• スりェヌデン

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち2の評䟡

Uppdatering

Uppdatering, det vart mkt strul med flytt av abonemang. skulle börja gÀlla i november 2025, men fick rÀkningar från vattenfall, så fick ringa och påminna om flytt. 2 februari blev flytten så åkte på rörligt elpris i Januari, otroligt dyrt uppe i norr.
Sen nÀr jag fick min första rÀkning så va den felaktig, varpå jag kontaktade evolta och dom skulle ordna till den. Det slutade med att jag fick rörligt pris Àven i februari, och fortfarande fel på kommande faktura.
Så jag Àr inte nöjd kund den hÀr vintern.
Men anlÀggningen Àr igång och jag hoppas på att det skall fungera framöver.
Jag har dock haft dialog med min kontaktperson på Evolta, så återkoppling har fungerat

2026幎4月9日

Hej Marcus,

Tack för att du delar din upplevelse – och jag vill börja med att sÀga att vi verkligen beklagar strulet kring flytten av ditt abonnemang och faktureringen.
Det ska sjÀlvklart fungera smidigt från start, och vi förstår att det blir extra frustrerande nÀr det sammanfaller med en period av höga elpriser. Vi tar med oss detta internt för att sÀkerstÀlla att liknande situationer inte uppstår framöver.

Samtidigt uppskattar vi att du lyfter att dialogen med din kontaktperson har fungerat – det Àr viktigt för oss att vara tillgÀngliga och lösa saker lÀngs vÀgen.
Nu nÀr anlÀggningen Àr igång och allt Àr på plats ser vi fram emot att leverera det vÀrde som du ska få av din lösning. Framåt har du dessutom en mer förutsÀgbar kostnadsbild med fast månadskostnad, vilket gör att du slipper de kraftiga elchockerna som kan uppstå vid rörliga priser.
Tveka inte att höra av dig om något fortfarande kÀnns oklart, vi finns hÀr för dig.

5぀星のうち2の評䟡

Dom har varit hemma hos min farsa och

Dom har varit hemma hos min farsa och installerat en ny vÀrmepump och en massa grejer. Och ja visst de Àr inge fel riktigt pÃ¥ pumpen förutom att den fastnade pÃ¥ högsta vÀrmen en helg utan att man kunde Àndra vÀrmen sÃ¥ att elementen var kokheta hela helgen. Sedan sÃ¥ kommer vi till dehÀr med stÀdning dom har lÀmnat hela vita golvet i tvÀttrummet helt smutsigt med fotavtryck och sedan inne i hobbyrummet dÀr dom installerat pumpen sÃ¥ har ni lÀmnat skrÀp överallt ni har inte stÀdat nÃ¥got alls! Riktigt dÃ¥ligt 👎

2026幎2月10日

Hej Theo,
Tack för att du tar dig tid att skriva – och jag vill börja med att sÀga att det hÀr inte Àr den upplevelse vi vill att vÃ¥ra kunder ska ha.
Det du beskriver kring vÀrmepumpen Àr sjÀlvklart inte acceptabelt. Samtidigt vill jag poÀngtera att vi tog detta pÃ¥ största allvar och arbetade sÃ¥ snabbt vi kunde för att lösa det – och felet Ã¥tgÀrdades direkt efter helgen.

NÀr det gÀller stÀdningen så ska vi alltid lÀmna installationen i ett snyggt och stÀdat skick. Att det lÀmnats smuts och skrÀp efter arbetet Àr inte enligt vår standard, och det tar vi på största allvar.
Vi vill gÀrna få möjlighet att rÀtta till helheten och sÀkerstÀlla att allt Àr i toppskick.
Be er kontakta oss direkt på info@evolta.se eller via er kontaktperson så ser vi till att följa upp detta ordentligt.
Tack för att du uppmÀrksammar oss pÃ¥ detta – vi tar det vidare internt för att det inte ska hÀnda igen. / Team Evolta

5぀星のうち4の評䟡

Ett bra företag,med trevlig personal.

Ett bra företag,trevlig personal och ett bra jobb med anlÀggningen.

2026幎1月19日

Evolta からの回答

Tack så mycket Torbjörn för de fina orden!
Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd både med vårt team och installationen. Det betyder mycket för oss. Tveka inte att höra av dig om du har några frågor framöver.

VÀnliga hÀlsningar
Teamet på Evolta

Andra omdöme från mig

Andra omdöme från mig, får sms att saker kommer bli installerad nÀsta vecka, går över 2 veckor innan man hör något, jag skickar mail till dom, dem orkar inte ens SVARA mig....Àr fortfarande inte in kopplat..... Får el rÀkningar då och då.... Och nÀt avgifter som Àr högre Àn månen.... Så inte mkt nöjd...

2026幎1月31日

Hej Lars,

Tack för din kommentar. Vi vill gÀrna förtydliga att under den aktuella veckan försökte bÃ¥de vi och vÃ¥ra installatörer vid flera tillfÀllen fÃ¥ kontakt med dig för att boka in installationen. Vi fick dock inte tag pÃ¥ dig dÃ¥, vilket sjÀlvklart Àr helt förstÃ¥eligt – alla har fullt upp ibland.

Det ger dock en något missvisande bild att det skulle bero på bristande återkoppling från vår sida. Vi arbetar aktivt med att hålla våra kunder uppdaterade och genomföra installationer så snabbt som möjligt.

Vi tar gÀrna kontakt igen för att sÀkerstÀlla att allt blir korrekt slutfört och att du kÀnner dig trygg i processen.

VÀnliga hÀlsningar,
Team Evolta

5぀星のうち4の評䟡

StÀmde exakt med vad som utovades

StÀmde exakt med vad som utovades. Markstativ för solceller ingick.
Snabb installation trots kyla och snö.
VÀrmer 350 kmv och hÀnger med bra i temperatur svÀngningarna.
Rekommenderas.

2025幎12月8日

Evolta からの回答

Stort tack för din fina återkoppling – det uppskattas verkligen!
Kul att höra att allt fungerade enligt förvÀntan och att installationen gick smidigt trots tuffa vÀderförhållanden. Extra roligt att anlÀggningen levererar bra och klarar temperaturvÀxlingarna som den ska.
Tack för rekommendationen – det betyder mycket för oss!

Jag Àr registread hos NIX

Jag Àr registrerad hos NIX. ÄndÃ¥ ringer en sÀljarjÀvel.

2025幎10月17日

Hej Mats.

Vi förstår verkligen din irritation och ber om ursÀkt för att du blivit kontaktad trots att du Àr registrerad hos NIX. Det ska sjÀlvklart inte hÀnda, och vi tar det på största allvar och kommer rapportera ditt telefon nummer så det ej hÀnder igen.

Vi följer NIX-registret noggrant men ibland kan ett nummer Àndå hamna i våra system av misstag, till exempel om det nyligen har Àndrats Àgare eller uppdaterats.

5぀星のうち4の評䟡

Långt elavtal med enrergilösning, med solseller och batteri

Saklig information, bra förklarat hur det fungerar, men kÀnner mig Àndå osÀker på att gå vidare med mitt val av elleverantör.
Man blir låst i 15 år, det Àr vÀldigt lång tid. Men El behövs och man måste hitta nytt tankesÀtt idag med anvÀndandet av el.
Jag har luft vattenvÀrmepump, samt 2 elbilar i Jokkmokks kommun, så jag förbrukar en hel del el varje år ca 35000kw.

Evolta tog fram en bra personlig lösning.
Det kanske inte blir billigare, men det blir sÀkrare, och mer skyddat mot effektavgifter och elpriser, samt, bra med solceller och batteri som annars blir en dyr inverstering att göra.

Nu ingår den i elrÀkningen, så jag hoppas att det blir bra. Jag kommer uppdatera mitt omdöme eftersom tiden löper, samt hur installationen gick.

2025幎9月30日

Falsk eller vilseledande marknadsföring

Blev uppringd och tillfrågad om jag var intresserad av att hjÀlpa Evolta att stabilisera elnÀtet. Påståendet var att Evolta samarbetade med nÀtÀgarna. Men det fanns inget samarbetsavtal och sÀljaren visste inte vem den aktuella nÀtÀgaren Àr. Verkar helt oseriöst. Kanske Evolta Àr en seriös leverantör. Men med den hÀr enfaldiga marknadsföringen Àr det svårt att sÀga annat Àn NEJ TACK! Om
Ni har bra produkter, berÀtta om det och låt bli att rundsnacka och vilseleda!

2025幎9月24日

Hej Bo,

Tack för att du tar dig tid att ge oss feedback. Vi beklagar verkligen att du fick den upplevelsen i samtalet – sÃ¥ ska det inte vara. Evolta har inget uppdrag frÃ¥n nÀtÀgare, och vi ska absolut inte ge sken av det. VÃ¥rt syfte med energiabonnemanget Àr att stötta el nÀtet och balansera det och bygger pÃ¥ att vi med hjÀlp av solceller, batterilösningar och moderna vÀrmepumpar kan bidra till att minska belastningen pÃ¥ elnÀtet, men det Àr vÃ¥r egen modell – inte ett nÀtÀgaruppdrag.

Vi tar till oss din synpunkt och arbetar kontinuerligt med att förbÀttra hur vi kommunicerar så att vi Àr helt tydliga och transparenta. Tack för att du uppmÀrksammade oss på detta.

Med vÀnlig hÀlsning,
Joakim Wilhelmsson
FörsÀljningschef, Evolta

Fantastisk service

Fantastisk service, från försÀljare till installatörer och alla dÀremellan, kunniga installatörer, Raskt jobbat nÀr de fick komma till (i vÀntan på varandra). Lyssnade och verkstÀllde samtliga våra önskemål.Med andra ord, Kunde inte blivit bÀttre. Supernöjd kund, rekommenderas starkt. Tack, EVOLTA.

2025幎9月19日

Evolta からの回答

Hej Mats, och Wow – stort tack för ditt fina omdöme!

Det var så himla trevligt att få komma hem till er och hjÀlpa er och bidra till en positiv skillnad framöver. Och bÀsta av allt att vi fick förtroende att Àven sÀtta upp ett evolta avtal i ert andra hus också. Det betyder otroligt mycket för hela vårt team, från sÀljare till installatörer, att höra att du Àr så nöjd med både arbetet och resultatet.

Vi strÀvar alltid efter att leverera trygghet, kvalitet och snabb service – dÀrför kÀnns det extra roligt att du upplevt precis det. Tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss! / Joakim

Superbra

Har haft en bra upplevelse med Evolta från början till slut. Bra och tydlig kommunikation. Jag kÀnde mig vÀldigt trygg med Robin som projektledare, han höll mig uppdaterad och såg till att allt flöt på. Leveransen blev en vecka sen, men det fick jag veta i tid och sen kom allt som utlovat. Installationen gick smidigt och allt fungerar bra. Plus i kanten för montörerna som kom med fika! / nöjd kund

2025幎9月3日

Evolta からの回答

Hej Karin. Tack för att du delar med dig! Det betyder otroligt mycket för hela vårt team, från sÀljare till installatörer, att höra att du Àr så nöjd med både arbetet och resultatet.

5぀星のうち5の評䟡

Bra bemötande frÃ¥n början till fÀrdig

Bra bemötande från början till fÀrdig anlÀggning.

Joakim som energirådgivare rekommenderas!

2025幎9月2日

Evolta からの回答

Stort tack för ditt fina omdöme Sofia, Blir riktigt glad att höra att du Àr nöjd med både bemötande och anlÀggning. Tack för förtroendet och att jag och Evolta fick bidra med att göra skillnad hemma hos er.

/ Joakim, Evolta

5぀星のうち5の評䟡

Proffsigt och seriöst från dag ett

Proffsigt och seriöst från dag ett. Bra bemötande och duktiga hantverkare som har varit vÀldigt lösningsorienterade! Allt har gått smidigt och vi Àr vÀldigt nöjda!
Informationen har varit vÀldigt tydlig.
Dom svarar alltid nÀr man ringer ,vilket Àr vÀldigt skönt om man funderar på nåt.
Rekommenderar starkt till andra!

2025幎7月24日

Hej Dennis

Stort tack för ditt fantastiska omdöme! Det glÀder oss verkligen att du upplevt bÃ¥de tydlig information, bra bemötande och smidiga lösningar – precis det vi strÀvar efter i varje projekt.

Att du dessutom kÀnner att du alltid kan nÃ¥ oss betyder mycket – det Àr en trygghet vi vill att alla kunder ska ha. Tack för förtroendet och för att du rekommenderar oss starkt!

/ Teamet på Evolta

“Vi Àr vÀldigt nöjda med Evolta

“Vi Àr vÀldigt nöjda med Evolta! Trevlig och kunnig personal som gav oss ett tryggt bemötande hela vÀgen. Kundservicen har varit toppen och det bÀsta av allt Àr att vi nu vet exakt vad det kostar att vÀrma huset varje mÃ¥nad – och vi behöver inte lÀngre oroa oss för om vÀrmepumpen ska sluta fungera.”

2025幎6月2日

Hej Kjell!
Stort tack för din fina recension! 🌟 Vi blir verkligen glada över att höra att du kÀnner trygghet med oss och att vÃ¥r personal kunnat ge dig ett bra bemötande hela vÀgen.

Att du nu har full koll pÃ¥ dina kostnader och slipper oro över vÀrmepumpen Àr precis det vi vill uppnÃ¥ för vÃ¥ra kunder. Tack för att du Àr en del av Evolta-familjen! 💚

Mycket nöjd kund

Evolta har gjort ett toppen jobb med mitt hus! Trots att jag bor utomlands och inte har befunnit mig på plats har Joakim och hans team gjort ett fantastiskt jobb. JÀtte bra service och kommunikation, alltid tillgÀnglig för frågor, funderingar och uppdateringar på plats.
Jag Àr en jÀtte nöjd kund och rekommenderar verkligen Evolta!

2025幎6月10日

Evolta からの回答

Stort tack Ulrika för din fina recension och för förtroendet att fÃ¥ hjÀlpa till med ditt sommar hus i Leksand – trots att du jobbar/bor utomlands! 🌍

Det betyder mycket att du uppskattar bÃ¥de vÃ¥rt arbete pÃ¥ plats och kommunikationen under hela processen. Vi strÀvar alltid efter att vara tillgÀngliga, tydliga och trygga – sÃ¥ det glÀder oss verkligen att det nÃ¥tt fram. Tack igen för dina fina ord och rekommendationen.

VÀnliga hÀlsningar,
Joakim & hela teamet pÃ¥ Evolta ⚡