äŒæ¥ãåçããŸãã
Al vaker borden besteld. Deze keer een eigen ontwerp besteld. Zien er mooi uit. Bestelling en aflevering altijd netjes. Top.
Goed: Geleverd is wat is besteld. Beter: De helpdesk kon, na meer dan drie werkdagen na bestel(werk)dag, niet vertellen wanneer mijn bestelling geleverd zou worden. Uiteindelijk bestelling na ruim... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Snelle bezorging, de klantenservice duurde wat langer. Wel meteen een mail dat ze mijn vraag hadden ontvangen maar het antwoord deed er wat langer over. Al met al een goede ervaring
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 81ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Mijn bestelling bestond uit 4 bordjes, ik heb er slechts 2 ontvangen. Bestel dus niet meer bij jullie.
Nogmaals het bestelnummer
Bestelling: 248113 Geplaatst op 27-09-2026 15:36:56
Slechte ervaring.
Levering was prima.
Gelukkig nog niet gebruikt en hoop dat het zo blijft.

ESV Sign & Safety Products ããã®åç
Prima bord, maar resolutie is niet zo mooi. Randen zijn pixelig, alsof ze een jpg hebben vergroot. Dit had prima met vector bestand strak kunnen worden gemaakt. Verder oke.

ESV Sign & Safety Products ããã®åç
Ik had een stukje tape van papier er op geplakt om een gaatje te boren. Nadat ik het stukje tape eraf haalde trok ik meteen de opdruk er vanaf.
Dit gaat om de bordjes voor gehoorproblemen.
Dus erg jammer.

ESV Sign & Safety Products ããã®åç
Een prima bedrijf met duidelijke verwijzingen voor het zelf samenstellen van een aanwijzingsbord ,en snel opgestuurd .

ESV Sign & Safety Products ããã®åç
De dag van mijn bestelling kreeg ik een verzendemail en bijna dadelijk erna een e-mail dat het verkeerde product werd verzonden maar ook dadelijk het juiste product. Het verkeerde hoefde ik niet terug te sturen.
Top!
De levering van het juiste product door PostNL ging echter niet zo vlot. Het was zogezegd geleverd maar niets ontvangen.
Na een dag of 4 gemeld en onmiddellijk stuurde ESV mijn item opnieuw op.
Deze keer heeft PostNL wel op mijn adres geleverd.

ESV Sign & Safety Products ããã®åç
Tiptop service van bestelling tot levering!

ESV Sign & Safety Products ããã®åç
product als verwacht, snel geleverd, prijs is redelijk

ESV Sign & Safety Products ããã®åç
Ik heb een bordje "Garagepoort gesloten houden aub" laten maken en dat oogt netjes. De kostprijs was zeer schappelijk en het werd ook snel geleverd. Je kan zelf de tekst ingeven en een afbeelding toevoegen. Een aanrader voor wie niet houdt van half werk.

ESV Sign & Safety Products ããã®åç
Goed: Geleverd is wat is besteld.
Beter: De helpdesk kon, na meer dan drie werkdagen na bestel(werk)dag, niet vertellen wanneer mijn bestelling geleverd zou worden. Uiteindelijk bestelling na ruim anderhalve week ontvangen.
Ook heb ik géén track&trace-code ontvangen.

ESV Sign & Safety Products ããã®åç
Mooi bord naar eigen ontwerp, snel geleverd, mooie kwaliteit en dat voor zo'n lage prijs. Geweldig en bedankt voor de goede service.

ESV Sign & Safety Products ããã®åç
Goede producten en ruime keuze. Snelle reactie op een vraag per mail.

ESV Sign & Safety Products ããã®åç
Snelle afwikkeling en tijdige aflevering: ze doen wat ze beloven.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã