Bescherm je hond met juweeltjes van anti-tekenbanden die fantastisch werken tegen teken en vlooien
Sinds onze hond als pup bij ons kwam gebruiken wij de anti-tekenbanden van Eye4Dogs. Allereerst omdat de reguliere, giftige anti-tekenbanden heel ongezond zijn voor hond en milieu, maar daarnaast ook omdat de natuurlijke, veilige banden van Eye4Dogs zo mooi zijn, echt een sieraad voor je hond. In al die jaren (zij is nu bijna zes) hebben we de werking van de bijzondere keramische EM-X kralen goed kunnen testen. Onze hond heeft, op 1 keer na toen de band lag te drogen, nooit een teek of vlo gehad.
Als je een band bestelt wordt deze speciaal voor jouw hond gemaakt. Er kunnen naast de EM-X kralen edelstenen in worden verwerkt en/of leuke metalen (Trollbeadachtige) charms. Je kunt zelf de kleur(en) kiezen van het paracord waarmee de band wordt geknoopt. Als je dat wilt kan Suzan, de artistieke ontwerpster/maakster van de banden, je deskundig advies geven over welke edelstenen geschikt zijn voor jouw hond. Van de banden maakt zij vervolgens echte juweeltjes.
De banden zijn degelijk en sterk, ze gaan heel lang mee, de kleuren blijven ook mooi, alleen bestellen wij tussendoor wel 's een nieuwe, bijvoorbeeld om het voorjaar met een leuke, nieuwe band in te gaan 🙂
Het contact met Peter en Suzan is altijd heel prettig. Bestellingen worden snel en zeer verzorgd verstuurd ((altijd met een kleine attentie erbij). Eye4Dogs is beslist een aanrader voor baasjes die hun hond goed en mooi willen beschermen tegen ongedierte!