Jestem staÅym klientem Eurocampu od niemal 20 lat i w 99,9% zawsze byÅam zadowolona ze wspóÅpracy. ByliÅmy w tym czasie na ponad 20 campingach w róŌnych zakwaterowaniach, gÅównie we Francji, ale tak... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ÅwiadomoÅÄ, ÅŒe w kaÅŒdej chwili moÅŒna liczyÄ na pomoc, zarówno przed, jak podczas wypoczynku. NajczÄÅciej nie jest to potrzebne, ale jak juÅŒ, to dziaÅa i to jest miÅe. Daje poczucie bezpieczeÅstwa , np... ãã£ãšèŠã
Od kilku lat jeździmy na kempingu eurocamp, mamy zaufanie, jesteÅmy zadowoleni. Jedyne co by mogli zmieniÄ to zaczÄ Ä w cenie dawaÄ poÅciele, a nie liczyÄ za nie chorendalne kwoty, ale zapewne czymÅ je... ãã£ãšèŠã
Jestem klientem od wielu lat i korzystam równieÅŒ z innych firm , potrafiÄ dostrzec pozytywne róŌnice podczas rezerwacji w Eurocamp. Mimo, ÅŒe nie zawsze swoje plany wakacyjne realizujÄ poprzez Eurocamp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- ãã¢ãŒ ãªãã¬ãŒã¿ãŒ
- ãã£ã³ããµã€ã
- äŒææœèšãµãŒãã¹
- å¥è
- ããããšæ³ãŸããå®¿æ³æœèš
- èªçåŒå®¿æ³æœèš
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
JesteÅmy Eurocamp - ulubionym dostawcÄ beztroskich wakacji na ÅwieÅŒym powietrzu w Europie. NaszÄ misjÄ jest wolnoÅÄ, zabawa i elastyczne wakacje, dostosowane do tego, czego oczekujesz od lata. To oznacza Åatwe dni, peÅne rozrywki w jednym z naszych ponad 180 parków rozrzuconych od Francji po ChorwacjÄ, przez WÅochy i HiszpaniÄ. Z basenami, spa, darmowymi klubami dla dzieci i wieczornymi atrakcjami od kolacji po taÅce, wszystko, czego pragniesz, jest na wyciÄ gniÄcie rÄki. A mówiÄ c o progu, nasz prowadzi do wygodnych, przestronnych, nowoczesnych domów wakacyjnych z tarasem i miejscem na ÅwieÅŒym powietrzu, gdzie moÅŒna siÄ rozciÄ gnÄ Ä. Odkryj Eurocamp na nowo: mamy wiÄcej moÅŒliwoÅci, niÅŒ kiedykolwiek mogÅeÅ sobie wyobraziÄ.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
czytelne zasady
czytelne zasady, moÅŒliwoÅÄ zmian w rezerwacji telefonicznie, dobra opieka na campingach
To juÅŒ 15 rok z EUROCAMP-em âŠ
To juÅŒ 15 rok z EUROCAMP-em i jak zwykle wszystko przebiega sprawnie. Konsultanci dostÄpni telefonicznie bez problemu, kontakt bez zarzutu, bÅyskawiczne potwierdzenie przesyÅane mailem.
I na koniec to co bardzo istotne - ceny podane sÄ
rzetelnie, nie ma ukrytych kosztów. Polecam kaŌdemu.
Åwietny kontakt
MiÅa obsÅuga:-) Polecam o
Altamincio village recepcja
Witam, bylem we Wloszech z 30 osobami na wspolnych wakacjach. Altamincio village .... teren atrakcje oraz animacje naprawde mega fajne... polecam w 100% ... niestety napoktalem orzeszkode ze strony EUROCMPU a dokladnie jednej osoby w postaci p Agnieszki w recepcji... - unikajcie tej osoby ... ( to nie jest i nie bedzie tyljo koja opinia ale moich znajomy rowniez- jednak ja pisze tylko od siebie) nie mila , arogancka oraz myslaca ze jest tam najwazniejsza osoba a my to tylko nic nie znaczacy lokatorzy i mamy robic to co.ona chce ... eurocamp z p Agnieszka to niestety porazka ... historia jest dluga ale jek tam ktos z Was bedzie sam sie przekona napotykajac ta osobe ze nie da sie tego opisac w kilku zdaniach ... masakra ... reszta personelu HU Altamincio MEGA ððð obiekt MEGA ðð polecam miejsce ale bez p Agnieszki z eurocampu
Do tej pory byÅy udane wakacje
Do tej pory byÅy udane wakacje. Narazie nie mam zastrzeÅŒeÅ
CzystoÅÄ
CzystoÅÄ, ale nie podoba mi siÄ, ÅŒe ludzie majÄ psy nie na smyczy i trzeba odganiaÄ je
Pani byÅa bardzo mila i odpowiedziaÅaâŠ
Pani byÅa bardzo mila i odpowiedziaÅa na wszystkie moje pytania
SL013 Terme Catez
Proces rezerwacji przebiegl sprawnie, sane wakacje / jakosc i czystosc zakwaterowania plus sam kamping bez zarzutow.
MiÅa i kompetentna konsultantka.
Korzystamy z oferty Eurocampu juz odâŠ
Korzystamy z oferty Eurocampu juz od kilkunastu lat. Za kaÅŒdym razem mamy udane wakacje w ciekawych miejscach.
Na pewno skorzystamy raz jeszcze z PaÅstwa oferty. Pozdrawiamy
kod rabatowy
ZapomniaÅem wpisaÄ kod rabatowy. Na szczÄÅcie zrobiÅ to Wasz system automatycznie lub teÅŒ przemiÅy pracownik.
Rezerwacje sÄ siadujÄ ce
W tym roku pojechaliÅmy do WÅoch z rodzinÄ . WybraliÅmy sie na 3 samochody, wykupilismy zakwaterowania sasiadujace, na miejscu sie okazaÅo ze zostaliÅmy paskudnie rozdzieleni w róŌne zakÄ tki parku który jest ogromny. Pomimo proÅb pani z eurocampu poinformowaÅa nas ze przy naszych nazwiskach sa " kÅódeczki" i nie moze nic zrobiÄ... poprostu nie chciala. MiaÅa nas w d...bo tak jej byÅo wygodnie. Od póŠroku pisaÅam do eurocampu proÅby czy juz wiedzÄ jakie bÄdÄ nasze nr domków ( bo przecieÅŒ zapewniajÄ wybor domku) zbywali mnie ze to sie dowiemy dopiero na miejscu. Na miejscu kolejny koszmar bo rodzina z którÄ chcieliÅmy spÄdziÄ troche czasu bo na codzien sie nie widujemy zostaÅa oddelegowana z póŠkilometra dalej pomimo wykupionych rezerwacji sasiadujacych. To wszystko Åciema!!! Å»enada. JesteÅmy rozczarowaniem organizacja eurocampu! ZobowiÄ zani sie zwróci pieniadze ze te rezerwacje sasiadujace, ale nie o pieniadze nam chodziÅo a o bycie razem. Nie polecam!!!!!
ZdjÄcie
Witam,
Super ÅŒe za jednym razem zarezerwowaÅem miejsce i je opÅaciÅem,
Lokalizacja wybranych domków ze zdjÄciem na mapie oÅrodka byÅa by przydatna przy rezerwacji.
Pozdrawiam.
Wszystko ok
Z eurocampem zawsze jest super
Z eurocampem zawsze jest super. Wszystko szybko i sprawnie. W ostatniej chwili zniÅŒkÄ dostaliÅmy od nich. StarajÄ siÄ pracownicy na campingach zawsze chÄtni do pomocy i usmiechnieci. Polecam wyjazdy z eurocampem. Dziekujemy
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã