BR レビュー 17,594

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Levering af børnecyklen, og cyklen jeg havde købt, levede helt op til forventningerne. MEN jeg manglede en manual til at samle cyklen. Den skulle jeg finde på nettet, og det fungerede ikke, da jeg ik... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg havde set på et simpelt inde- og udespil på nettet. Var udsolgt flere steder, og et steds "click og hent" havde det alligevel ikke. Hos BR benyttede jeg også "click og hent", og der gik få minut... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi er nogenlunde tilfreds, men kassen var dog beskadiget, da vi modtog den. (højst sandsynligt Postvæsenet under transport). Har ikke hørt noget fra den, som modtog gaven. 🤔😁

企業情報

1. おもちゃ屋

BR について

当該企業による記述

Hos BR har vi et bredt sortiment af legetøj til børn i alderen fra 0-12 år. Vores mål er at få smilet frem hos børnene, ligesom vi ønsker at alle forældre skal være trygge ved at lade deres børn lege med vores legetøj. Derfor stræber vi altid efter at kunne tilbyde et bredt udvalg af legetøj af høj kvalitet. Det er vigtigt for os, at du får en god oplevelse, hver gang du køber legetøj hos BR, og vi tilbyder derfor en omfattende kundeservice i vores webshop og i alle vores lokale BR butikker.

Kontakt os:
Du kan komme i kontakt med vores kundeservice her.

• Rosbjergvej 33, 8220, Brabrand, デンマーク

(17,594)

過去12か月のレビュー数: 2,531

レビューを書く

Alt var klar til tiden

Alt var klar til tiden. Fik varerne pakket ind gratis i butikken.

2026年6月26日

Halløj Carsten

Sikke en fornøjelse at høre, at alt var klar til tiden, og at du fik varerne pakket ind uden ekstra bøvl – det er lige præcis sådan, vi gerne vil have BR’s legeunivers til at føles! Vi håber, de nye sager bringer masser af sjov og glæde.

Køb hos BR Frederiksberg

Køb hos BR Frederiksberg. Et produt for kr. 529,-. Ordrenummer: 41061975. Det fortjener en kritik at der ikke er levering på jeres vare. Click og collect er fint og flot, men løser ikke ønsket om at man kan få vare levert som man kan med andre online butikker.

5つ星のうち1の評価

Click and collect fungerede ikke

Købte svømmebassin via Click and collect, for at kunne få/ bruge vare samme dag,hvilket man betaler ekstra for, men havde ik fået afhentnings sms inde for en time. Og fik at vide i butikken at j måske først fik det dagen efter, så valgte at købe det i butikken - dvs j betalte ekstra penge for ingenting. Ikke imporneret

5つ星のうち5の評価

Super service. Fandt poolen hos Fætter BR til 799 kr. i stedet for 1499 kr andre steder. Og så var der endda gratis fragt. Få leveringsdage og alt gik lige efter bogen.

Ohøj Lisa

Sikke en skattejagt – hvor er det fedt at høre, at du fandt poolen til en super pris hos os, og at alt fra levering til gratis fragt gik lige efter bogen. Vi håber, poolen bringer masser af sjov og gode stunder!

Ha’ en dejlig dag.

5つ星のうち5の評価

super venligst personale ved afhentning…

super venligst personale ved afhentning af mit bassin som jeg havde bestilt via click and collect

Ohøj Henrik

Tusind tak for din fine anmeldelse – det varmer at høre, at du blev mødt af super venligt personale, da du hentede dit bassin via Click & Collect. Vi håber, du får masser af sjov med det nye bassin, og vi glæder os til at se dig igen.

Ohøj Lone

Det er dejligt at læse, at både produkt og levering levede op til dine forventninger! Vi håber, du får masser af glæde ud af dine nye legesager, og vi glæder os allerede til at se dig igen.

Ha' en skøn dag.

5つ星のうち4の評価

Desværre er BR fyrre end netbutikkerne…

Desværre er BR dyrer end netbutikkerne men BR havde varerne 🙂

Ohøj Anna

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse – vi blinker lige med piratøjet over, at du fandt varerne hos os, selvom prisen var lidt højere end på nettet. Vi håber, at du bliver glad for dine nye legesager, og vi glæder os til at tage imod dig igen næste gang.

Ha' en fantastisk dag.

5つ星のうち5の評価

Fin, alt var som det skulle

Fin, varerne kom fint og var klar til afhentning

2026年6月23日

Hej Jan

Tak for de fine ord, Jan – det er næsten som at finde den helt rigtige skat i legetøjshavet, når alt bare spiller! Vi bliver virkelig glade for at læse, at dine varer var klar til afhentning, som de skulle. Ha’ en fantastisk dag.

5つ星のうち1の評価

Ny købt cykel leveret defekt.

Jeg har købt ny cykel på deres hjemmeside; den blev leveret den 19 juni. Cyklen er defekt, der er problemer med gear og kæde. Kæden hopper og kører udjævnt, det er svært at skifte mellem gearene. Siden skrev jeg flere mailer til dem og de svarer at de kan tilbyde en "fremragende" service. 10 dage senere stadig ingen løsning .. Meget skufet. Jeg bliver ved med at klage indtil de får løst problemet.

👍👍👍👍

Alt fra bestilling til levering har været fremragende.

Ohøj Eva

Det er dejligt at læse, at alt spillede fra start til slut! Tusind tak for de mange tommelfingre – det er vi glade for. Vi håber, dine nye legesager bringer masser af sjov.

5つ星のうち5の評価

Varen kom hurtigt og som oplyst ved…

Varen kom hurtigt og som oplyst ved købet. Gode handelsbetingelser ved f.eks. ombytning o.l.

Ohøj Helene

Tusind tak for din fine anmeldelse – det varmer at høre, at alt gik snorlige med både levering og handelsbetingelser. Vi håber, dine nye sager bringer masser af sjov og leg.

5つ星のうち5の評価

God nem og hurtig måde at h af nåle på

God nem og hurtig måde at h af nåle på. Sødt personale

Hej Susanne

Tusind tak for din fine anmeldelse – det lyder næsten som en gavejagt, hvor alt bare gik nemt og hurtigt! Vi er rigtig glade for at høre, at du fik god hjælp af vores søde personale.

5つ星のうち3の評価

Der var et mindre problem da jeg skulle…

Der var et mindre problem da jeg skulle hente pakken,der stod ikke tydeligt på pakken hvem skulle udleveres til
Må det kunne gøres bedre

Hej Betina

Tak for din anmeldelse og for at gøre os opmærksomme på oplevelsen.

Vi beklager, at det ikke fremgik tydeligt nok på pakken, hvem den skulle udleveres til, da du hentede den. Vi forstår godt, at det kan skabe unødig forvirring, og vi er enige i, at det bør kunne gøres bedre.

Vi tager din feedback med videre i arbejdet med at forbedre udleveringsoplevelsen.

Vi håber, at du bliver glad for dine nye seje legesager.

Marie
BR

Det var hurtigt og nemt

Det var hurtigt og nemt , bare lidt øv man ikke kan bestille fra butikken af . Men ellers ok

Ohøj frank

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse – det varmer at høre, at det hele gik hurtigt og nemt! Vi tager din feedback om bestilling fra butikken med i lasten, så vi kan blive endnu bedre fremover.

Ha' en skøn dag.

Alt gik perfekt 👌🏻

Alt gik perfekt 👌🏻

Ohøj Peter

Sikke en topsej anmeldelse – tusind tak for de flotte ord og tommelfingeren opad! Vi er glade for at høre, at alt gik helt perfekt hos os. Ha’ en skøn dag.

5つ星のうち2の評価

Vi købte en cykel

Vi købte en cykel. Desværre var der store ridser på forgaflen. Samme dag oprettede jeg en sag på hjemmesiden, og her godt og vel en uge senere har vi ikke hørt noget fra BR. Bortset fra en mail om at de i kundeservice har travlt, samt automatiserede mail om at de gerne vil have at vi anmelder dem på trustpilot.

2026年6月20日

Tilfreds med det hele

Tilfreds med det hele

Ohøj Laila

Tak for din fine anmeldelse – det varmer at høre, at du er tilfreds med det hele! Vi håber, at dine nye legesager bringer masser af sjov og gode stunder.

Kære Gitte

Wauw, hvor er vi glade for de funklende stjerner!

Vi er simpelthen så glade for at høre, at du har haft sådan en god oplevelse hos os, og så håber vi, at de nye legesager skaber masser af glæde.

Vi glæder os sådan til I kommer på besøg igen.

Ha’ en skøn dag!

Marie
BR

5つ星のうち5の評価

Nemt og hurtigt selv for en gamle kone…

Nemt og hurtigt selv for en gamle kone på 84 ❤️❤️

Kære Helene

Tusind tak for din dejlige anmeldelse – det er sørøvergodt at høre, at det var nemt og hurtigt for dig at handle hos os! Vi håber, du får masser af glæde af dine nye sager.

5つ星のうち5の評価

Pakken kom et par dage efter bestilling…

Pakken kom et par dage efter bestilling 👌

Super sød sæbebobel maskine

Ungerne blev meget glad for den

Ohøj Charlotte

Sikke en skattejagt med hurtig levering og glade unger – det lyder som om, sæbeboblemaskinen har ramt plet! Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi håber, der bliver blæst masser af sjove bobler derhjemme.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。