レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Afgelopen november een olie besteld, na 2 x eerder een positieve ervaring bij de webshop te hebben gehad. Deze kwam echter niet aan, ook niet na herhaaldelijk mailen & appen. Uiteindelijk aangegeven d... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestelde (17 maart 2023) en betaalde producten worden niet geleverd. Er wordt geadverteerd met Young Living producten ik heb hiermee contact gehad. Young Living levert niet meer aan deze webshop wegen... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

8 mei wat besteld en vandaag 16 mei binnen gekregen. Na het lezen van de reviews hieronder had ik contact gezocht, pas bij de 3e keer mailen kreeg ik reactie. als er eerder duidelijker gecommuniceerd... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Op een natuurlijke manier je immuunsysteem versterken en je balans vergroten doe je met pure essentiële oliën van Young Living. Deze kan je via onze webshop tegen zeer aantrekkelijke tarieven kopen.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Scam

Scammers. Didn't receive everything I ordered, so I contacted the store and they said they'd send the rest but just ghosted me after.

Order EOS#2051

2022幎9月7日

Etherische Olie Shop からの回答

This review is been made from the internet, we do not see a order number. Please contact us at info@etherischeolieshop.nl. We do not see recent orders from "Anna".

Bestelling nooit geleverd

Helaas heb ook ik een olie besteld die binnen 5 werkdagen zou aankomen. Toen dit niet was gebeurd, zocht ik tot twee maal toe contact via de chat op de website. Ondanks dat er stond dat er iemand online was, kreeg ik geen reactie. Daarna stuurde ik twee maal een mail, maar ook daar heb ik niet 1 reactie op ontvangen.
Het is begrijpelijk dat soms niet alles gaat zoals gehoopt, maar een reactie is het minste. Nu krijg je het idee als klant dat je wordt opgelicht, terwijl er wel voldaan is aan de betalingsverplichting. De leverancier heeft daarmee een verzend verplichting, waar nu niet aan wordt voldaan.
Erg onprofessioneel en ik zal dit ook gaan vermelden bij Young Living.
Inmiddels, een maand later, heb ik online aangifte gedaan bij de politie. En tot mijn verbazing ontving ik binnen het uur een bevestiging per mail van etherischeolieshop.nl dat het geld teruggestort zou worden. Dezelfde dag is het geld ook daadwerkelijk teruggestort. Dus nadat de webshop de mail ontving van de politie met mijn aangifte, bleken ze toch niet onbereikbaar te zijn en kunnen ze ineens wel handelen.
Dit hele verhaal maakt dat ik nooit meer iets bij deze webshop zal bestellen.

2022幎11月6日

Oplichting!

Bestelling geplaatst en betaald,
Zou volgens de site binnen vijf werkdagen geleverd worden. Diverse keren contact gezocht via site, mail en messenger. Het pakketje zou opgestuurd worden, niet ontvangen. Toen zou geld teruggestort worden, niet ontvangen. Hierna geen reactie meer gehad op mails en berichten. Uiteindelijk aangifte gedaan bij politie van oplichting: hierna werd het geld teruggestort. (Dus tip voor andere gedupeerden!)

2022幎11月18日

Etherische Olie Shop からの回答

Beste Evelyn, wij hebben uw geld terug gestort op uw verzoek. Het kan even duren voordat dit verwerkt is. Wij sturen maximaal een pakket 2 keer op, daarna annuleren we de bestelling.

Komen afspraken niet na

Op 22 oktober besteld, daarna een week gewacht wan ja er zou eventueel vertraging bij de post kunnen zijn, na meerdere malen geprobeerd contact te krijgen is het dan toch eindelijk op 8 november gelukt. Hier kreeg ik te horen dat mijn pakket tussen hun en het verzendbedrijf was blijven hangen, dus dat ik die zelfde avond en anders de volgende dag de trace and trace code zou ontvangen voor mijn bestellen. Dit was tevens het laatste contact wat ik kon leggen met het bedrijf. Maar tot op heden nog geen pakket. Oja om echt alles te vermelden ik kreeg wel mijn verzend kosten terug omdat er iets fout gegaan was.
Update!
Ineens kreeg ik mijn geld retour gestort zonder enige aankondiging.
Maar alsnog nooit hier bestellen

2022幎10月21日

Nooit iets ontvangen

Ik heb 11 dagen geleden een diffuser besteld. Zou binnen 5 werkdagen bezorgd worden. Nadat er niks kwam contact opgenomen. Heel lastig contact te krijgen. Geprobeerd via Facebook, instagram, whatsapp, de chat op de site en via de mail. Uiteindelijk een reactie op de mail dat het die dag met dhl verzonden zou worden. Geen track en trace code gekregen. Na een paar dagen nog steeds niks binnen, weer contact opgenomen maar krijg nergens meer reactie op. Ik heb contact met dhl opgenomen, maar zij hebben nooit een pakket op mijn adres ontvangen vanuit etherische olie shop. Ik heb dus geen flauw idee waar mijn pakket is, krijg nergens reactie meer op en zie het somber in. Als ik hier de reviews zie, zie ik dat meer mensen met hetzelfde probleem zitten. Etherische olie shop kan blijkbaar wel op slechte reviews hier reageren om zichzelf goed te praten, dus wellicht dat ze hier op mij willen reageren.
Update;
Jullie hebben inmiddels gereageerd op mijn bericht hier op trustpilot. wat jullie schrijven klopt niet. Jullie mailen mij zelf dat het met dhl is verstuurd. u spreekt nu over vrijdag verstuurd, terwijl u mij dinsdag mailt: wordt vandaag verstuurd via dhl? Ook hebben jullie mij eerder niet op de hoogte gesteld van een mislukte levering, dus u mag mij graag deze mail met de datum waarop jullie deze verzonden hebben nog eens sturen, want die is er namelijk niet. Het gaat dus nog steeds op 11 dagen en niet om 3 dagen.

2022幎11月12日

Beste Jenny,

Zoals aangegeven hebben we de bestelling opnieuw verstuurd. Hoewel we eerder zeiden dat dit met DHL zou gebeuren, hebben we onze samenwerking met hun gestopt door de grote hoeveelheid problemen de laatste drie maanden. En werken nu samen met twee andere partijen.

Het pakket is vrijdag opnieuw overgedragen aan onze nieuwe leveracier. De tracking staat hierbij ook op de bestelpagina.
Wij werken niet meer samen met DHL door de grote hoeveelheid problemen die je ook op deze pagina terug ziet. Het pakket is met GLS onderweg.

We zijn inderdaad te laat; De bestelling gaat met 3 werkdagen vertraging aankomen. Hiervoor hebben de verzendkosten terugbetaald. Als het goed is krijg je hier automatisch een e-mail van.

Wij willen u er wel op wijzen dat Facebook, Instagram, Whatsapp allemaal geen klantenservice zijn. Wij reageren binnen 3 werkdagen op alle emails.

Tevens hebben we als verbeterpunt meegenomen dat we niet meer spreken hoe snel iets in huis is, maar hoe snel we iets verzenden. Dit om miscommunicaties of externe vertragingen te voorkomen.

Hele slechte ervaring

Vorige week maandag 2 diffusers en wat oliën besteld, een totaalbedrag van €165. Gekozen voor de optie verzenden in 5 dagen. Enkel een bevestigingsmail van m’n bestelling gekregen, verder niets. Na 5 dagen was mijn bestelling er nog niet en ontving ik ook geen mail dat het verzonden was.

Contact via whatsapp opgenomen, kreeg de reactie dat de bestelling die dag met GLS opgehaald zou worden. Nooit een mail gekregen of het onderweg was of wanneer het aankwam.

Die dagen erna verschillende keren contact opgenomen, 3 mails verstuurd en 4 berichten via whatsapp. Ik maakte me zorgen over mijn bestelling, of deze kwijt zou zijn. Nergens wordt op gereageerd.

Uiteindelijk is woensdag, anderhalve week later, mijn bestelling aangekomen. ‘t Heeft behoorlijk wat stress opgeleverd en hier bestel ik nooit meer.

Ik zou het absoluut niet aanraden om via deze site (dure) Young Living aankopen te doen

2022幎10月17日

Beste Henrieke,

Bedankt voor de review. Het klopt dat de bestelling met 2 dagen vertraging is afgeleverd. Het heeft er in totaal 7 werkdagen over gedaan, en niet daarboven nog een anderhalve week zoals u zei.

Ten tijde van de bestelling stond er ook in onze header dat de verzendkosten was opgelopen tot 10 werkdagen door drukte. Ter compensatie hebben we ook een geheel extra olie geleverd; en veel meer samples dan verzocht. Jammer dat dit niet in de review wordt geuit.

WhatsApp is inmiddels geschrapt als contact methode omdat dit voor ons niet meer te overzien is.

5぀星のうち4の評䟡

Delayed delivery

It was written that the delivery would be between 3-5 days, however it took longer than a week so I had to find another solution until this arrived. Other than that, easy checkout and process, good product!

2022幎10月5日

Hello Stefi,

We switched carriers to improve the shipping times. Sorry for the delays.

Slecht!!!!!!!!!

70 euro armer en nog steeds niks ontvangen

2022幎10月31日

Etherische Olie Shop からの回答

Wij hebben in overleg met u de bestelling opnieuw verzonden en deze is op 2 november bij u afgeleverd?

Nog steeds niet ontvangen

Nog steeds niet ontvangen...

Helaas reacties blijven uit. Na het sturen van heel veel mailtjes. Heel jammer.

2022幎10月31日

Etherische Olie Shop からの回答

Deze bestelling zou afgeleverd moeten zijn in de brievenbus. Als dit niet het geval is neem dan even contact op met info@etherischeolieshop.nl voor een terugbetaling.

5぀星のうち1の評䟡

Ik heb de starterkit met aria helaas

Ik heb de starterkit met aria helaas nooit ontvangen en er zou een terugbetaling worden gedaan maar dit is nooit gebeurd. Echt schandalig
 Ik zou hier zeker niet bestellen.

2022幎9月20日

Beste Jane,

Wij hebben de bestelling binnen 3 dagen naar u opgestuurd, deze is retour gegaan omdat u niet thuis was. Dat heeft u ook bevestigd. Hierna hebben we in e-mailcontact gesproken dat we credits op uw accounts zouden zetten, en dat ie daarmee vervolgens nog een keer besteld kon worden. Hiermee ging u akkoord. Vervolgens komt u via een email dat u toch u geld terug wilt; Wat we ook gedaan hebben.

Het is echter zo dat als iets niet aankomt omdat u niet thuis bent, dat wij daar weinig aan kunnen doen. Er zit nou eenmaal een periode tussen dat GLS het pakket opslaat en dat u een tweede levering kunt aanvragen; En dat het vervolgens bij ons terug is.

5぀星のうち2の評䟡

Lange levertijd

Lange levertijd, wat op-zich niet zo erg is.
Maar omdat je geen updates krijgt betreffende de levering, vraag je je toch af of het nog binnen zal komen.
Wat uiteindelijk wel gebeurde, netjes verpakt ook.

2022幎10月10日

Etherische Olie Shop からの回答

Onze excuses voor het gebrek aan communicatie. Wij zien inderdaad dat een fout in de software niet meer de automatische updates (Besteld / Gepakt / Staat klaar om te verzenden) verstuurd. Wij zijn aan het werk om dit te fixen.

5぀星のうち2の評䟡

Slechte communicatie

De vijf dagen levertijd werden drie weken. Op zich nog niet zo erg, maar ik heb twee maal een mail gestuurd of het product ÃŒberhaupt was opgestuurd of wat er mis was gegaan. Ik kreeg nl wel een mailtje dat ik het binnen zou hebben en hoe het beviel
er is nooit op gereageerd..dat vind ik een slechte zaak.

2022幎10月7日

20 keer gevraagd voor een rekening na

20 keer gevraagd voor een rekening na aankoop.tekens kijkt ze alle berichten na,maar ik krijg na 1 maand nog geen rekening gestuurd van mijn aankoop.echt waardeloos

2022幎10月5日

Etherische Olie Shop からの回答

De rekening staat automatisch klaar in uw klantaccount; Deze kunnen we niet een tweede keer los versturen.

5぀星のうち1の評䟡

Geen pakketje en geen reactie

Ik zou het prettig vinden als er een telefoon word opgenomen of gereageerd wordt per mail of whatsapp. Ik heb vorige week zondag een bestelling geplaatst, deze zou op maandag verzonden worden.
Ik heb nog niks gehoord verder en krijg geen reactie.

Gaarne even reageren en als levering niet lukt graag het geld terug

Mvg Melanie

2022幎9月25日

Etherische Olie Shop からの回答

De bestelling is afgeleverd, dit is ook door uw bevestigd. Echter had u in het opmerkingenveld extra samples aangevraagd welke we niet standaard leveren, deze hebben we dan ook niet kunnen leveren.

5぀星のうち1の評䟡

Zeer en zeer slechte service!!!

*Update*

Na het plaatsen van deze review kon er ineens wel gereageerd worden, men spreekt zichzelf tegen. Vrijdag een mail gehad dat ze zouden versturen die dag, in de reactie hieronder wordt vermeldt dat ze contact op nemen met Young Living om de verzending tegen te houden... Als je vrijdag zou verzenden, zou deze al lang geleverd of onderweg moeten zijn en kun je deze niet meer tegenhouden... Jammer dat ik geen foto's kan bijvoegen, want heb alles bewaard. Whatsapp niet gelezen wordt er gezegd, ik stuur 1e bericht om 10.26 en om 10.27 komt men online maar geen reactie.. Als er tegen mij gezegd wordt dat het verstuurd wordt en ik krijg niks, ook geen reactie dan voel ik me belazerd ja! Gaat toch om 150 euro...

Jammer dat het op deze manier moet! Order is geannuleerd en zou mijn geld binnen 3 werkdagen (dus voor vrijdag) terug op de rekening moeten hebben.

Inmiddels hetzelfde besteld bij een ander, zelfde prijs en dat komt morgen al binnen dus het kan wel (inclusief normale nette reacties)

*******

Vorige week dinsdag een starterskit besteld en direct betaald, zou binnen 5 werkdagen geleverd worden. Vrijdag heb ik gevraagd wanneer ik deze kon verwachten, er werd toen gezegd dat het diezelfde dag verstuurd zou worden.

Inmiddels zijn we een week verder, sinds vrijdag totaal geen contact met ze te krijgen! Reageren nergens op en heb mijn bestelling nog altijd niet binnen! Gewoon zien dat ze mijn berichten lezen op whatsapp en dan niet reageren, dat maakt me kwaad 😡Ik zou graag mijn bestelling of mijn geld terug ontvangen. Als dit het einde vd week niet geregeld is zal ik maatregelen nemen, desnoods kom ik het zelf halen!!

Ik ben heel begripvol, maar je moet me niet negeren en je afspraken niet nakomen!!!

2022幎9月27日

Etherische Olie Shop からの回答

Beste Angela, u heeft inderdaad vrijdag gevraagd wanneer deze verzonden wordt. Hierbij hebben we inderdaad aangegeven dat we de opdracht vrijdag direct doorzetten naar Young Living, en deze versturen de starterpakketten naar de koper. Ik wil u erop wijzen dat u dinsdagavond laat besteld heeft buiten onze openingstijden. Dus de bestelling is woensdag ontvangen. + 5 werkdagen wilt zeggen dat we als het pakket morgen binnenkomt gewoon nog netjes optijd is.

Ik heb zojuist gekeken op Whatsapp, en daar staan inderdaad nog 3 ongelezen berichten. Het is dus niet zo dat we niet reageren. We kunnen niet reageren als we het nog niet gelezen hebben, daarbij is e-mail onze hoofdmanier van support, Whatsapp is voor vragen over gebruik enz enz.

Ik zal contact leggen met Young Living om het aangemaakte account + verzendaanvraag te annuleren en de bestelling terug te betalen.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。