeuzes en plaatsingsmogelijkheden. Onze waarden: Klanttevredenheid: Wij streven naar tevreden klanten door het leveren van kwaliteitsproducten en uitstekende service. Kwaliteit en betrouwbaarheid: Wij leveren producten die voldoen aan hoge kwaliteitsnormen. Duurzaamheid: Wij dragen bij aan een duurzame leefomgeving met onze producten. Sociale verantwoordelijkheid: Wij nemen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid serieus in al onze bedrijfsactiviteiten. Bij ENMOD B.V. geloven we dat een mooi interieur bijdraagt aan een fijnere leefomgeving. Wij helpen u graag bij het realiseren van uw interieurwensen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Lang wachten
Jammer. Mijn raad: Enkel bestellen als je tijd genoeg hebt.
Onlangs akoestische panelen besteld!
Onlangs akoestische panelen besteld!
Flinterdunne vilt en latten. Action heeft nog betere kwaliteit. Dit is geen robuuste kwaliteit voor een scherpe prijs. Dit product is in turkije geproduceert. Het buigt als een blaadje. Je kan hier niets mee.zelfs de lengte maat kan je niet van uitgaan, die klopt ook niet
En dan ook nog 35 ⬠vragen voor terug op tehalen!
Betreft de communicatie blijven ze in iedergeval wel correct!!

Tevreden klant
Degelijke kwaliteit aan een zeer scherpe prijs. Snelle levering. Dik in orde!

Herziening van mijn bericht van 05 oktober
Op 05 oktober mijn ongenoegen geuit via een review.
ENMOD heeft hierop gereageerd en alles is intussen opgelost.
Spijtig genoeg kan ik de review van 05 oktober niet verwijderen, hopelijk kan de helpdesk van trustpilot deze alsnog verwijderen.

Akoestische panelen
Bestelling ging vlot, levering prima verlopen en erg mooie panelen .
Minpunt : panelen zouden 2.80m zijn waren helaas 2.75 m lang en 60 breed.
Is na een belletje en een mail keurig opgelost voor beide partijen .
Oja 1 paneel was niet verpakt kleine moeite lijkt mij om dit wel te verpakken en scheelt schades.
Daarom niet de volledige sterren. "Puntjes" op de i zeg maar.
Succes mensen met het bedrijf en misschien tot een volgende bestelling.

Enmod ããã®åç
Niet geleverde, doch betaalde staaltjes
Blijkbaar enkel positieve reactiesâŠâŠ.. onze eerdere reactie nergens te lezen !!!!!
Bij ons liep het al mis bij het bestellen EN BETALEN voor twee stalen (â¬6,95/stuk + verzendkosten).
Slechts één staal ontvangen, nooit een antwoord, verontschuldiging of terugbetaling ontvangen voor de niet ontvangen staal. Voor mij een vorm van oplichting !!!

Akoestische panelen besteld
Akoestische panelen besteld, vandaag binnen gekomen. Helaas was ik niet thuis en werd ik gebeld gevraagd of ze dit bij de buurman af konden leveren en zouden me hierna terug bellen. Het was geleverd bij de buurman wat erg fijn is. Fijne service

Enmod ããã®åç
Snelle levering , aardige behulpzame chauffeur
Zou volgende keer weer hier bestellen

Top firma
Om 10.15 mijn bestelling geplaatst (op zaterdag)
En een 20 min later telefoon of het mogelijk was om in de latere middag te mogen leveren,
18 uur bestelling correct geleverd en vriendelijk.
Kortom top firma die correct werkt en afleverd.

Pvc vloer besteld
Pvc vloer besteld
Snelle reactie met vragen ,ook sâavonds
Snelle levering en fantastische vloer
Gratis geleverd geweldig
Absoluut 5 sterren

Enmod ããã®åç
Unbeatable prices for great quality.
I received my order four days after paiement.
Thank you very much, great quality, easy to install, and Beautiful results, super professional, unbeatable prices, you can buy without hesitation.
Best regards

Enmod ããã®åç
Thank you to Jacob for the delivey.
Thank you to Jacob for the delivey.
All is good!

Top service & kwalitatieve items
Ik heb via whatsapp contact gehad met de klantenservice van Enmod & we hebben samen gekeken naar wat de beste optie zou zijn voor in ons huis. Ik ben goed en duidelijk geïnformeerd en de levering van onze wandpanelen was super snel !
Ik ben super blij met het uiteindelijke eindresultaat, het ziet er chique en sfeervol uit. Echt een toevoeging aan ons huis ð€

Tevreden
Zeer tevreden van produkt.
Hadden deze besteld voor in onze camper een douche te plaatsen.
De platen ogen mooi en waren makkelijk te plaatsen,
Levering heeft ook wel 2 weken geduurd.
Maar hadden maar 3 platen besteld ,dus denk dat ze dan wachten tot ze meer bestellingen hebben voor in België.
Dat ik wel versta.

Enmod ããã®åç
Service impeccable et trÚs rapide
Service impeccable et trÚs rapide.
Je recommande à 100%.
Top top.

Enmod ããã®åç
Very happy with my order
Very happy with my order, the delivery was spot on and the driver very professional and helpful

Enmod ããã®åç
Vandaag langsgeweest in de winkelâŠ
Vandaag langsgeweest in de winkel helemaal vanuit België! Echt een hele vriendelijke man in de winkel & zeer goede producten en alles is van goed materiaal voor een zeer goede prijs. Zeker een aanrader!! ð

Prima service
Prima service, zeer vriendelijke bezorger. Helemaal top!!!

Marmer wandpanelen besteld
Marmer wandpanelen besteld
Super snelle levering zelfs op 2e kerstdag in de avond geleverd
Nette chauffeur die de panelen heeft afgeleverd en samen de controle uitgevoerd
Dankjewel

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹