PrzesyÅka bardzo szybka. PoÅciel miaÅa byÄ baweÅniana, ale jest z poliestru, co moÅŒna stwierdziÄ w oparciu o wystajace nitki. Na wszywce wewnÄtrznej nie podano skÅadu, co jest niezgodne z prawem; nie... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Zamówione rzeczy zgodne z opisem, bardzo mi siÄ podobajÄ . Wszystko w porzÄ dku. Jedyne negatywne doÅwiadczenie miaÅam z infoliniÄ , chciaÅam dodzwoniÄ siÄ do konsultanta i zmieniÄ czÄÅÄ zamówienia, ale... ãã£ãšèŠã
Zakup i dostawa byÅa bardzo dobra Towar,który jest propagowany przez firmÄ europa24 jest Åwietnej jakoÅci Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Przymierzam siÄ do zakupienia jeszcze jednej p... ãã£ãšèŠã
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zestaw obiadowy przepiÄkny,delikatny. Dostawa bardzo szybko, praktycznie z dnia na dzieÅ. Towar mega dobrze opakowany i zabezpieczony przed uszkodzeniem . Polecam se... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
ChciaÅam zwróciÄ produkt nie speÅnia moich oczekiwaÅ
Torba nie speÅnia moich oczekiwaÅ chciaÅam jÄ zwróciÄ
Nie polecam. Zero informacji, wysyÅka opóźniona , i niekompletna. SprzedajÄ rzeczy których nie majÄ nawet nie informujÄ c o zmianie zamówienia. ProponujÄ rozwaÅŒyÄ tu zakupy.
CaÅÄ transakcjÄ oceniam bardzoâŠ
CaÅÄ transakcjÄ oceniam bardzo pozytywnie,szybka dostawa,produkt bardzo dobrej jakoÅci,polecam wszystkim kupujÄ cym z caÅÄ pewnoÅciÄ !
Sklep na 5
PoÅciel bardzo Åadna, przyjemna w dotyku.
Szybka realizacja zamówienia, sprawna dostawa ð
Niestety
Niestety, posciel nie jest z baweÅny, satyny, zbgt cienka, wszyte brzydkie zamki
Bardzo szybka realizacja zamówienia
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Towar zgodny z opisem. Polecam
serwis bardzo Åadny szkoda
serwis bardzo Åadny szkoda, ÅŒe inny wzór na talerzach
Dobry jakoÅciowo produkt
Dobry jakoÅciowo produkt, który speÅniÅ moje oczekiwania. Niska ocena spowodowana kilkukrotnym przeÅoÅŒeniem terminu dostawy, a takÅŒe proÅbami o opiniÄ o produkcie przed jego dostarczeniem.
Produkty piÄkne
Produkty piÄkne i bardzo starannie zabezpieczone. Kontakt szybki i bezproblemowy. Bardzo dziÄkujÄ.
PiÄkny serwis
PiÄkny serwis, jestem bardzo zadowolona z zakupu, polecam
PoÅciel miÄciutka i przytulna
Talerze sÄ przecudne :) WyrazisteâŠ
Talerze sÄ przecudne :) Wyraziste kolory. SpeÅniÅy moje oczekiwania.
Zestaw pojemników jest super
Zestaw pojemników jest super, dobry materiaÅ i bardzo dobrze zapakowane. Wszystko trafiÅo bez problemu. Jestem bardzo zadowolona i polecam sklep. Napewno nie ostatni mój zakup
Super sprzedawca
PrzesyÅka zostaÅa przygotowana i wysÅana ekspresowo. ZawieraÅa szklane elementy i sposób zapakowania byÅ naprawdÄ perfekcyjny. Produktu wysokiej jakoÅci. Zdecydowanie polecam tego sprzedawcÄ!
Super smaczne,wyroby dobrze âŠ
Super smaczne,wyroby dobrze zabezpieczone przed zepsucie polecam, pozdrawiam serdecznie polecam swojm znajomym
Szybka wysyÅka
Szybka wysyÅka, jestem bardzo zadowolona ze szybkiej dostawy i z super towaruð
Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniami
Zakupiony towar jest zgodny z oczekiwaniem. PrzesyÅka, w której znajdowaÅo siÄ szkÅo, byÅa zapakowana solidnie. Wszystko dotarÅo do mnie w caÅoÅci.
transakcja przebiegÅa pomyÅlnie
braki w dostawie i jakoÅÄ produktu
- komplet bulionówek miaÅ byÄ z salaterkÄ
- przyszedÅ bez,
- sztuÄce bardzo niskiej jakoÅci
PoÅciel dwustronna bardzo dobraâŠ
PoÅciel dwustronna bardzo dobra jakoÅciowo,jestem bardzo zadowolona,miÄkka w dotyku.
GorÄ
co polecam â€ð¹â