Jestem stałym klientem Eurocampu od niemal 20 lat i w 99,9% zawsze byłam zadowolona ze współpracy. Byliśmy w tym czasie na ponad 20 campingach w różnych zakwaterowaniach, głównie we Francji, ale tak... もっと見る

レビュアーのコメントを見てみましょう
Świadomość, że w każdej chwili można liczyć na pomoc, zarówno przed, jak podczas wypoczynku. Najczęściej nie jest to potrzebne, ale jak już, to działa i to jest miłe. Daje poczucie bezpieczeństwa , np... もっと見る
Od kilku lat jeździmy na kempingu eurocamp, mamy zaufanie, jesteśmy zadowoleni. Jedyne co by mogli zmienić to zacząć w cenie dawać pościele, a nie liczyć za nie chorendalne kwoty, ale zapewne czymś je... もっと見る
To już 15 rok z EUROCAMP-em i jak zwykle wszystko przebiega sprawnie. Konsultanci dostępni telefonicznie bez problemu, kontakt bez zarzutu, błyskawiczne potwierdzenie przesyłane mailem. I na koniec... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Jesteśmy Eurocamp - ulubionym dostawcą beztroskich wakacji na świeżym powietrzu w Europie. Naszą misją jest wolność, zabawa i elastyczne wakacje, dostosowane do tego, czego oczekujesz od lata. To oznacza łatwe dni, pełne rozrywki w jednym z naszych ponad 180 parków rozrzuconych od Francji po Chorwację, przez Włochy i Hiszpanię. Z basenami, spa, darmowymi klubami dla dzieci i wieczornymi atrakcjami od kolacji po tańce, wszystko, czego pragniesz, jest na wyciągnięcie ręki. A mówiąc o progu, nasz prowadzi do wygodnych, przestronnych, nowoczesnych domów wakacyjnych z tarasem i miejscem na świeżym powietrzu, gdzie można się rozciągnąć. Odkryj Eurocamp na nowo: mamy więcej możliwości, niż kiedykolwiek mogłeś sobie wyobrazić.
連絡先
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Bardzo sprawna komunikacja
Bardzo sprawna komunikacja, wszystko dokładnie zostało mi wytłumaczone. To moja pierwsza rezerwacja z Eurocamp i cieszę się ,że od początku robi to dobre wrażenie.
Wsparcie przy wyborze i rezerwacji
Napisałam na adres biura z prośbą o pomoc, podałam wytyczne i dostałam krótki, dopasowany wybór.
Oczywiście zdecydowaliśmy się na proponowane opcje. Kontakt szybko, konkretnie. Bez zbędnej zwłoki.
Na pojawiające się do pytania - również konkretne odpowiedzi
Jak zawsze wszystko super
Bardzo miła obsługa
Bardzo miła obsługa, szybkie załatwienie rezerwacji, udzielono mi odpowiedzi na wszelkie pytania. Dokładnie wysłuchano moich próśb i rezerwacja została dobrana pod moje indywidualne potrzeby.
Kilka razy korzystałem z Waszych usług
Kilka razy korzystałem z Waszych usług. Byłem zadowolony.
szybko i sprawnie
Działacie szybko i sprawnie wakacje były udane. Wspomnienia fantastyczne. Czego można chcieć więcej?
Super kontakt z profesjonalnym…
Super kontakt z profesjonalnym zespołem. Wszystko przebiegło jak należy, panie opowiedziały wszystko co mnie interesowało.
Łatwość obsługi
Łatwość obsługi, pełny zakres informacji, fachowe przygotowanie i przedstawienie oferty.
Pozyskanie informacji i rezerwacja…
Pozyskanie informacji i rezerwacja odbyły się sprawnie i bez problemów
Potrzebowałam kontaktu z biurem
Potrzebowałam kontaktu z biurem, profesjonalne, szybkie działanie z ich strony.
Dobre ceny i lokalizacje domków więc na…
Dobre ceny i lokalizacje domków więc na prawdę warte polecenia. Nie wszystko jest idealne więc 4 gwiazdki ale ogólnie bardzo polecam!
Zawsze otrzymuję pełną informację
Zawsze otrzymuję pełną informację. Nawet na pytania luźno związane z rezerwacją i wymagające konsultacji.
Jesteście wspaniali i pomocni:)
Wasze konsultantki
Wasze konsultantki. Zawsze pomogą , nigdzie się nie spieszą a to naprawdę żadkość w obecnych czasach. Tym właśnie wygrywacie bo zawsze chcecie jak najlepiej dla klienta.
Obsługa na najwyższym poziomie
Obsługa na najwyższym poziomie, polecam i na pewno będę korzystał w przyszłości.
Poraz kolejny wakacje z Eurocampem to…
Poraz kolejny wakacje z Eurocampem to coś wspaniałego..Dziękujemy że jesteście
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。