レビュアーのコメントを見てみましょう
Zamówione rzeczy zgodne z opisem, bardzo mi się podobają. Wszystko w porządku. Jedyne negatywne doświadczenie miałam z infolinią, chciałam dodzwonić się do konsultanta i zmienić część zamówienia, ale... もっと見る
Zakup i dostawa była bardzo dobra Towar,który jest propagowany przez firmę europa24 jest świetnej jakości Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Przymierzam się do zakupienia jeszcze jednej p... もっと見る
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
BARDZO SZYBKA ODPOWIEDŹ W SPRAWIE…
BARDZO SZYBKA ODPOWIEDŹ W SPRAWIE ZAMÓWIENIA, PRODUKT SUPER
Błędne oznaczenie materiału
Przesyłka bardzo szybka. Pościel miała być bawełniana, ale jest z poliestru, co można stwierdzić w oparciu o wystajace nitki. Na wszywce wewnętrznej nie podano składu, co jest niezgodne z prawem; nie podano też kraju producenta. Deklarowanej bawełny nie wolno prać w temperaturze wyższej niż 30 C ani wybielać. Zapewne dlatego, że nie jest bawełną.
Po raz kolejny informuję
Po raz kolejny informuję, że otrzymałem niekompletne zamówienie. W trakcie reklamacji dowiedziałem się, że firma nie posiada kompletu, co jest kłamstwem, bo oferuje taki sam produkt. Chyba, że oszuka następną osobę
Super naczynia
Super naczynia . Dobrej jakości. Spryskiwacz do oliwy również. Jestem zadowolona z dotychczas dokonanych zakupów w Państwa Firmie.
Ogólnie w porządku
Zamówione rzeczy zgodne z opisem, bardzo mi się podobają. Wszystko w porządku.
Jedyne negatywne doświadczenie miałam z infolinią, chciałam dodzwonić się do konsultanta i zmienić część zamówienia, ale wybór który wybrałam na infolinii był tak zapętlony, że odsyłano mnie w kółko na allegro lub na maila. Musiałam więc napisać maila, i tam już w porządku, ktoś odpisał i zmienił mi zamówienie zgodnie z prośbą
szczerze mówiąc
szczerze mówiąc , jestem super zadowolony , polecam tego sprzedawcę
Produkt spełnił moje oczekiwania …
Produkt spełnił moje oczekiwania dobrej jakości ,piękne kolory.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zestaw obiadowy przepiękny,delikatny. Dostawa bardzo szybko, praktycznie z dnia na dzień. Towar mega dobrze opakowany i zabezpieczony przed uszkodzeniem . Polecam serdecznie sklep i myślę, że na jednym zakupie się nie skończy 🙂
Mija już 3 tygodnie i dalej nie…
Mija już 3 tygodnie i dalej nie otrzymałem zamówienia a zamówiłem towar. W żaden sposób nie można się dodzwonić. Próbowałem kilka razy w różnych terminach na podany kontakt. Zgłaszałem mailowo dwukrotnie bez odzewu. Wydałem ponad 300 zł, chyba zgłoszę na policję
Ok firma godna polecenia
Wybrane produkty bardzo dobrze zabezpieczone paczka przyszła bardzo szybko
Super pościel
Pościel super to napewno nie ostatnie moje zakupy szybka dostawa towar zgodny z opisem
Pościel bardzo dobrej jakości
Pościel bardzo dobrej jakości, przyjemna w dotyku i uszyta z dbałością o najmniejsze detale. Kolor taki jak na zdjęciach. Cena bardzo przystępna.Jestem zadowolona z zakupu i polecam z czystym sumieniem 😊
Zamówiłam pościel z bawełny satynowej i…
Zamówiłam pościel z bawełny satynowej i jestem bardzo zadowolona. Planuje zakupić jeszcze komplet. Wysyłka i kontakt ze sklepem bardzo dobry. Polecam 🥰
Zakup pościeli
Zakup i dostawa była bardzo dobra
Towar,który jest propagowany przez firmę europa24 jest świetnej jakości
Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Przymierzam się do zakupienia jeszcze jednej pościeli.poniewaz pościel jest bardzo fajna, przyjemna w dotyku
Wizualnie również jest super
Kolory żywe,i bardzo fajny motyw.
Pojemniki szklane zestaw 10 sztuk lunchbox GierekHoff Corio żaroodporne hermetyczne!
Jestem zadowolony z pojemników szklanych, bardzo dobra jakość wykonania, dobrze zapakowany i zabezpieczona przesyłka, polecam.
Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。