Har i dag haft min gamle gymnasieklasse pÃ¥ besÞg og havde bestilt italiensk buffet. Alle var meget begejstret for maden, der var rigelig mad og ALT smagte super godt. Betjeningen da vi skulle hente ma... ãã£ãšèŠã
Vi hentede tapas til min mands fÞdselsdag igår. Super dejlig mad, gÊsterne var glade og der var mere end rigeligt.
Afhentede i dag den lÊkreste tapas anretning med de skÞnneste tapas retter. Fint anrettet og lÊkkert udvalg af pÞlse ost og lÊkre salater som skal nydes i aften til brusende bobler i sommervarmen. Kan... ãã£ãšèŠã
SpÊndende velsmagende mad og flot anrettet, - rigeligt, til det antal personer som der var bestilt til. Levering til tiden. SpÊndende salater. Fem stjerner, hvis det havde vÊret lidt mere frisklave... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Events Catering leverer overdådige catering buffeter til konfirmation, barnedåb, fÞdselsdag, bryllup, julefrokost, reception, jubilÊum mm. til både privat og erhverv på hele SjÊlland.
Scharlingsvej 11, 2500, Valby, ãã³ããŒã¯
- 71995020
- info@eventscatering.dk
- eventscatering.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
Vi hentede tapas til min mandsâŠ
Super skÞn madâŠ
Har i dag haft min gamle gymnasieklasse på besÞg og havde bestilt italiensk buffet. Alle var meget begejstret for maden, der var rigelig mad og ALT smagte super godt. Betjeningen da vi skulle hente maden var også helt i top. Det er ikke sidste gang jeg bestiller mad hos Event catering nu Delicieux.
LÊkkert
Vi fik Italiensk buffet. LÊkkert mad, dejligt anrettet og meget smagsfuldt. Alle gÊster roste maden. Vi kommer igen.
God mad, uacceptabel levering
Vi fik idag mad til barnedåb, +50 kuverter med premium charcuterie.
Selve charcuteriet var rigtig lÊkkert, alle var godt tilfredse, og der var virkelig meget mad. Udvalget af tilbehÞr var stort.
Kagen var tÞr og lignede ikke det på billedet. Den kunne vi godt have undvÊret.
Vores stÞrste og eneste egentlige problem var leveringen.
Vi skulle vÊre i kirke kl 11 og havde bestilt og betalt 599 for levering kl 12.30 i festlokalet, 20 minutters kÞrsel derfra.
Kl 10.22 på vej i kirke bliver jeg ringet op om at de har kÞrt tidligere afsted og vil levere det kl 11. Jeg siger at der er vi i kirke og bliver spurgt om vi ikke kan have en til at tage imod på adressen. Dette er ikke muligt. Jeg fÞler mig presset da jeg ikke Þnsker at vores mad står uden opsyn foran en dÞr i 1,5 time og må få det leveret foran kirken hvor det kommer 10.45 og i al hast må klemmes ind i 3-4 forskellige bagagerum og håbe at det er koldt nok. Det synes jeg ikke er den service man betaler for ved levering.
.vi og vores gÊster har igen nydt jeresâŠ
.vi og vores gÊster har igen nydt jeres tapas menuer alt er friskt og veltillavet.Og så gÞr det ikke noget at servicen er i top.Kan varmt anbefales.Hilsen Ditte&Leif Hartmann.
Super god mad til super god pris!
Vi fik mexi buffet til 18 personer. Alt var virkelig godt, og der var virkelig meget. Vi kunne have vÊret 25, og alle ville vÊre blevet mÊtte. Tusinde tak for lÊkker, smagfuld mad, som var super nemt at servereððŒ
We got the deluxe tapas for 4 People
We got the deluxe tapas for 4 People. There was plenty of food. But all the pickled vegetables were mixed together (beetroot with cucumber and so on). It would be better to separate them.
LÊkker mad
Har fået den lÊkreste italienske buffet. Der var rigeligt mad og alt smagte rigtig godt.
Det bliver ikke sidste gang vi får mad derfra.
SuperlÊkker mad, pÊnt anrettet.
SuperlÊkker mad, festlig anrettet pÃ¥ pÊne fade lige til at sÊtte pÃ¥ bordet. Der var mad nok og problemfri afhentning og tilbagelevering af fade og kasser. Meget nemt og lÊkkert, jeg kommer igen.ð
Et helt igennem fantastisk valg af stedâŠ
Et helt igennem fantastisk valg af sted at bestille fra og menu. Kommunikationen var i top og der var rigeligt mad, utrolig lÊkker mad og gÊsterne roste menuen og kvaliteten. +++ stjerner herfra
Rigtig god tapas til 4.
Rigtig god tapas til 4.
Der var rigeligt, mad til 4
Maden var rigtig god, kÞbte 2 af deres brÞd, dejlig .
2 af vores venner, der prÞved den sammen med os
vil bestille til en gang i ugen, de var også glade for den.
Virkelig lÊkker tapas platte
Nem bestilling og afhentning. Virkelig lÊkker tapas platte og flot anrettet. Ikke sidst gang jeg kÞber hos jer.
Jeg nyder at hente mad her
Jeg nyder at hente mad her. Der er altid styr på sagerne, og maden smager altid dejligt. Der plejer også at vÊre rigeligt af det. Så her kÞber jeg stensikkert fra igen.
Hentede i sÞndags dejlige tapasâŠ
Hentede i sÞndags dejlige tapas tallerkner, de var godt og der var nok til 4 i en tallerken.
Hilsen
Bente
Jeg stÃ¥r uden for dÞren nu iâŠ
Jeg står uden for dÞren nu i Charlottenlund kl 1345 og skal hente anretning bestilt i sidste uge , jeg skulle hente inden kl 14 for de lukkede , det er lukket og slukket fuldstÊndig hvad bilder i jer ind , , at tage numsen fra folk på den måde. Jeg hentede en anretning sidste uge hvor jeg aftalte med jer i butikken at jeg skulle komme inden kl 14 idag. Det er simpelt hen ufatteligt , jeg har vÊret i kÞ til jeres telefon i 11 min som nr 2 , mon i også har lukket telefonen ???? Ja sikkert fÞj for en måde at behandle jeres kunder på , spotdeal gÊlder til 30/6 og i lukker 2 dage fÞr det er virkelig flot
Meget lÊkker tapasanretning og god service
Meget lÊkker tapasanretning til 65 personer. Den kan virkelig anbefales! Fin service mht. ordre og levering
Super lÊkker mad
Super lÊkker mad - rigeligt af den. God service - kan varmt anbefales.
En meget god betjening og meget godâŠ
En meget god betjening og meget god mad, som var meget frisk
Glimrende tapasanretning
Glimrende tapasanretning, meget frisk og lÊkker. Virkelig god til prisen, som var meget rimelig, da der var et godt tilbud.
Jeg havde med glÊde betalt mere for at få en eller anden form for fx foccasia eller baguette med.
Kan klart anbefales