レビュアーのコメントを見てみましょう
11-3-2020. Good prices. Specs / frame was in stock. Order received after 3 working days (the Netherlands). Package and content was okay. Happy, no issues. GLS track trace number shown in online order... もっと見る
Zaterdag 01-12-2018 een BVLGRI zonnebril besteld. Omdat ik niet zeker wist of ik deze site kon vertrouwen, heb ik met PayPal betaald. Direct kreeg ik een bevestigingsmail van Eyerim. Op de site sto... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Goedkope brillen op sterkte, zonnebrillen, kinderbrillen, sneeuwbrillen en sportbrillen online. Vind hier designer zonnebrillen voor kinderen, tieners, vrouwen en mannen.
連絡先
スロバキア
- eyerim.nl
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Topkwaliteit glazen (multifocale Transitions) voor een scherpe prijs!
Ik wilde een bestaand Ray-Ban montuur laten voorzien van multifocale Transitions-glazen. Via de overzichtelijke site van Eyerim kon ik eenvoudig alle specificaties en mijn PD-waarde invoeren. De prijs was een enorme meevaller: inclusief alle extra's was ik maar een derde kwijt van wat de fysieke opticien vraagt.
Bij de eerste levering zat er helaas een productiefout in een van de glazen. Dit heb ik direct gemeld en de schadeclaim is echt vlekkeloos afgehandeld. Ik heb de bril vandaag weer ontvangen met een compleet nieuwe set glazen. Het zicht is haarscherp en het comfort is exact hetzelfde als bij mijn dure brillen van de gewone opticien. Dit was mijn eerste aankoop, maar zeker niet de laatste. Ook hun eigen monturen zijn erg netjes geprijsd!
Opties zijn geen opties meer maar verplichtingen.
Bij het bestellen van een bril blijft hij opties toevoegen die ik niet wil en niet kan verwijderen. Sinds er een Nederlandse site is, blijkt het bestellen steeds meer op bedonderen te lijken en daardoor veel duurder en te duur.
Prima
Prima, na 7 dagen bestelling keurig ontvangen met alle info een echte Tom Ford bril.

Top!!!
Top!!!
Op zondag mijn zonnebril besteld en bevestiging via de mail ontvangen.
Maandag een vezendbevestiging ontvangen. Op dinsdag een mailtje van GLS ontvangen dat hun mijn pakketje hebben ontvangen. En deze is donderdag bij mij bezorgd. Ik ben heel tevreden, overal netjes op de hoogte gehouden. Op de website was de levertijd van mijn zonnebril 4-6 werkdagen. Dat klopte dus! En de zonnebril is super mooi die ik heb besteld.
Ik ben een tevreden klant. Ik zou zo weer hier bestellen.

Stay away from them
Stay away from them. I asked them to do a small correction on my address 5minute after the order and they refused. Unfortunately I've lost the package and all the money. What a useless online shopping is this. I cant believe it

Eyerim からの回答
They dont have phone support and…
They dont have phone support and present themselve with .nl domain while they are based on slovakia. I did not like their dishonesty and bad customer support.
Also when you buy a product from their website there is no way to see the bought item option like the size you order, lens, ...
Not a professional shop I recommend

Bestellen duurt lang
4 December een bril besteld en betaald
Daarna niets meer gehoord van Eyerim, het is nu 13 december
Hun mooie praatjes van in huis in 8 tot 10 dagen is een leugen.
Bestelnummer: 2500013711
De bestelling ligt nu al 8 dagen bij de glazenmaker staat op de site bij mijn bestelling.
Het zijn eenvoudige glazen, dus het is een kletspraatje.
Mensen kijk uit, je betaald je bril en vervolgens hoor je niets meer
=================
Even een aanvulling: Nu is het 23 december en gelukkig is de bril binnengekomen.
Met de bril zelf zeer tevreden, mooie bril, kwaliteit is prima.
Het moment van bestellen en feitelijke bezorging is wel veel langer dan 8 tot 10 dagen, zoals vermeld op hun bestelsite.
Maar nu met de bril op mijn neus al met al tevreden.
Heel blij met de bril én enorme kostenbesparing
Een mooi montuur gezien die alleen nog maar te koop was bij Eyerim, verder overal uitverkocht. Ik zag dat ze daarnaast een goede aanbieding hadden voor glazen op sterkte erin. En dat ik de bril inclusief glazen op sterkte kon retourneren als ik niet tevreden zou zijn. Dus ik durfde het uiteindelijk toch aan. Tijdens het bestelproces had ik vragen en die werden snel beantwoord door de klantenservice. Ook tijdens de verzendtijd had ik een vraag en kreeg dezelfde dag antwoord. Vandaag mijn bril ontvangen. Heel erg blij mee. Bij de opticien zou ik zo’n €800 kwijt zijn. En nu maar €200 met alle kortingen die erbij kwamen. Scheelt een hoop geld! Goede service én goede kwaliteit!
Afterall faith restored in Eyerim.
It presents itself as a local website (NL in my case), But in reality it is centralized in Slowakia. That is all okay if you don't want to return the product.
If you want to return the product, you have to ship the return to an address in Slowakia, bearing all the costs (23 euro). Instead of shipment to a local address in the Netherlands (7 euro). I have no problems paying for shipment to local address, but nowhere is mentioned that the return address is in the Slowakia.
After contacting customersupport with a complaint abouth the huge shipmentcosts, they arranged a free of charge shipment for the returned purchase.
Three weeks later I received my money back.
All in all, Eyerim provided a good solution. But I recommend them to be more open on their website.
Mooie bril voor een hele leuke prijs met zeer goeie glazen
Voordat ik iets zou aanschaffen kijk ik altijd naar Reviews, en nu had ik dat om een of andere reden niet gedaan met Eyerim. Dus na de bestelling hier even gekeken en had wel even schrik.
Maar dat is helemaal niet nodig, vandaag de bril binnen gekregen, echt mooi montuur en de glazen zijn echt heel erg goed. Zelfs de pupilafstand hebben ze voor elkaar. Ook de overgang van lezen/veraf is echt heel erg mooi en heb ik niet eens de duurste glazen gekozen.
Werd verzonden met GLS en was mooi en stevig verpakt. Met de GLS kon je alles goed bijhouden waar het pakket zich bevind.
Het produceren duurt wel wat langer als bij andere, echter ze gaven aan 20 werkdagen maar heb de bril binnen 10 dagen binnen gekregen. Dit is natuurlijk niet altijd zo, maar ik ben er blij mee.
Goedkoper dan Nederland en perfect afgeleverd.
Op internet gekeken naar RayBan zonnebril,
Type wat ik wou overal 199€ bij Eyerim 129€
Besteld en binnen week bezorgd.
Goede stevige verpakking ,met opvulling bescherming schade.
Orginele verpakking, en etui.
Bril zit goed. Zeer tevreden;.
Bedrijf doet zich voor als Nederlands bedrijf
Bedrijf dat zich als een Nederlandse website presenteert maar feitelijk een slovenisch bedrijf is en daar gevestigd is
Duurt een week voordat je pakketje uit dit land ontvangt
Retourneren moet je naar Slovenië doen en buitenlandse verzendkosten zelf betalen
Correspondentie ook niet in Nederland maar in Engels (want het is geen Nederlands bedrijf)
Voel me beetje bedonderd en ga hier nooit meer een bril bestellen vanwege verzend- en retour beleid
Positieve ervaring met eyerim.ml
Naar aanleiding van de recensies hier op trustpilot, besloot ik anderhalve week geleden (op zondag) toch een bril op sterkte te bestellen.
Binnen een paar minuten had ik door dat ik een verkeerde sterkte had ingevuld. Gezien de klachten over het niet in contact te kunnen komen met hen, raakte ik toch lichtelijk in paniek. Ik heb een mail in het Engels, Nederlands en Slowaaks verstuurd en de dag erna contact gezocht, via Facebook messenger.
Binnen afzienbare tijd had ik persoonlijk contact in het Engels en dit verliep naar wens. Ze zouden mijn sterkte aanpassen en de order dan pas doorvoeren. Hierover heb ik ook een bevestigingsmail gekregen, op de door mij verzonden mail in het Engels.
Vandaag was het dan zo ver, mijn bril kwam binnen. Ik heb hem opgezet en niet meer afgedaan.
Alles is perfect in orde!
Wat mij betreft is dit dan ook een 5✴️✴️✴️✴️✴️ beoordeling. Ik vind het vervelend voor de mensen met klachten, maar persoonlijk deel ik deze ervaring niet.
Zwrot nie obejmuje soczewek
Zwrot nie obejmuje soczewek. Zamówiłem okulary, okazało się że mi optyk źle wypisał receptę i jedna soczewka była ok, a przez drugą nic nie widziałem. Zwróciłem okulary by zobaczyć że zwrócą mi tylko 30% ceny okularów, bo szkła nie uwzględniają w zwrocie. Kilkaset złotych straconych.
Oczywiście na okulary czekałem około 3 tygodnie, a potem 2 tygodnie na zarejestrowanie zwrotu. Same ramki wyglądały jak na głowę dziecka.
Nie mam absolutnie nic pozytywnego do powiedzienia o tej firmie.
Prima webshop!
Grote keuze aan (zonne)brillen voor een scherpe prijs. Op zondag besteld, donderdag geleverd.
Geen terugbetaling voor geretourneerd glas
Meerdere keren hier besteld, tot mijn volle tevredenheid. Mooie en goed afgewerkte brillen ontvangen, met goed geslepen multifocaal glas.
Nu 1 keer een bril teruggestuurd, het montuur was aan de kleine kant, blijkt dat de glazen niet terugbetaald worden, alleen het montuur. Het staat achteraf gezien in de algemene voorwaarden, maar is niet of slecht aangegeven op de website. Daar staat alleen “ direct daarna zal een volledige terugbetaling geïnitieerd worden “. Dit is wel verwarrend, zo niet misleidend.
Dus hou er rekening mee. Officieel moet een website ook voor dat de koop gesloten wordt, hierop wijzen en het moet duidelijk vermeld staan, alleen opnemen in de algemene voorwaarden is onvoldoende.
In combinatie met de hoge kosten van het terugsturen naar Slowakije had ik achteraf de bril beter kunnen houden als reserve bril….
Zeer snelle en goede levering
Los montuur besteld op basis van merk/nummer dat ik nog had op oorspronkelijke factuur van recent verloren bril. Mijn vaste opticien kon dit montuur van Boss niet leveren, raadde me aan op internet te zoeken en goed op de prijs te letten. Dan zou hij na nieuwe oogmeting de glazen bestellen en monteren.
Bij Eyerim het goedkoopst. Door andere reviews niet heel veel vertrouwen, dus eerst bij iets duurdere webwinkel besteld, maar daar ging de creditcard betaling om zeer onduidelijke reden mis. Bij Eyerim geen enkel probleem.
Zeer snelle levering: Zaterdag besteld, maandag bericht dat het is verstuurd, dinsdag geleverd. Wel via DHL Express a 12.50.
Pakje was heel erg goed verpakt, kan niets mee misgaan.
Eyerim never give back your refund!!!!!
Eyerim never give back your refund!!!!!
They keep your money when you sent back an article. You will lose your money!
Eyerim is a scam!!!!! Beware!!
Al een maand geleden een rayban bril…
Al een maand geleden een rayban bril besteld maar nog steeds niks ontvangen
Zeer tevreden met de goede service en…
Zeer tevreden met de goede service en snelle communicatie van deze webwinkel. Prijzen zijn ook gunstig.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。