Uau când aud sau vÄd vreo reclamÄâŠ
Uau când aud sau vÄd vreo reclamÄ despre clinica Estelion Medical Center din Istanbul îmi aduc aminte de o adevÄratÄ clinicÄ despre care am studiat Èi chiar analizat foarte multe recenzii Èi nu doar atât unde întâmplÄtor de pe internet am avut ocazia sÄ cunosc o doamnÄ pe nume CRISTINA ESTELION despre care am aflat în timpul conversaÈiei cÄ o cheamÄ CRISTINA GRIGORCIUC atât de amabilÄ Èi de înÈelegÄtoare cu atât de multÄ rÄbdare de a-mi furniza atât de multe informaÈii care la început am tratat-o sub formÄ de glumÄ care în timpul conversaÈiei mia devenit foarte interesant subiectul datoritÄ rÄspunsurilor foarte interesante care pe parcurs m-au comvins sÄ ajung sÄ decid la un lucru pe care nici nu mi-am fi imaginat vreodatÄ cÄ voi decide sÄ ajung sÄ am o colaborare atât de frumoasÄ Èi de plÄcutÄ Èi anume sÄ ajung sÄ fiu comvins sÄ accept sÄ merg într-o lume atât de departe pentru a mÄ lÄsa unor intervenÈii stomatologice atât de mare sÄ ajung sÄ accept sÄ mi se extragÄ Ã®ntreaga mea danturÄ pentru a mi se însera cele 12 implanturi medgma pentru a urma sÄ mi se poatÄ Ã®nsera o nouÄ danturÄ din zirconiu cu barÄ de titan lucru pe care abia îl aÈtept la urmÄtoarea întâlnire care va fi dupÄ data de 27 apriilie în funcÈie de cum voi reuÈi sÄ gÄsesc un bilet cu reducere la avion cu plecare din aeroportul TimiÈoara cu aterizare la Istanbul. MenÈionez cÄ ma determinat sÄ decid sÄ accept sÄ merg la aceastÄ clinicÄ discuÈia pe care am avut-o cu doamna CRISTINA GRIGORCIUC pe care eu la început am considerat-o sub formÄ de glumÄ dar care dânsa a fost foarte serioasÄ Èi foarte sincerÄ administrându-mi nu doar informaÈii care mau atras ce Èi probe furnizându-mi exemple cu nume Èi numere de telefon cu foÈti pacienÈii chiar Èi din oraÈul meu Èi din judeÈul meu frumos ARAD Èi chiar Èi din mai multe zone a ROMÃNIEI unde iam zis eu cÄ cunosc Èi chiar sa nimerit chiar Èi persoane pe care le-am cunoscut persoane cu care am putut lua legÄturÄ telefonic care mi-au Èi confirmat Èi ei la rândul lor cât de mulÈumiÈi sunt de colaborarea cu doamna CRISTINA GRIGORCIUC (CRISTINA ESTELION MEDICAL CENTER DIN ISTANBUL). Cel mai important lucru Èi ce ma atras când am discutat cu acei pacienÈi când iam întrebat cât sunt de mulÈumiÈi de felul în care au fost trataÈi când au ajuns în Istanbul în clinicÄ chiar miau rÄspuns cÄ foarte mulÈumiÈi Èi dacÄ sa respectat înÈelegerea din ÈarÄ cu cea când au ajuns acolo la care mi-au confirmat cÄ sa respectat Èi cÄ nu au mai avut alte pretenÈii financiare, lucru ce mia dat motive maxime sÄ mÄ hotÄrÄsc mai ales cÄ Ã®n tot acest timp eu am mai cÄutat multe clinici concurente din Istanbul Èi din România unde preÈurile au fost mult mai mari Èi nu doar atât nu au fost serioÈi Èi nau prezentat garanÈie menÈionez acest lucru deoarece atât în discuÈiile cu doamna Cristina Grigorciuc cât Èi cu reprezentanÈii ai altor clinici care consider cÄ nu este important sÄ le menÈionez numele am vorbit de pe doua conturi diferite pentru a compara rezultatele care nau corespuns la fel aÈa cum au corespuns a doamnei CRISTINA GRIGORCIUC motiv ce ma determinat cÄ totuÈi sÄ risc sÄ merg la Istanbul sÄ accept aceastÄ intervenÈie stomatologicÄ de care am nevoie de care pânÄ Ã®n prezent sunt atât de mulÈumit, deoarece încÄ din momentul când iam zis doamnei Cristina Grigorciuc cÄ mam hotÄrât a fost Èi mai amabilÄ spunându-mi când mam hotÄrât sÄ mÄ ajute sÄ-mi caut rezervare la avion sÄ-mi gÄsesc un bilet de avion iar dupÄ ce lam cumpÄrat iam trimis pentru rezervare la hotelul unde am fost cazat de care sunt foarte mulÈumit unde am Èi rugat-o sÄ-mi facÄ rezervare tot la acel hotel.