Topbedrijf, hoge kwaliteit akoestische panelen, scherpe prijzen en een onberispelijke service! Tijdens het uitpakken van de panelen op Goede Vrijdag kwamen we erachter dat er van 4 panelen niet d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Naar Almere geweest om het product te bekijken,,werden prima ontvangen door John en goede uitleg gehad..snelle bezorging binnen een week. Ook de nalevering kwam snel. Al met al prima service.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Uiterste best gedaan op afgesproken datum te leveren en zeer tevreden over de kwaliteit van de schutting, is geplaatst met Pasen door mijn lieve buren. Margreet 80 jaar
äŒæ¥ãåçããŸãã
Goede afspraken. Dag eerder geleverd. Telefonisch goed bereikbaar. Chauffeur alles netjes en perfect afgeleverd. In 1 woord. Superð
äŒæ¥ãåçããŸãã
WPC Solutions is dé Nederlandse specialist in hoogwaardige WPCâ(Wood Plastic Composite) en aluminium buitenoplossingen, gevestigd in Almere. Ze bieden een veelzijdig assortiment voor zowel particulieren als professionals, waaronder composiet schuttingen, aluminium tuinpalen, tuindeuren, gevelbekleding, akoestische wandpanelen en bijpassende accessoires. Wat maakt WPC Solutions bijzonder? ⢠Duurzaam & milieuvriendelijk: producten zijn gemaakt van gerecyclede materialen, COââneutraal en weer- en kleurvast ᅩ. ⢠Onderhoudsvrij & esthetisch: modulair ontworpen systemen die jarenlang strak blijven zonder schuren of beits. Perfect voor wie kiest voor stijl én gemak ᅩ. ⢠Klantenâ en servicegericht: snelle levering uit eigen voorraad in Nederland en België, heldere communicatie, scherpe prijzen en een eigen montageservice ᅩ. ⢠Geschikt voor DOâHETâZELVERS én vakmannen: productlijn is ontworpen om zowel eenvoudig zelf te installeren als professioneel geplaatst te worden ᅩ. Waarom klanten kiezen voor WPC Solutions ⢠Eén aanspreekpunt van bestelling tot montage â zonder tussenpartijen. ⢠Snelle levering: op werkdagen voor 12:00 besteld, binnen 5 dagen in huis! ᅩ ᅩ ⢠Transparantie en expertise: duidelijk advies over materiaal, montage en ontwerp.
ãªã©ã³ã
Goed advies. Mooi product. Ze denken mee in oplossingen en reageren snel.
Snelle levering. De bezorgers hebben het keurig on de garage nedr gelegd. Hoede service
Good quality products. The communication with the seller was smooth. I am happy with my purchase.
Bestelling geplaatst en ook duidelijk aangegeven wanneer het wordt afgeleverd.

Wpc Solutions ããã®åç
Ik ben zeer tevreden en heb het erg mooi gevonden. Ook de levering is heel goed verlopen. Hiervoor verdienen jullie absoluut 5 sterren.

Wpc Solutions ããã®åç
Ook de nalevering kwam snel.
Al met al prima service.

Wpc Solutions ããã®åç
Tijdens het uitpakken van de panelen op Goede Vrijdag kwamen we erachter dat er van 4 panelen niet de goede kleur was geleverd. Heel lastig, want we waren met een team klussers druk bezig om alles voor het einde van de Pasen klaar te krijgen. Maar helaas konden we niemand van WPC bereiken, want die waren gesloten vanwege de Goede Vrijdag. Daarom maar een mailtje geschreven met de klacht.
Die zelfde avond nog mailtje terug, met excuses en dat ze het gingen oplossen.
Nou niks teveel gezegd want op dinsdag na Pasen stond een keurige meneer voor de deur in een glimmende WPC bestelbus. Hij heeft direct de panelen omgeruild. En dat toont de kracht van een goede onderneming. Fouten worden overal gemaakt, maar het is hoe je ze oplost. Top geregeld WPC!

Wpc Solutions ããã®åç
Gemakkelijke te bestellen .goede en duidelijke communicatie wanneer geleverd word.kwaliteit zeer goed van de panelen veel keus

Wpc Solutions ããã®åç
Alles op tijd en goed op voorhand gezegd wanneer ze gingen komen dus prima

Wpc Solutions ããã®åç
Jullie zijn klantvriendelijk en dat stel ik zeer op prijs.

Wpc Solutions ããã®åç
Akoestische wandpanelen voor een goede prijs, met uitstekende kwaliteit.

Wpc Solutions ããã®åç
Prachtige houten akoestische wandpanelen! Zeer goede en beschikbare klantenservice die verzoeken echt behartigt. De panelen werden binnen de 5 dagen na bestelling thuis geleverd, super tevreden!

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã