PrzesyÅka bardzo szybka. PoÅciel miaÅa byÄ baweÅniana, ale jest z poliestru, co moÅŒna stwierdziÄ w oparciu o wystajace nitki. Na wszywce wewnÄtrznej nie podano skÅadu, co jest niezgodne z prawem; nie... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zamówione rzeczy zgodne z opisem, bardzo mi siÄ podobajÄ . Wszystko w porzÄ dku. Jedyne negatywne doÅwiadczenie miaÅam z infoliniÄ , chciaÅam dodzwoniÄ siÄ do konsultanta i zmieniÄ czÄÅÄ zamówienia, ale... ãã£ãšèŠã
Zakup i dostawa byÅa bardzo dobra Towar,który jest propagowany przez firmÄ europa24 jest Åwietnej jakoÅci Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Przymierzam siÄ do zakupienia jeszcze jednej p... ãã£ãšèŠã
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zestaw obiadowy przepiÄkny,delikatny. Dostawa bardzo szybko, praktycznie z dnia na dzieÅ. Towar mega dobrze opakowany i zabezpieczony przed uszkodzeniem . Polecam se... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Profesjonalizm
Towar wysoce praktycznymi wysokiejâŠ
Towar wysoce praktycznymi wysokiej jakosci
Zamowienie
Informacja na stronie - wysylka w 24h. Zamowienie wtedy nie bylo wyslane i jakbym nie napisala maila to nie dostalabym informacji. Kupilam dwa stojaki po dwa sÅoje. Jeden sÅój przyszedÅ pobity. Zglosilam. Zaproponowano mi zwrot 30 zl- zgodzilam sie, bo innego wyjscia nie mialam ze wzgledu na brak sÅoikow na stanie. Nie jestem zadowolona, bo teraz do tego stelarza nie dokupie sloika. Nie polecam.
ZamówiÅam kocioÅek ,który przyszedÅ bezâŠ
ZamówiÅam kocioÅek ,który przyszedÅ bez uchwytu na pokrywce .Firma dosÅaÅa uchwyt który niestety nie pasowaÅ .OdesÅaÅam pokrywkÄ z niepasujÄ cym uchwytem i czekaÅam na pokrywkÄ z pasujÄ cym uchwytem .No i przyszÅa po kilku dniach ale niestety pokrywkÄ pÄkniÄta wiÄc znowu odsylalam .PrzyszÅa kolejna juÅŒ dobra .
Niestety tym razem siÄ zawiodÅamâŠ
Niestety tym razem siÄ zawiodÅam pojemniki na zdjÄciu wyglÄ dajÄ na wiÄksze a okazaÅo siÄ, ÅŒe róŌniÄ siÄ od tych które wyglÄ dajÄ na zdjÄciu.
Szybka wysyÅka
Szybka wysyÅka, bez ÅŒadnych uszkodzeÅ, polecam
Zamówienie ceramicznej beczuÅki na kiszonki
Wszystko ok. BeczuÅka fajna, jeszcze nie uÅŒywana wiÄc nie mam opinii na ten temat. PodsumowujÄ c jestem zadowolona zarówno z produktu jak i dostawy.
Firana piÄkna tak jak w opisie i naâŠ
Firana piÄkna tak jak w opisie i na zdjÄciu dostawa szybki i bez problemu , polecam ð¥°ð¥°ð¥°ð¥°
KocioÅki ÅŒeliwne
KocioÅki dobre jakoÅciowo. Bardzo szybka wysyÅka. Wszystko zgodne z opisem.Polecam
Produkt dobrej jakoÅci
Produkt dobrej jakoÅci, polecam firmÄ ð
Wszystkie przedmioty sÄ bardzoâŠ
Wszystkie przedmioty sÄ bardzo przydatne i potrzebne ,jestem zadowolona z zakupu speÅnia moje oczekiwanie .
ZakupiÅam 3 zestawy dla dzieci
ZakupiÅam 3 zestawy dla dzieci, w jednym byÅ wyszczerbiony kubek, w drugim poÅamany pojemniczek na jajka, takÅŒe wiÄcej juÅŒ nie zamówiÄ, oczywiÅcie moÅŒna zwaliÄ na transport, ale wydaje mi siÄ ÅŒe byÅy dobrze zapakowane, i nie sÄ dzÄ ÅŒeby to siÄ staÅo po tzw drodze, takÅŒe nie polecam, zestawy miaÅam daÄ wnuczkom na dzieÅ dziecka, wiÄc nie daÅam, bo wstyd byÅo daÄ poÅamane i wyszczerbione, nie pozdrawiam
Bardzo dobre produkty polecam
Szybka realizacja zamowienia
OD DAWNA KUPUJE NA EUROP 24 JESTEMâŠ
OD DAWNA KUPUJE NA EUROP 24 JESTEM BARDZO ZADOWOLONA I POLECAM INNYM.
Beczka którÄ zakupiÅam u was poâŠ
Beczka którÄ zakupiÅam u was po zrobieniu ogórków malosolnych o zalaniu ciepÅa woda pÄkÅa w zdÅóŌ jest mi bardzo przykro ÅŒe wydaÅam tyle pieniÄdzy za taki towar gdzie wydawaÅ siÄ mocny i piÄkny
Wszystko siÄ zgadza. Produkt przyszedÅ dobrze zabezpieczony. PiÄkny zestaw. Polecam
Wszystko zgodne z opisem
Wszystko zgodne z opisem. Bardzo dobra jakoÅÄ, Åadne wzornictwo. Polecam :)
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã