Super fedt udvalg og lynlevering!
Super fedt udvalg, og så er der hver eneste gang lynlevering! Har man en tÞjkrise, går man bare ind på Es Es, og nÊste dag har man pakken!
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
Meget hyggelig butik, som jeg gerne vender tilbage til. Bor dog i Odense og handler mest online ; der er altid virkelig hurtig levering (nÊrmest dagen efter bestilling) og smukke varer. StÞrste anbefaling!!!
FuldstÊndig faktisk hurtig levering! Jeg bestilte mandag kl. 10:30 og de blev leveret til dÞren idag, tirsdag kl. 11:25 âŠ25 timer! Wow! Og et par guddommelig sko! Tak ðž det er ikke mit sidst kÞb!
Lynhurtig ekspedition og levering af perfekt vare.
Super fed service . I har de fedeste mÊrker og i tÞr at vÊlge lidt anderledes .
Får altid den bedste vejledning og gode service. Og så er tÞjet bare god kvalitet og langtidsholdbart.
Deres udvalg er second to none og de er simpelthen så sÞde i butikken. Jeg elsker at komme forbi, få inspiration og shoppe.
Jeg elsker at komme i denne fine butik! Her er det smukkeste tÞj i de bedste kvaliteter, og jeg bliver altid mÞdt af det sÞdeste og mest hjÊlpsomme personale. TIl trods for at butikken ikke er så stor, kan jeg altid finde inspiration både inden for tÞj, smykker og skÞnhedsprodukter.
Og så er det nu blevet muligt at handle i webshoppen - perfekt til de travle perioder!
En â livsfarligâ butik! Med de skÞnneste brands, primÊrt italienske, og franske - dog med alt godt hvad end hjertet kan begÊre.
Udvalget udsÞgt, og det er betjeningen også, sÞde, imÞdekomne og kompetante.
â sÃ¥ besÞg butikken inden din naboâ!
ðŸâ€ïž Ann Beknes
Hurtig levering og fik gaverne flot pakket ind, hvilket er en stor luksus. Stor anbefaling herfra.
Elsker denne lille perle i Kbh
SkÞn lille butik midt i Vesterbros hjerte og fineste webbutik,som har de fedeste danske, franske og italienske brands. Dejligt at handle der med den super betjening man får.
Så skÞn butik med de bedste mÊrker og altid så god service
Er vild med alt i denne butik. LÊkkert udvalg i bÃ¥de tÞj, tasker, smykker og hudpleje produkterð
Et lille stykke af sydeuropÊisk storby på Istedgade i Kbh. ES Es er en lille fin butik og webshop med de lÊkreste mÊrker og masser af beauty. FÞlg med på Instagram og se alle de nyeste varer, hver dag.
ES har det bedste udvalg af skÞnne mÊrker og servicen og venligheden er altid i top.
Bedste, smukkeste, hyggeligste butik jeg kender. FÞler sig altid velkommen - og samtid med plads til at gå og kigge på egen hånd. En butik med de bedste anbefalinger samt lÊkreste brands