レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi købte én puslepude på siden, fra Layette, som bare er helt perfekt. Vi købte derefter en anden puslepude på en anden side, men kvaliteten kunne slet ikke måle sig med den vi købte her på siden.... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Har lige modtaget den første sending fra Smartble. Alt var som ønsket. Jeg vil helt sikkert benytte mig af mit nyoprettede abonnement fremadrettet, det vil helt sikkert gøre min hverdag nemmere. Det... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Vandt en konkurrence afholdt af smartble.dk på Facebook. Modtog i dag pakken med 2 måneders forbrug af bleer samt nogle lækre overraskelser. Sød og venlig personale! Vil klart anbefale at handle hos s... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Fantastisk kundeservice! Jeg ringede da jeg var i tvivl om min ordre ville komme inden barnedåb om 4 dage! Medarbejderen fra eventyrland, forsikrede mig om at pakke ordren med det samme og sende de... もっと見る

企業情報

1. ベビー用品店
  2. 寝具店
  3. 子供の店
  4. おもちゃ屋

当該企業による記述

"Der var engang” begynder et eventyr med og eventyrbarn.dk er også et nyt og spændende eventyr for os. Vi forhandler ikke prinser, prinsesser og overdådige slotte, men nøje udvalgte produkter til din baby og små poder, men også mor og far.

4.7

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Tip Top

Hurtig levering.
Der var sket en menneskelig fejl i pakningen, men fik straks tilsendt den rigtige vare og en ny pakkelabel, så jeg kunne sende fejl leveringen retur 👍🏼☺️

2021年9月9日

Hej Gitte,

Tak for din anmeldelse og 5 stjerner. Det er vi meget glade for.
Dejligt du fik den rigtige vare :)

De bedste hilsner fra

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, fin instruktion ved tilbagelevering.
Pengene ført tilbage med det samme.

2021年8月24日

Hej Lise
Tak for fine din anmeldelse af Eventyrbarn.
Det glæder os at du har haft en god oplevelse selvom du ikke kunne bruge varen :)

God oplevelse

Vi havde bestilt en skoletaske, men den var desværre ikke stor nok Vi returnerede den selv på deres adresse, og dagen efter havde vi fået pengene retur - dejligt

2021年8月6日

Hej Tanja
Tak for din fine anmeldelse af Eventyrbarn.
Øv med skoletasken, men det glæder os at du har haft en god oplevelse med os :)

5つ星のうち5の評価

Den bestilte vare var præcis som…

Den bestilte vare var præcis som forventet, og til en god pris.
Jeg ved at mit kommende barnebarn vil få utroligt meget glæde af hendes nye dyne med kapokfyld.

2021年8月6日

Hej Henrik
Tak for din fine anmeldelse af Eventyrbarn.
Det glæder os at du er tilfreds med din vare :)

5つ星のうち4の評価

Kapok madras, babylift

Hurtig ekspedition, fin vare men sendt i en meget stor emballage. Unødvendigt i forhold til indholdet.

2021年7月28日

Hej Kirsten

Tusinde tak for din anmeldelse af Eventyrbarn.dk - det betyder meget for os :-)
Vi forsøger at sende varerne hurtigst muligt, og i dette tilfælde kan det være, at vi ikke lige havde en kasse som passede bedre.
Vi gør os meget umage for at finde passende emballage, samt genbruge så meget som muligt.

Rigtig god dag

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og alt var som det…

Hurtig levering og alt var som det skulle være.

2021年6月24日

Hej

Mange tak for dine 5 flotte stjerner og fine anmeldelse af Eventyrbarn.dk.

Rigtig god dag

Høj kundeservice

Høj kundeservice. Hurtig tilbagemelding. Hurtig levering. Gode priser med prisgaranti. Overskuelig hjemmeside.

2021年6月15日

Hej Irene

Tusinde tak for din fine anmeldelse af Eventyrbarn.dk.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering og god kundeservice

Hurtig levering og god kundeservice, da vare gik i stykke kort tid efter brug.

2021年3月9日
自発的なレビュー

Hej Signe,

Tak for den anmeldelse.
Vi er glade for du har haft en god oplevelse med kundeservice.

5つ星のうち5の評価

God service. Reklamation foregik uden problemer. Kan klart anbefalet.

2021年3月6日
自発的なレビュー

Hej Simon,

Tak for din anmeldelse af Smartble.dk og tak for anbefalingen.

5つ星のうち5の評価

Hurtig behandling af min ordre.

Hurtig behandling af min ordre.
Webshoppen er nem og overskuelig

2021年3月3日

Hej Laura,

Tak for din anmeldelse af Smartble.dk.
Vi er glade for du synes om vores webshop.

5つ星のうち5の評価

Hurtig levering, lækre ting til billigere penge

Der gik et par dage, så fik jeg ordren. De er rigtig fine. Dejligt at spare nogle penge også!

2021年3月2日

Hej JSO,

Mange tak for din anmeldelse af Smartble.dk. Tak for de 5 stjerner, dem er vi glade for.
Super godt du er tilfreds med produktet og du kunne spare penge.

Du ønskes en god dag.

Billigst på pricerunner

Opdagede hjemmesiden fordi de havde en vare, og de dukkede op som værende de billigste på pricerunner.

2021年2月7日

Hej Nicole,

Tak for anmeldelsen.
Skønt at du opdagede vores shop :)

Rigtig god kundeservice!

Havde et problem med mit ordre, og kundeservice har været meget hjælpsom. Klar anbefaling til at handle med dem.

2021年1月15日

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse af Smartble.dk
Rigtig god dag.

5つ星のうち4の評価

Produkterne var helt i top

Produkterne var helt i top. (købte en pude og dyne fra cocoon)

Det virkede dog lidt forvirrende at skulle overføre penge til et firma registeret på mobilepay som en trælast, når jeg købte en dyne. Og så skulle jeg lige læse ordrebekræftelse et par gange før jeg fangede at jeg selv skulle overføre penge på mobilepay og det ikke var integreret på deres hjemmeside.

Men udover de små teknikaliteter så har jeg intet dårligt at skrive:)

2021年1月11日

Trustpilot エクスペリエンス