レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Er stond een stand bij een voetbaltoernooi, mijn zoon heeft een bal gekocht, een uur laten bleken er 2 kleine beschadigingen op te zitten dus wij terug,...pech...kwam door de hekken met punten gaf de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wij wisten niets van dit bedrijf af tot we op de kerstmarkt in Lauwe hen tegenkwamen met een standje. Daar hebben we een lichtgevende lamp gekocht van Manchester City en daar hebben ze ons dan verteld... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Gepersonaliseerde scheenlappen besteld . Wat waren ze prachtig! Zoon blij en deze raken nooit in andermans voetbaltas 😁 perfecte service en snelle levering . Wij maken zeker en vast reclame bij de me... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Super en overzichtelijk site ,had vragen en direct antwoord geen enkele vraag was teveel heel vriendelijk in omgang verdiend een dikke duim en raad het iedereen aan. Met nog een vriendelijk handgeschr... もっず芋る

䌁業情報

1. サッカヌ甚品店
  2. アりトドア スポヌツ甚品店
  3. スポヌツりェア店
  4. スポヌツ蚘念品専門店
  5. スポヌツ甚品店

圓該䌁業による蚘述

Een bundeling van accessoires en kledij van alle grootste Europese voetbalploegen maakt Fabbe Sport een interessante shop. Wij staan garant voor kwalitatieve en, officiële producten en zouden graag ons assortiment met u delen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 16ä»¶

レビュヌを曞く

Prima service

Duidelijke website, snelle levering en prima service! Voor mij 1 minpuntje; dat ik geen gehoor kreeg via de chat.

2021幎5月24日

Hallo

Bedankt voor je mooie review en positieve beoordeling😊

Onze excuses dat je ons niet kon bereiken via onze chat. We proberen zoveel mogelijk online te zijn ook buiten de openingsuren, als de chatfunctie wordt beëindigd kunnen we je hierop achteraf helaas geen reactie geven. Moest je toch geen reactie ontvangen kan je ons altijd bereiken via ons contactformulier en antwoorden we binnen 1 werkdag op jouw vraag 😉

Ik hoop je de volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

Snelle en vriendelijke service

Snelle en vriendelijke service. Voor herhaling vatbaar.

Misschien wat meer informatie over maattabel/afmetingen voor de kinder truitjes gezien ze klein vallen.

2021幎5月24日

Bedankt voor je mooie review. 😊

We vinden het erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent en bedankt voor de tip! Wij gaan een maattabel in de toekomst zeker proberen integreren in onze webshop zodat het nog iets gemakkelijker bestellen is.

Ging b8jna helemaal goed

Alles prima, alleen de bestelling kwam veel later aan dan geplanned

2021幎5月23日

Hallo Janssen

Dankjewel voor je review en de tijd die je ervoor genomen hebt 😊
We vinden het fijn om te horen dat je tevreden met ons bent en we doen ons best om alle bestellingen dezelfde dag nog mee te geven met de bezorger. Vanaf dan hopen wij dat alles vlot verloopt bij de verzendmaatschappijen.

5぀星のうち5の評䟡

Heel blij met mijn Inter Milan beertje!

Heel blij met mijn Inter Milan beertje!
Snelle levering & persoonlijk briefje erbij :)

2021幎5月14日

Hallo Monica

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om een vijfsterrenrecensie voor ons achter te laten, we stellen je vriendelijke woorden enorm op prijs! Dit geeft ons nog een extra boost om zo verder te gaan.

Aanrader. Top.

snelle verzending, snelle reactie op e-mail, leuk persoonlijk berichtje bij de levering. Kortom TOP service

2021幎4月27日

Hallo Thomas

Bedankt voor je feedback en je vijfsterrenrecensie 😊
Wij zijn tevreden dat alles naar wens verliep.

Top service

Top service, snelle levering, zelfs nog een leuk extraatje gekregen. Ga in de toekomst zeker nog is bestellen bij jullie.

2021幎4月2日

Hallo Onderwater

Dankjewel voor je review en de tijd die je ervoor genomen hebt 😊
We vinden het fijn om te horen dat je tevreden met ons bent en dat je de weg naar ons weet te vinden.

5぀星のうち1の評䟡

Slechte garantie

Slechte garantie. Bal Tottenham gekocht (bal, handtekeningen, maat 5, blauw). Binnen 1 maand schadeplekken bij normaal gebruik. Fabbe houdt de boot af en beweert dat schade ontstaat door op straat te voetballen.

2021幎3月30日

Dag Jan

Bedankt voor je review en jammer dat je ons maar éénsterren review geeft.
Na contact met jou hebben we jou de mogelijkheid gegeven om de bal naar ons te retourneren zodat wij deze volledig konden nakijken. Wij hebben de bal helaas niet ontvangen ,enkel uit de foto zie je enkel slijtage van het gebruik van de voetbal en op slijtage door gebruik kunnen wij geen garantie geven.

Aankoop petten

Snelle levering ,aardig briefje van medewerker. Hiermee geef ik aan dat wij tevrede zijn en de medewerker plezier heeft in zijn werk .

2021幎3月27日

Dag Paul

Dankjewel voor je review en de tijd die je ervoor genomen hebt 😊
We vinden het fijn om te horen dat je tevreden met ons bent en dat de weg naar ons weet te vinden.

Top service

Alles is votjes verlopen. Heel mooi trainingspak van zeer goede kwaliteit

2021幎3月17日

Hallo Jan

Bedankt voor je mooie review. 😊

We vinden het erg fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over onze service en natuurlijk je nieuwe aanwinst.

Vriendelijk en uitstekend geholpen

Vriendelijk en uitstekend geholpen geweest na aankoop te grote outfit, zeer snel gepaste outfit ontvangen . Zeer tevreden, aanrader.

2021幎3月10日

Hallo

Bedankt voor je mooie review. Hier worden wij blij van. 😊
Heel veel plezier met jullie nieuwe aanwinst en stay safe!

Super

Super! Levering minder dan 48u.
Product is net als beschreven!

2021幎3月8日

Bedankt voor je feedback en je vijfsterrenrecensie 😊
Wij zijn tevreden dat alles naar wens verliep.

Helemaal top!

Zoals verwacht! Pakketje is netjes aangekomen, broertje was erg blij met zijn cadeautje. En Fabbesport liet ook een persoonlijk, handgeschreven briefje achter. Dat is toch een bewijs dat ze hun klanten waarderen.

2021幎2月18日

Hallo Cem

5぀星のうち5の評䟡

Woensdagavond besteld en vrijdag thuis

Woensdagavond besteld en vrijdag thuis geleverd dikke pluim

2021幎2月18日

Dag Braem

Super

Super top mensen 10

2020幎12月20日

Super dat je tevreden was en bedankt voor je 5 sterren review! 🀩

Topservice

Topservice. Ze kwamen het gratis leveren ondanks we de optie ‘Ophalen’ aanvinkten. Dat is mooi meegenomen natuurlijk. Erg aardig

2020幎12月16日

Fabbe Sport からの回答

Jill, bedankt voor je schitterende review met 5 sterren !

Fan geworden

Een nieuwe klant er bij
Gunther

2020幎12月8日

Fabbe Sport からの回答

Bedankt Gunther, voor je schitterende feedback en 5 sterren! We blijven ons best doen.

5぀星のうち5の評䟡

heel snel gelevert anders moetje da een

heel snel gelevert anders moetje da een week op wachten ma nu is het inde buurt en kan ik er ook zelf om gaan jullie gaan mij zeker en vast nog zien en zeer vriendelijk ook

2020幎12月3日

Fabbe Sport からの回答

Bedankt voor je top review met bijhorende 5 sterren.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。