ESV Sign & Safety Products レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

De dag van mijn bestelling kreeg ik een verzendemail en bijna dadelijk erna een e-mail dat het verkeerde product werd verzonden maar ook dadelijk het juiste product. Het verkeerde hoefde ik niet t... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Al vaker borden besteld. Deze keer een eigen ontwerp besteld. Zien er mooi uit. Bestelling en aflevering altijd netjes. Top.

5぀星のうち3の評䟡

Goed: Geleverd is wat is besteld. Beter: De helpdesk kon, na meer dan drie werkdagen na bestel(werk)dag, niet vertellen wanneer mijn bestelling geleverd zou worden. Uiteindelijk bestelling na ruim... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Snelle bezorging, de klantenservice duurde wat langer. Wel meteen een mail dat ze mijn vraag hadden ontvangen maar het antwoord deed er wat langer over. Al met al een goede ervaring

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 108ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Makkelijk te bestellen, goede kwaliteit

Makkelijk te bestellen, netjes op tijd geleverd. Materiaal ziet er goed uit in verhouding tot de prijs.

2026幎8月22日

ESV Sign & Safety Products からの回答

Fijn om te horen dat het bestellen zo makkelijk ging en dat je tevreden bent over de kwaliteit en de prijs-kwaliteitverhouding. Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer!
ESVSHOP

top !

Alles wat we nodig hebben voor een veilige elektrische installatie conform NEN1010

2026幎8月18日

ESV Sign & Safety Products からの回答

Fijn om te horen dat je bij ons alles kunt vinden wat je nodig hebt voor een veilige elektrische installatie. Veel succes met de installatie!

Klantenservice was goed

Klantenservice was goed, snelle reacties en additionale informatie en soortgelijke producten werden duidelijk meegestuurd. alleen de levertijd was wat langer dan ik gehoopt had duurde 9 dagen van bestelling geplaatst tot levering maar dit was duidelijk door klantenservice aangegeven

2026幎8月17日

ESV Sign & Safety Products からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je onze klantenservice en de extra informatie als prettig hebt ervaren. Jammer dat de levertijd wat langer was dan gehoopt, maar goed om te lezen dat we je hierover duidelijk hebben geïnformeerd. Bedankt voor je geduld en vertrouwen!

Met vriendelijk groet,

Snel geleverd

Snel geleverd. Bordjes zien er prima uit.

2026幎8月14日

ESV Sign & Safety Products からの回答

Bedankt voor je positieve review! Fijn om te horen dat de bordjes snel zijn geleverd en helemaal naar wens zijn. Veel plezier ermee!

Bestelling goed ontvangen

Bestelling goed ontvangen, degelijk verpakt. Producten zoals gedacht. Alles correct.

2026幎8月16日

ESV Sign & Safety Products からの回答

Bedankt voor je fijne review! Goed om te horen dat je bestelling netjes verpakt en compleet is aangekomen en dat de producten helemaal aan je verwachtingen voldoen. Veel plezier met je aankoop!

5぀星のうち5の評䟡

Zeer goede afwerking en snelle levering

Het bestelde product was van zeer goede kwaliteit. Snelle levering.

2026幎8月4日

ESV Sign & Safety Products からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en afwerking van het product én over de snelle levering. Veel plezier met je aankoop! 🙌

Duidelijke afbeelding en omschrijving

Duidelijke afbeelding en omschrijving en snel geleverd

2026幎8月6日

ESV Sign & Safety Products からの回答

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de duidelijke productinformatie en onze snelle levering. Veel plezier met je bestelling!

5぀星のうち5の評䟡

Hier zit een goed haakje aan

Het geleverde overtreft de verwachting . Prijs/kwaliteit klopt . De levering duurde wat langer dan verwacht ( warmte/vakantie)

2026幎8月11日

Hoi,
Bedankt voor je fijne review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit en prijs. We hopen je een volgende keer weer snel van dienst te mogen zijn!

Goed en snel

2026幎8月1日

Hoi,

Bedankt voor je review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. Graag tot een volgende keer!

Met vriendelijk groet,

5぀星のうち5の評䟡

De bestelde stickers waren eenvoudig

De bestelde stickers waren eenvoudig aan te maken en werden correct geleverd.

2026幎8月5日

ESV Sign & Safety Products からの回答

Fijn dat het ontwerpen van de stickers zo soepel ging en dat alles kloppend is aangekomen.

Tot de volgende!

Prima service

Prima service

Heb ook gebeld en wat betreft super goed geholpen. Bestelling kwam volgens afspraak.

2026幎8月3日

ESV Sign & Safety Products からの回答

Fijn om te horen! Fijn dat het bellen goed is opgepakt en dat de bestelling op tijd is aangekomen zoals afgesproken.

5぀星のうち1の評䟡

Vreselijk

Vreselijk! Ik heb de verkeerde bestelling gekregen en er komt maar geen oplossing!

2026幎8月7日

ESV Sign & Safety Products からの回答

Wat vervelend om te lezen dat je de verkeerde bestelling hebt ontvangen en dat de oplossing te lang op zich laat wachten, dat is niet de service die we willen bieden en dat spijt ons oprecht.

We willen dit zo snel mogelijk voor je rechtzetten. Zou je ons je ordernummer willen doorgeven via [e-mailadres/telefoonnummer], zodat we direct kunnen zien wat er is misgegaan en de juiste bestelling naar je onderweg kunnen zetten?

alles zeer goed verlopen

alles zeer goed verlopen, duidelijke site en perfecte levering zoals afgesproken.

2026幎8月6日

ESV Sign & Safety Products からの回答

Bedankt voor je fijne review! Fijn om te horen dat alles goed is verlopen!

Tot de volgende keer.

5぀星のうち5の評䟡

Heel blij met mijn bestelling

Heel blij met mijn bestelling. Snelle levering en goede kwaliteit!

2026幎7月30日

ESV Sign & Safety Products からの回答

Wat fijn om te horen! Bedankt voor je review, we zijn blij dat je tevreden bent met zowel de snelle levering als de kwaliteit van je bestelling. Tot de volgende keer!

Klantvriendelijk

Dit bedrijf is zeer klantvriendelijk, echter telefonisch wat lastig te bereiken maar via de digitale snelweg krijg je bijna binnen een dag een antwoord.

2026幎6月24日

ESV Sign & Safety Products からの回答

Wat leuk om te lezen dat je ons klantvriendelijk vindt, dank je wel! We snappen dat het soms lastig is om ons telefonisch te bereiken, en we nemen dit zeker mee om dit te verbeteren. Fijn dat je via mail wel snel geholpen wordt, we doen ons best om daar altijd binnen een dag te reageren.

Bedankt voor je feedback!

Goede producten, snel geleverd

Groot assortiment met alle denkbare veiligheidsmarkeringen. Snel geleverd tegen een nette prijs.

2026幎8月2日

ESV Sign & Safety Products からの回答

Bedankt voor je fijne review! Leuk om te horen dat je het brede assortiment aan veiligheidsmarkeringen kon vinden wat je zocht, en dat de levering snel was en tegen een goede prijs. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn!

5぀星のうち2の評䟡

Heb het pakketje nog niet ontvangen zou

Heb het pakketje nog niet ontvangen zou 29 juli afgeleverd worden.

2026幎7月30日

ESV Sign & Safety Products からの回答

Wat vervelend om te horen dat je het pakketje nog niet hebt ontvangen, terwijl de levering voor 29 juli stond gepland. We hebben je een verzoek gestuurd met de vraag om wat aanvullende gegevens de delen, zodat wij jouw bestelling erbij kunnen pakken en kunnen uitzoeken waar de zending blijft. Zodra we deze informatie van je ontvangen hebben, gaan we hier direct mee aan de slag. Onze excuses voor het ongemak.

5぀星のうち5の評䟡

Goed en eerlijk antwoord op mijn

Goed en eerlijk antwoord op mijn adviesvraag. Ook als het antwoord niet direct paraat was werd deze later alsnog duidelijk beantwoord.
Dank

2026幎7月23日

ESV Sign & Safety Products からの回答

Fijn dat je een goed en eerlijk antwoord op je adviesvraag hebt gekregen, en dat we ook de vragen die niet meteen paraat waren alsnog goed hebben kunnen beantwoorden. Bedankt voor je review!

Kreeg geen factuur

Kreeg geen factuur, maar inmiddels is dit opgelost

2026幎7月14日

ESV Sign & Safety Products からの回答

Fijn dat het inmiddels is opgelost! Excuses voor het ongemak met de factuur, en bedankt voor je review.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。