Europ24 レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Przesyłka bardzo szybka. Pościel miała być bawełniana, ale jest z poliestru, co moÅŒna stwierdzić w oparciu o wystajace nitki. Na wszywce wewnętrznej nie podano składu, co jest niezgodne z prawem; nie... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zamówione rzeczy zgodne z opisem, bardzo mi się podobają. Wszystko w porządku. Jedyne negatywne doświadczenie miałam z infolinią, chciałam dodzwonić się do konsultanta i zmienić część zamówienia, ale... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zakup i dostawa była bardzo dobra Towar,który jest propagowany przez firmę europa24 jest świetnej jakości Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Przymierzam się do zakupienia jeszcze jednej p... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zestaw obiadowy przepiękny,delikatny. Dostawa bardzo szybko, praktycznie z dnia na dzień. Towar mega dobrze opakowany i zabezpieczony przed uszkodzeniem . Polecam se... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 341ä»¶

レビュヌを曞く

Kpiny z klienta.

Dokonałam zamówienia,opłaciłam wysyłkę oraz to śmieszne ubezpieczenie. Ok paczkę wysłano,pojawiła się w apce InPost. Po kilku dniach zobaczyłam ÅŒe w apce jest informacja ÅŒe paczka wraca do nadawcy. Dzwonię do InPost,miła pani mówi ÅŒe paczka została uszkodzona w transporcie i po kontakcie z wysyłającym na jego wniosek wraca do nadawcy. Piszę e-mail do Europ24 z pytaniem czy zamówienie zostanie zrealizowane,dostaje krótką informację ÅŒe zwracają mi koszty. Ale korekta faktury pokazuje mi ÅŒe zwrot dotyczy tylko ceny towaru. Koszty wysyłki juÅŒ nie ,bo podobno to ja zwracam towar???? Jak zwracam jeśli nawet do mnie nie dotarł? Ani nie dostałam ÅŒadnej informacji,sama musiałam dzwonić i pisać ÅŒeby się dowiedzieć co i jak. To niepowaÅŒne traktowanie. Straciłam tylko czas i pieniądze.

2026幎3月11日
5぀星のうち1の評䟡

Przysłano mi nie ten produkt, który zamawiałam. Zgłosiłam reklamację, ale kontakt jest mocno utrudniony a sklep nie odpowiada na moje próby zwrócenia towaru. Szczerze proponuję duŌą rozwagę jeśli ktoś jest zainteresowany złoÅŒeniem zamówienia.

2026幎3月1日
5぀星のうち3の評䟡

Zamówiłam dwa produkty z opóźnieniem

Zamówiłam dwa produkty z opóźnieniem otrzymałam jeden, drugi po napisaniu wiadomości dostałam odpowiedź ÅŒe brak w magazynie i jest zwrot pieniędzy.O takich sytuacjach sprzedawca powinien poinformować kupującego a nie jak było w moim przypadku ja mam się do dowiadywać sama po nie kompletnym zamówieniu.

2026幎2月25日
5぀星のうち3の評䟡

Bardzo długo czekałam na dostawę

Bardzo długo czekałam na dostawę. Wreszcie doszła paczka. Niestety, jeden talerzyk deserowy był wyszczerbiony. Napisałam do firmy, ÅŒeby mi przysłali nowy talerzyk nieuszkodzony. Do dziś nie otrzymałam odpowiedzi. Nie jestem zadowolona z zakupu w tym sklepie.

2026幎2月20日

Szanowni Państwo,

Szanowni Państwo,

Kilka miesięcy temu zakupiłam u Państwa komplet nakrapianych talerzy wraz z kubkami i byłam bardzo zadowolona z ich jakości. Z tego względu zdecydowałam się na dokupienie kolejnego, identycznego zestawu.

Niestety nowo otrzymany komplet znacząco odbiega jakością od poprzedniego. Wykończenie talerzy jest niedokładne — ranty są pomalowane nierówno i niestarannie, co wyraźnie róŌni się od estetyki wcześniejszego zestawu. Dodatkowo jeden z talerzy dotarł do mnie mocno uszkodzony.

Przyznam, ÅŒe jestem rozczarowana zaistniałą sytuacją, poniewaÅŒ spodziewałam się tej samej jakości produktu, który wcześniej spełnił moje oczekiwania. Będę wdzięczna za wyjaśnienie, z czego wynika tak duÅŒa róŌnica oraz za informację, jakie rozwiązanie mogą Państwo zaproponować w tej sytuacji.

Z powaÅŒaniem,
Klaudia D.

2026幎2月25日
5぀星のうち1の評䟡

Nie polecam, złoÅŒyłam 3 zamówienia, pierwsze dotarło, drugie anulowali z powodu braku towaru a z trzecim cisza od ponad tygodnia gdzie miało być za 1 dzień roboczy. Nie moÅŒna sie dodzwonić ÅŒeby z kimś porozmawiać.

2026幎2月24日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス