Rigtig godt produkt som samtidig smager godt og er let at indtage 🙏 Samtidig fungerer forsendelse af produktet helt smertefrit og man modtager sit kosttilskud indenfor få dage, når man har sat sit... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Min mand og jeg har nu taget exactly i mange måneder. Vi er begejstrede. Vi har begge holdt vægten trods ferie og venneture. Produktvarianten Icaria har fibre og de øvrige specielt udvalgte vitamine... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har med spænding modtaget min første meget flotte sending . Nemt, brugervenligt og lækkert design. Ser frem til at benytte det og glæder mig til den forventede virkning.
企業が回答しました
Jeg kan virkelig anbefale det her til alle der søger et tilskud som ikke kun virker men også smager godt. Jeg drikker det hver morgen til min morgenmad og det er blevet en helt naturlig del af min mor... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
exactly nutrition™ ER EN INNOVATIV DANSK VIRKSOMHED, DER GØR DAGLIGE KOSTTILSKUD MERE RELEVANTE OG LANGT NEMMERE AT BRUGE. Vi er ikke ens – og derfor har vi heller ikke de samme behov. Køn, alder, kostvaner, livsstil og aktivitetsniveau påvirker alle, hvilke næringsstoffer kroppen har mest brug for, og hvad der kan være relevant at supplere med. Derfor har vi udviklet exactly nutrition – et helt nyt koncept inden for kosttilskud, der tager højde for din profil og dine individuelle behov. Tag sundhedstesten på exactlynutrition.dk, og få indsigt i, om du med fordel kan få ekstra kostfibre, mælkesyrebakterier, vitaminer, mineraler, omega-3, planteekstrakter mv. Alt leveres som en praktisk alt-i-én pulver-sachet, der blot skal opløses i vand. exactlynutrition.dk – fordi vi ikke er ens.
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Kundeservice har været helt fænomenal
Kundeservice har været helt fænomenal, med virkelig god service og hurtig responstid. Hurtig levering og et lækkert produkt. Exactly får mine varmeste anbefalinger 💖

Virkelig en god oplevelse
Virkelig en god oplevelse! Produktet smager godt og er super nemt at bruge.

exactly nutrition™ からの回答
Jeg har med spænding modtaget min…
Ser frem til at benytte det og glæder mig til den forventede virkning.

Fuldført oplevelse!
Så har jeg modtaget pulveret. Wow! Så fedt. Lækker oplevelse. Virkelig fuldført med “indpakningen” af pulveret. Hold endelig fast i det!

Super nemt og enkelt
Jeg har nu taget mit kosttilskud fra Exactly Nutrition i 2 uger, og det er simpelthen så dejligt enkelt bare at åbne et brev hver morgen og blande det op i vand, istedet for alle de bøtter jeg normalt har haft stående.
Det smager super dejligt og jeg føler mig tryg da det indeholder lige præcis det jeg har behov for.

Jeg har tidligere brugt Zentabox
Jeg har tidligere brugt Zentabox, men jeg er ikke fan af hverken piller eller kapsler.
Nu har jeg prøvet Exactly, som er i pulverform. Det fungerer godt, smager dejligt og jeg kan allerede mærke en effekt.

exactly nutrition™ からの回答
Nem bestilling, hurtig forsendelse og lækkert produkt
Nem og overskuelig bestilling, lynhurtig forsendelse og virkelig lækker luksuspakke med indlægsseddel, der fortæller om det præcise indhold osv. Meget positivt overrasket.

Jeg har modtaget min første pakke fra Exactly Nutrition
Jeg har modtaget min første pakke fra exactly nutrition, og mit første indtryk er meget positivt. Leveringen var hurtig efter, at jeg havde udfyldt deres spørgeskema, og kosttilskuddene er sammensat ud fra mine svar. Produktet kom i en flot og eksklusiv indpakning med klare instruktioner om brug. Pulveret opløses let i vand og smager godt, hvilket gør det nemt at tage dagligt. Portionerne er opdelt til 30 dages forbrug.
Jeg kan endnu ikke udtale mig om den langsigtede effekt, men selve bestillings- og leveringsoplevelsen samt produktets kvalitet og brugervenlighed giver et rigtig godt førstehåndsindtryk.

exactly nutrition™ からの回答
Nem løsning på mine daglige behov af vitaminer, mineraler etc
Jeg har fået anbefalet exactlynutrition.dk som et personligt kosttilskud.
Og det er jeg virkelig glad for!
Det er nemt at tage testen og få anbefalet de fibre, mælkesyrebakterier, vitaminer, mineraler, ekstrakter m.m. der passer til mit behov.
Det hele er samlet i én daglig sachet, hvilket er et godt og enkelt alternativ til kapsler og tabletter, og det er super nemt.
Emballagen er gennemført, fin og eksklusiv, og produktet har også en behagelig smag.

exactly nutrion kan anbefales
Jeg har haft en virkelig god oplevelse med exactly nutrition. Leveringen var perfekt, forpakningen gennemført og elegant, og selve boksen har et flot og gennemtænkt design.
Produktet lever fuldt op til forventningerne – pulveret opløses hurtigt og produktet smager godt, hvilket giver en god start på dagen. Det fremstår med kvalitet og omtanke, både i produkt og præsentation.
Kan varmt anbefales.

exactly nutrition™ からの回答
Produktet er målrettet mine behov
Produktet er målrettet mine behov. Lynhurtig levering.

Superlækkert!!
Efter at have prøvet exactly i noget tid må jeg bare sige, at det er et fremragende produkt.
Det smager tilmed godt og er nemt at anvende.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。