I forbindelse med polterabenden havde vi besÞg af Stripper Sisse, og det var et show, der ramte helt plet. Sisse formÃ¥ede med humor, charme og skÊve indslag at fÃ¥ bÃ¥de brudgommen og resten af sels... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Jeg har arbejdet sammen med Tali i forbindelse med vores sommerfest. Kreativ, omstillingsparat og festlig er nogle af de kvaliteter jeg isÊr vil fremhÊve. Kan varmt anbefale til andre.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg deltog i et julearrangement sammen med min familie, hvor drillenissen Julle skulle komme og underholde bÞrnene. Det blev en meget ubehagelig oplevelse, fordi Tali kom med racistiske kommentar... ãã£ãšèŠã
Fotografen Kirsten (Tali) tog fusen pÃ¥ alle ved min sÞns konfirmation. Pludselig stod âen fremmedâ i festlokalet med et glas rÞdvin i hÃ¥nden. Kirsten blev smidt ud fra festen 2 gange inden selskabet f... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- èžèœãããã¯ã·ã§ã³
- åäŸåãã®ããŒãã£ãŒ ãµãŒãã¹
- ãšã³ã¿ãŒãã€ããŒ
- ã€ãã³ã管çäŒç€Ÿ
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Eventkompagniet Tali Piontek leverer underholdning og events for bÞrn, voksne og firmaer til alle typer arrangementer som julefrokoster, fester, bÞrnefÞdselsdage, firmafester, festivaler.
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Fantastisk oplevelse!
Fantastisk oplevelse!
Der blev grinet helt vildt og humÞret steg, da Tali gav den som Fup-fotografen Kisser. Hun er en fÊnomenal underholder og der bliver i hvert fald noget at tale om.
Fantastisk underholdning
Tali og hendes team sÞrgede for en helt fantastisk start på vores Fest - som vores kollegaer sagde "det er lÊnge siden vi har grinet så meget"
Hilsen Personaleforeningen Danfoss RÞdekro

Event Kompagniet ããã®åç
Fuld knald pÃ¥ underholdningen fra startâŠ
Fuld knald på underholdningen fra start til slut, med fuld energi. Alle var meget underholdt af Kisser som fotograferede alle, mens hun kom med små sjofle ting omkring dem. Kan varmt anbefale fup-fotografen Kisser.
Til en Dobbelt 30-Ã¥rs...
Jeg er til en Dobbelt 30-års, hvor Sisse netop har optrådt...
Det var kun et lykkeligt tilfÊlde, at pigen overfor ikke var blevet våd af Þllen i min mund! Jeg kÊmpede for, at holde det inde!
Detaljerne i kostume og rekvisitter kan en dilettant-skuespiller, der selv går op i detaljer, jo kun elske!
Ad. bÞrnene har der muligvis vÊret et forklaringsarbejde bagefter, men Sisse klarede den flot (da hun opdagede dem), - og iÞvrigt må forÊldre da selv kunne finde ud af, at skÊrme deres unger, hvis de finder noget stÞdende!!!
Tak for et virkelig godt show, Tali :) !!!
Fantastisk oplevelse, gÊsterne hylede af grin.
Tusind tak til Tali for en helt fantastisk oplevelse ved min sÞn og svigerdatters bryllup. Tårerne trillede af grin under hele seancen hos alle gÊsterne. Hun var helt fantastisk og jeg kan varmt anbefale hende til enhver lejlighed og ikke mindst rolle. Hos os spillede hun fake kÊreste til gommen.
Fantastisk og Êgte kvinde
Fantastisk og Êgte kvinde , utrolig fantastisk underholdende ððœ
Tali er helt fantastisk!
Fantastisk show
Vi havde den fornÞjelse at få besÞg af fantastiske Cowboy Conni til min mands 50 års fÞdselsdag - kan varmt anbefales! Hun kunne virkelig få liv i festen. Tusind tak for et fremragende show!
Sjov Kombineret sommerfest og bryllup
Kombineret sommerfest og bryllup, der gik lidt tid fÞr det gik op for gÊsterne hvad der skete, men så gik det stÊrkt og latteren rullede i teltet.
Overraskende, sjov og underholdende, vi kan kun give vores varmeste anbefalinger.
Hilsen Lotte og Bo FrederiksvÊrk
Online konsulent/julearrangement
Vi hyrede Tali/Eventkompagniet til at stå for et undercover online julehygge arrangement om motivation og arbejdsglÊde. Det gik over al forventning. Konsulenten fremstod professionel i starten med gode og saglige tips og så gik det ellers "galt", der blev slukket tÞrst i et vinglas, fortalelser og tips der blev mere og mere outrerede på den sjove måde. Vi var ca. 100 til arrangementet og latteren lÞd op og ned ad gangene fra kontorerne og alle havde moret sig. Inden afslÞringen lavede vi tryl-selv show og til sidst fik vi besÞg af julemanden, der tog de artige og uartige under kÊrlig behandling. Det var et kÊmpe hit, så STOR ros til Tali og julemanden og en kÊmpe anbefaling herfra.
Vi havde besÞg af Klovnen Tu Tu.
Vi havde besÞg af Klovnen Tu Tu.
Klovnen Tu Tu var en fornÞjelse at have på besÞg på Krisecenteret FrederiksvÊrk, hvor klovnen underholdte både bÞrn og kvinder. Alle hyggede sig med trylleri og ballonshow. Fantastisk arrangement !
Var glade for at have Tali som fotografâŠ
Var glade for at have Tali som fotograf til min 50 års fÞdselsdag - hun kan få alle til at grine og sÊtte fut i festen
Vi havde besÞg af Kisser Marcussen til vores datters konfirmation
Vi havde besÞg af Kisser Marcussen til vores datters konfirmation. Hun var meget underholdende og hylende morsom. Alle i selskabet var godt underholdt, lige fra yngste til Êldste deltager. Super hurtig til at opsnappe relationerne i selskabet. Alle pengene vÊrd!
Grineren
Grineren. Top underholdning latter musklerne blev flittigt brugt og enkelte fik god rÞd kulÞr i ansigtet. Jeg skal helt klart opleve det igen
En sand fornÞjelse at have âKisserâ pÃ¥âŠ
En sand fornÞjelse at have âKisserâ pÃ¥ besÞg, til vores fest. Sjovt og underholdende fra fÞrste minut.
Vh. Familien Egedal Lynge.
Genialt!
Genialt!
Havde "inviteret" fotografen Kisser Markussen til min sÞns konfirmation. Hun gÞr det bare så godt. Lidt "lummer", men aldrig så meget at det bliver pinligt. Hun er super til at opsnappe hvad der foregår ved bordet. Vi griner stadig....
Kisser Marcussen gennemfÞrt sjovâŠ
Kisser Marcussen gennemfÞrt sjov underholdning til vores sÞns konfirmation. Lige fra de smÃ¥ bÞrn til de gamle bedsteforÊldre var med hele vejen og uden nogen blev udsat over grÊnsen. Professionelt udfÞrt og super god finale med fÊllessang for konfirmanden ðð. Bedste anbefalinger med herfra

Event Kompagniet ããã®åç
Fantastisk besÞg af âKisserâ til voresâŠ
Fantastisk besÞg af âKisserâ til vores datters konfirmationsfestð.
SkÞnne replikker, lige til kanten ,men for alle aldre.
God indlevelse og nÊrvÊr overfor selskabet.
Kan absolut anbefales, hvis der skal vÊre humÞr og grin i festlighederneð

SÃ¥ festligt
Sjovt, overraskende, hurtige replikker, frÊk lige til grÊnsen. Bare god underholdning til personalefesten.
Kisser er en alletiders (tvilsom)âŠ
Kisser er en alletiders (tvivlsomme) karakter. Fantastisk underholdning til min 40 års fÞdselsdag! Bedste anbefalinger her fra.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã