een trekset gekocht maar deze past niet op de slagtrekken gebeld met olie shop en deze geeft aan dat er niet bij staat dat deze zal passen dus wel op de site zetten en verkopen maar niet dat het... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Afgelopen november een olie besteld, na 2 x eerder een positieve ervaring bij de webshop te hebben gehad. Deze kwam echter niet aan, ook niet na herhaaldelijk mailen & appen. Uiteindelijk aangegeven d... ãã£ãšèŠã
Bestelde (17 maart 2023) en betaalde producten worden niet geleverd. Er wordt geadverteerd met Young Living producten ik heb hiermee contact gehad. Young Living levert niet meer aan deze webshop wegen... ãã£ãšèŠã
8 mei wat besteld en vandaag 16 mei binnen gekregen. Na het lezen van de reviews hieronder had ik contact gezocht, pas bij de 3e keer mailen kreeg ik reactie. als er eerder duidelijker gecommuniceerd... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Op een natuurlijke manier je immuunsysteem versterken en je balans vergroten doe je met pure essentiële oliën van Young Living. Deze kan je via onze webshop tegen zeer aantrekkelijke tarieven kopen.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Prima bestelling en levering
Fantastische roller.
Niet alles ontvangen
4 olies besteld, maar 3 gekregen. Wel alles al betaald. Op 1 mail antwoord dat hij nagestuurd zou worden bijna 1 maand later hebben we hem nog steeds niet. Meerdere keren gemaild en geappt maar krijg geen antwoord meer.

Etherische Olie Shop ããã®åç
Ben nog steeds heel blij âŠ
Ben nog steeds heel blij met jullie oliën, heb jullie tip over de muggenbeet ook in een roller gemaakt en zo veel baat bij gehad , jullie service is super goed ðð»
etherische olie
Heerlijk product om toe te voegen aan je water. Jammer dat ze zo snel leeg zijn.
Snelle levering en goed verpakt !
Prima
Prima! Ging wat mis in communicatie, maar kreeg een cadeautje nagestuurd met kortingscode. Dat had niet gehoeven, maar heel attent.
Blij met de aankoop.
Extrem schlechter Kundenservice
Extrem schlechter Kundenservice. Weder Antwort per e-mail, whatsapp,...

Ik had positieve hoop
Ik had positieve hoop, alleen ik krijg nergens reactie op mijn bericht waar mijn pakket blijft. Geld is wel afgeschreven. Gemaild. Gebeld. Whatsapp gestuurd.. nogal jammer in eerste instantie.
Kreeg vervolgens wel een fijne reactie en terugbetaling.

Fijne service
Fijne service. In eerste instantie leek levering mis te gaan binnen gestelde termijn maar dit is helemaal netjes goedgekomen. Zal ongetwijfeld terugkomen als klant
Top bezorging!
Hele mooie zachte geuren
Hele mooie zachte geuren, veel informatie en je leert oliën te combineren voor doeleinden. Heel veel baat bij
Zoals mijn laatste review bar slecht
Zoals mijn laatste review bar slecht. Erg slecht comminicatie. Reageren vaak niet dan wel. Geven aan dat mijn bestelling 2 keer is verstuurd vanuit Young Living terwijl mijn product vanuit daar al niet meer leverbaar was. Na 4 weken vol te hebben gehouden. Bestelling geannuleerd en afwachten of ik het gehele bedrag terug ga krijgen.
Een zeer snelle en correcte levering
Snelle levering en reageren ook snel opâŠ
Snelle levering en reageren ook snel op vragen. Goede producten ontvangen.
Teleurstellende klantenservice
Laat ik beginnen met de goede punten:
- snelle levering
- aantrekkelijke prijs
Helaas slechte teleurstellende klantenservice;
- geen informatie over hoe e.e.a. werkt
- bijbehorende (maar missende) catalogus na herhaaldelijk vragen opgestuurd gekregen
- maar het belangrijkste; de beloofde inloggegevens (die na een paar weken toegestuurd zou worden met een verrassingspakketje) voor een account bij Young Living nog steeds niet ontvangen, ook niet na herhaaldelijk mailen.
Ik ben zeer zeer teleurgesteld in deze slechte service.
Om deze reden zou ik deze webshop niet aanbevelen.
Ik ga een klacht indienen over deze afnemer bij Young Living zelf. Hopelijk willen zij mij wel helpen.

Etherische Olie Shop ããã®åç
Snel bezorgd en goed producten
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ