PrzesyÅka bardzo szybka. PoÅciel miaÅa byÄ baweÅniana, ale jest z poliestru, co moÅŒna stwierdziÄ w oparciu o wystajace nitki. Na wszywce wewnÄtrznej nie podano skÅadu, co jest niezgodne z prawem; nie... ãã£ãšèŠã
Zamówione rzeczy zgodne z opisem, bardzo mi siÄ podobajÄ . Wszystko w porzÄ dku. Jedyne negatywne doÅwiadczenie miaÅam z infoliniÄ , chciaÅam dodzwoniÄ siÄ do konsultanta i zmieniÄ czÄÅÄ zamówienia, ale... ãã£ãšèŠã
Zakup i dostawa byÅa bardzo dobra Towar,który jest propagowany przez firmÄ europa24 jest Åwietnej jakoÅci Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu. Przymierzam siÄ do zakupienia jeszcze jednej p... ãã£ãšèŠã
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Zestaw obiadowy przepiÄkny,delikatny. Dostawa bardzo szybko, praktycznie z dnia na dzieÅ. Towar mega dobrze opakowany i zabezpieczony przed uszkodzeniem . Polecam se... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Polecam zakupy w tym sklepie!â¥ïž
Polecam zakupy w tym sklepie!â¥ïž
Szybka dostawa ,produkty dobrze zabezpieczone i opakowane !
Jestem zadowolona z zakupu!!!
Rewelacja
ZakupiÅam szklanki. Paczka przyszÅa bÅyskawicznie. Paczka bardzo dobrze zabezpieczona.
PrzesyÅka dotarÅa
PrzesyÅka dotarÅa, pomimo pomylonego adresu, ale sklep dopilnowaÅ, ÅŒeby zakup dotarÅ. Nic nie jest uszkodzone. CieszÄ siÄ z zakupu, bo wydaje siÄ super do pieczenia kurczaka.
Nierzetelna realizacja
Na opÅacone 6 kompletów poÅcieli przysÅano nam tylko 5. Na wysÅanÄ
reklamacjÄ nie odpowiedziano.
Janusz KarmiÅski
Oszustwo na poÅcieli firmy Gierek Hoff
Dwa komplety poÅcieli firmy Gierek Hoff, które zamówiÅam miaÅy byÄ w 100 procentach z baweÅny satynowej, a niestety okazaÅy siÄ byÄ z poliestru. Czyli jedno wielkie oszustwo. JesteÅcie nieuczciwÄ oszukaÅczÄ firmÄ .
Dobra jakoÅÄ i niskie ceny.
Ok , dziÄkujÄ
Ok , towar zgodny z zamówieniem, szybka dostawa.
Szybko i bez problemów otrzymaÅamâŠ
Szybko i bez problemów otrzymaÅam serwis ,który zamówiÅam .Super obsÅuga ,super serwis .Polecam
Fajne szklanki
Towar ok I szybka realizacja tylko w transporcie chyba nastÄ
piÅo uszkodzenie bo jedna z szeÅciu szklanek byÅa caÅkowicie rozbita. Chyba to wina firmy InPost bo kurier zostawiÅ i odjechaÅ . Potem zauwaÅŒyÅem ÅŒe coÅ chyba nie tak bone paczce coÅ stulako
Pozdrawiam
Szybka przesyÅka bardzo dobrzeâŠ
Szybka przesyÅka bardzo dobrze zabezpieczona polecam firmÄ
Szybko i sprawnie
KupiÅam to co chciaÅam, a nawet wiÄcej :D Bardzo szybka dostawa. JakoÅÄ taka jakiej siÄ spodziewaÅam. Nie ma na co narzekaÄ :)
Brak informacji SMS o przesyÅce
Brak informacji SMS o przesyÅce, krótki czas na odbiór, byÅam chora,jak siÄ dowiedziaÅam o paczce to byÅo za późno na odebranie. Ciekawe,ÅŒe inne firmy mogÄ wysÅaÄ przypominajÄ cego smsa a tu nie. Rozczarowanie, duÅŒe, zaleÅŒaÅo mi na przesyÅce.
Fatalna obsÅuga klienta
Kontakt ze sklepem wÅaÅciwie niemoÅŒliwy. Mail, telefon nie dziaÅajÄ
. Formularz na stronie www - nie wiadomo, bo nie ma potwierdzenia. ChciaÅem kupiÄ brytfannÄ, ÅŒeby nie pÅaciÄ za przesyÅkÄ dobraÅem kilka innych , mniej potrzebnych rzeczy. Najpierw ok 2 tyg. nie byÅo przesyÅki, ani ÅŒadnego kontaktu. Potem sami zdecydowali, ÅŒe przyÅlÄ
mi tylko te inne przedmioty, bo brytfanny nie ma.
JednÄ
z tych rzeczy byÅa poÅciel. Wg opisu na stronie baweÅniana, ale brakuje na niej metki ze skÅadem. Sam materiaÅ wyglÄ
da na super sztuczny. ChciaÅem siÄ upewniÄ, czy to baweÅna, ale na stronie jest tylko formularz zwrotu. NapisaÅem w nim pytanie, ale teÅŒ nikt nie raczyÅ odpowiedzieÄ.
ObsÅuga klienta fatalna!
Jest dobrze
Po pierwszej nieudanej przesyÅce, firma stanÄÅa na wysokoÅci zadania i dosÅaÅa resztÄ zamówienia, tym razem w caÅoÅci.
firma jest uczciwa
FIRMA MA BARDZO DOBRY TOWAR .
ja kupowaÅam narzutÄ pomaraÅczowa i kolor taki sam jak na zdjÄciu internetowym,,,....co radko siÄ zdarza w innych firmach,z powodu naÅwietlania zdjÄcia.
TERAZ ZAMAWIAM NARZUTÄ ZIELONÄ I SÄDZÄ, ze
bedzie taka sama jak na zdjÄciu w internecie.
EWA Å.
pozdrawiam
Å
Zamówienie towaru przebiegÅo sprawnie
Zamówienie towaru przebiegÅo sprawnie. Dostawa moÅŒna powiedzieÄ bÅyskawiczna. Dla mnie bardzo waÅŒna jest opcja pÅatnoÅÄ przy odbiorze z której z miÅÄ chÄciÄ korzystam.
Super towar
Super towar . Szybka realizacja zamówienia. Produkt bardzo dobrze zabezpieczony
Towar superð Szybko sprawnie ð
PoÅciel
Towar, poÅciel bardzo dobrej jakoÅci, nawet Åadniejsza niÅŒ na zdjÄciu. Szybka dostawa. Bardzo solidna firma. Nie byÅo jednej z poÅcieli, którÄ zamówiÅam. OtrzymaÅam informacjÄ emailowÄ i zostaÅy w ten sam dzieÅ zwrócone pieniÄ dze, oraz podesÅany link z proponowanymi poÅcielami, w szukanym przeze mnie rozmiarze. DziÄkujÄ