レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Afgelopen november een olie besteld, na 2 x eerder een positieve ervaring bij de webshop te hebben gehad. Deze kwam echter niet aan, ook niet na herhaaldelijk mailen & appen. Uiteindelijk aangegeven d... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestelde (17 maart 2023) en betaalde producten worden niet geleverd. Er wordt geadverteerd met Young Living producten ik heb hiermee contact gehad. Young Living levert niet meer aan deze webshop wegen... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

8 mei wat besteld en vandaag 16 mei binnen gekregen. Na het lezen van de reviews hieronder had ik contact gezocht, pas bij de 3e keer mailen kreeg ik reactie. als er eerder duidelijker gecommuniceerd... もっず芋る

䌁業情報

1. 健康・矎容補品店

圓該䌁業による蚘述

Op een natuurlijke manier je immuunsysteem versterken en je balans vergroten doe je met pure essentiële oliën van Young Living. Deze kan je via onze webshop tegen zeer aantrekkelijke tarieven kopen.

連絡先

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Niet alles ontvangen

4 olies besteld, maar 3 gekregen. Wel alles al betaald. Op 1 mail antwoord dat hij nagestuurd zou worden bijna 1 maand later hebben we hem nog steeds niet. Meerdere keren gemaild en geappt maar krijg geen antwoord meer.

2022幎8月31日

Beste,

Door het overlijden van onze partner en de persoon die het klantcontact deed is het denk ik hier iets blijven liggen. Ik ga vandaag uw bestelling nakijken, en kom er dan bij u op terug.

5぀星のうち4の評䟡

Prima

Prima! Ging wat mis in communicatie, maar kreeg een cadeautje nagestuurd met kortingscode. Dat had niet gehoeven, maar heel attent.
Blij met de aankoop.

2022幎8月10日

Extrem schlechter Kundenservice

Extrem schlechter Kundenservice. Weder Antwort per e-mail, whatsapp,...

2022幎8月19日

Etherische Olie Shop からの回答

Wij hebben de bestelling geannulleerd, Duitsland ligt buiten ons gebied waar wij bestellingen heen sturen.

5぀星のうち3の評䟡

Ik had positieve hoop

Ik had positieve hoop, alleen ik krijg nergens reactie op mijn bericht waar mijn pakket blijft. Geld is wel afgeschreven. Gemaild. Gebeld. Whatsapp gestuurd.. nogal jammer in eerste instantie.

Kreeg vervolgens wel een fijne reactie en terugbetaling.

2022幎8月15日

Etherische Olie Shop からの回答

Zou u me willen emailen op pel@etherischeolieshop.nl? Dan kijk ik graag even voor een her-verzending of andere oplossing

5぀星のうち5の評䟡

Fijne service

Fijne service. In eerste instantie leek levering mis te gaan binnen gestelde termijn maar dit is helemaal netjes goedgekomen. Zal ongetwijfeld terugkomen als klant

2022幎8月15日
5぀星のうち1の評䟡

Zoals mijn laatste review bar slecht

Zoals mijn laatste review bar slecht. Erg slecht comminicatie. Reageren vaak niet dan wel. Geven aan dat mijn bestelling 2 keer is verstuurd vanuit Young Living terwijl mijn product vanuit daar al niet meer leverbaar was. Na 4 weken vol te hebben gehouden. Bestelling geannuleerd en afwachten of ik het gehele bedrag terug ga krijgen.

2022幎6月30日
5぀星のうち2の評䟡

Teleurstellende klantenservice

Laat ik beginnen met de goede punten:
- snelle levering
- aantrekkelijke prijs

Helaas slechte teleurstellende klantenservice;
- geen informatie over hoe e.e.a. werkt
- bijbehorende (maar missende) catalogus na herhaaldelijk vragen opgestuurd gekregen
- maar het belangrijkste; de beloofde inloggegevens (die na een paar weken toegestuurd zou worden met een verrassingspakketje) voor een account bij Young Living nog steeds niet ontvangen, ook niet na herhaaldelijk mailen.

Ik ben zeer zeer teleurgesteld in deze slechte service.
Om deze reden zou ik deze webshop niet aanbevelen.
Ik ga een klacht indienen over deze afnemer bij Young Living zelf. Hopelijk willen zij mij wel helpen.

2022幎6月1日

Etherische Olie Shop からの回答

Wij vinden dit jammer om te horen. Voor zover ik kan zien hebben wij het pakketje met je login gegevens twee keer opgestuurd. Wij betreuren het zeer dat deze tot 2 keer toe niet aangekomen is. Wij sturen standaard met DHL; De tweede poging was met PostNL brievenbus post. Ik zal straks nogmaals de account gegevens per e-mail versturen.

Helaas is Young Living zelf gestopt met het versturen van een catalogus, wij hebben er eentje uit onze voorraad opgestuurd. Op alle nieuwe starterkits zit er geen catalogus meer bij.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。