Via de webshop had ik rustig de tijd om de juiste banden uit te zoeken, en het was prettig dat ik direct online een afspraak kon inplannen. Dat gaf een gevoel van duidelijk en gemak. De betaling... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zeer vriendelijk ontvangst ondanks ik te laat was op de afspraak. Vakkundig personeel die met zorg de wielen afmonteren en de banden wisselen . De kwaliteit autobanden heb ik ook bij Euromaster gekoch... ãã£ãšèŠã
De banden onder mijn auto werden gecontroleerd en vervolgens tegen de bestelde banden vergeleken. Hier werd uitgelegd dat de banden achter, die ik eigenlijk wilde vervangen nog genoeg profiel hadden.... ãã£ãšèŠã
Ik had mijn banden voor de caravan al besteld in juni, vóór ik op vakantie ging. Ik kreeg uitgebreide voorlichting en de medewerker zocht goed uit welke band voor mijn caravan op dit moment de beste k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Euromaster Nederland is lid van de Euromaster groep: een netwerk van service- en verkooppunten voor banden en auto-onderhoud. Wij bedienen onze klanten met passie, en garanderen zo een continue, veilige en efficiënte mobiliteit. Op elk moment, waar ze zich ook bevinden en wat hun activiteiten ook zijn, bieden we de juiste banden en het beste voertuigonderhoud, voor de juiste prijs. Dit doen wij altijd op een eerlijke, vakkundige en attente manier. Daarom zijn onze klanten bij ons in goede handen. Wij bedienen zowel de zakelijke als de particuliere markt vanuit circa 100 vestigingen. Daarnaast rijden er ruim 150 mobiele bandenbussen, servicebussen gericht op ruitschadeherstel en telematica, pechservicetrucks en mobiele uitlijners rond om klanten op locatie te kunnen helpen.
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Een gedetailleerde uitlijnrapportage is niet standaard
Ik werd door alle medewerkers van de vesting Woerden vriendelijk te woord gestaan en mijn vragen werden evenzo beantwoord. De combinatie nieuwe bandenwissel en uitlijnen was binnen een uur netjes en zonder schade uitgevoerd. Mondeling een samenvatting gekregen over bevindingen en resultaat uitlijning (100% voor en optimum achter). Terplekke betaald en factuur dezelfde dag per e-mail ontvangen, echter een rapport over het uitlijnen zat daar niet bij. Volgende dag gebeld en toen werd mij verteld dat een gedetailleerd rapport van (spoor, camber, caster) voor -en na uitlijning niet gebruikelijk was en blijkbaar na 24 uur ook niet meer beschikbaar in computer. Dus als je een dergelijk rapport wil, direct om vragen!
Goede service en vriendelijk contact.
Goede en snelle service!
Super aardige mensen bij deze Euromaster vestiging! Goed advies gekregen en vervolgens snel afspraak kunnen maken en naar volle tevredenheid afgehandeld.
Bij een banden wissel van 4 bandenâŠ
Bij een banden wissel van 4 banden waren mijn ventielen van mijn rav4 2015 niet gereset via het TPMS. Bij navraag bleek dat ze bij euro master daar geen apparatuur voor hebben om het systeem in te leren. Als nog naar de Toyota dealer om dit te laten doen. Heel bijzonder voor een banden specialist.
Goede service verleend
Personeel klantvriendelijk, goede service en duidelijke afspraak gemaakt voor kleine beurt
Zeer vriendelijk en deskundig
Wordt goed geholpen en uitgelegd watâŠ
Wordt goed geholpen en uitgelegd wat gedaan is
In no time waren mijn 4 bandenâŠ
In no time waren mijn 4 banden vervangen. Vriendelijke ontvangst, keurige wachtruimte.
Ik wil dat iedereen weet dat EuromasterâŠ
Ik wil dat iedereen weet dat Euromaster in Spijkenisse mijn hele goed heeft geholpen. Bedankt voor goede hulp.
Zo maar onverwacht vanwege eenâŠ
Zo maar onverwacht vanwege een leeglopende band binnenlopen en toch na een korte tijd helemaal geholpen!
Snelle en kundige behandeling metâŠ
Snelle en kundige behandeling met persoonlijke aandacht.
Uitgebreide airco check
Ging om een uitgebreide airco check, koelde niet meer. Airco is netjes bijgevuld en gereinigd dat was duidelijk te merken.
Kreeg er een gratis mastercheck van de auto, zonder dat er gelijk iets wordt opgedrongen. Ging om vestiging in Alkmaar en zeer kundig personeel! Eindelijk weer eens een goede ervaring met een garage bedrijf. Kom hier zeker terug!!
Prima op tijdafspraak en netjesâŠ
Prima op tijdafspraak en netjes geholpen!
Heel snel en correct een lek in mijnâŠ
Heel snel en correct een lek in mijn band afgehandeld en klantvriendelijk.
Euromaster Assen
**1 ster**
Zeer teleurstellende ervaring.
Vanmiddag had ik een afspraak voor het monteren van vier nieuwe banden. Door de reistijd van ruim 1,5 uur vanaf mijn werk kwam ik helaas 6 minuten te laat aan. Tot mijn verbazing werd ik direct weggestuurd, omdat de planning volgens de medewerker te strak was en hij mij niet meer kon helpen.
Ik begrijp dat een planning belangrijk is, maar voor slechts 6 minuten had ik wel iets meer begrip en klantvriendelijkheid verwacht. Zeker omdat ik hier al vaker ben geweest voor nieuwe banden en jaarlijks 50.000 tot 60.000 kilometer rijd, waardoor ik een terugkerende klant ben.
Helaas voelt het alsof loyaliteit niets waard is. Dit was voor mij dan ook de laatste keer dat ik voor banden naar Euromaster kom.
Keurig alles netjes en betaalbaarâŠ
Keurig alles netjes en betaalbaar afgehandeld, zou wel wat meer info willen hebben zien, geen omschrijving van de werkzaamheden, beetje onduidelijk dus, maar voor de rest een dikke 10
Euromaster Arnhem
Euromaster Arnhem: Laten je eerst langdurig wachten aan de balie terwijl ze je zien staan. Sturen je dan weg terwijl je een leeglopende/lekke band hebt en verder niet bekend bent in Arnhem. Repareren bij een andere garage kostte letterlijk 5 minuten. Volgens deze garage stuurde Euromaster de (rot-)klusjes waaraan ze niks kunnen verdienen regelmatig door. Lekker dan.
Bescherm nylon gebruiken in de auto aub!
Super geholpen!
Super geholpen bij het uitlijnen van de auto. Rijdt weer als een zonnetje. Vriendelijke medewerkers en snelle service!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã