Fabletics Sverige レビュヌ 1,064

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Fantastiska klÀder men glöm att fÃ¥ nÃ¥got bra svar frÃ¥n kundtjÀnst. De har ingen svensk avdelning Àven om du ska tro det. Allt kommer översÀttas och du kommer fÃ¥ ett mail fyllt med ord för kundtjÀnst... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Alla de fableticsplagg jag har köpt har passat bra och kvalitén har varit bra utom pÃ¥ ett par tights dÀr sömmarna hade gÃ¥tt upp. Jag sÀnde dem tillbaka och fick ett nytt par efter flera veckor dÀr söm... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ett helt grymt företag som sÀljer oroligt bra grejer, har bestÀllt tvÃ¥ gÃ¥nger och Àr alltid nöjd, man fÃ¥r dock tÀnka pÃ¥ att man godkÀnner en prenumeration pÃ¥ 599 varje mÃ¥nad som dÃ¥ kallas VIP men som... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

KlÀderna Àr jÀttebra men konceptet Àr uselt! Om du inte fyller i att du inte vill handla en mÃ¥nad sÃ¥ dras 599 kr som du kan handla för en annan gÃ¥ng. Problemet Àr bara att du bara kan handla för exakt... もっず芋る

䌁業情報

1. アクティブりェア店
  2. オヌト・クチュヌル店
  3. ランニング甚品店
  4. スポヌツ甚品店
  5. スポヌツりェア店
  6. スポヌツりェア補造業者

圓該䌁業による蚘述

Fabletics grundades av Adam Goldenberg, Don Ressler och Ginger Ressler 2013 och Àr ett globalt varumÀrke för aktiv livsstil som Àr utformat med alla i åtanke. Det Àr den ultimata destinationen för vÀrldens bÀsta lifewear och activewear för kvinnor och mÀn. Med miljontals femstjÀrniga modeller i storlekar från XXS till 4X och från korta till långa byxor finns det något för alla - och för varje trÀningspass, oavsett hur du vÀljer att svettas!

圓該䌁業による蚘述

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Enda problemet

Enda problemet att man inte kan vÀlja vilket språk man vill anvÀnda

2025幎6月7日

Hi Annkie,

Thanks for your 4 stars!

We're very sorry you were unable to select the language you wanted. We apologize for the inconvenience and will pass on your feedback.

If you need help, please do not hesitate to contact us via social media (Facebook or Instagram).

Fabletics Team

Great variety

Great variety, prices and quality.

2025幎2月2日

Hello Berenice,

It's a pleasure to read about your happiness!
Your opinion means a lot to us!

Thank you for your trust and loyalty!

Fabletics is here to bring out the best in you!

Your Fabletics team

5぀星のうち5の評䟡

Trots tvÃ¥ olika tillfÀllen nÀr min

Trots två olika tillfÀllen nÀr min order inte har dykt upp har det båda gångerna varit hjÀlpsamma, jag har alltid fått det jag bestÀllt på ett eller annat sÀtt!
Älskar deras klÀder :)

2025幎1月7日

Hello,

Thanks for this note!

Our services are here for you!
Your satisfaction is our priority!

Your Fabletics team

5぀星のうち5の評䟡

Bra kvalitet i första hand.

2024幎12月30日

KÀra Danielle,

Stort tack för att du tog dig tid att lÀmna en kommentar. Positiva kommentarer hjÀlper oss mycket att fortsÀtta vÀxa. Vi Àr glada att kunna erbjuda dig vår bÀsta service och ser fram emot att se dig igen snart.

Cristina
Fabletics Sweden

5぀星のうち5の評䟡

Alltid smidigt och bra produkter

Alltid smidigt och bra produkter. Mycke bra kvalité

2024幎12月16日

Fabletics Sverige からの回答

Hi Jenny, thank you for this awesome review!

We are very pleased that, as always, everything went smoothly and that you are satisfied with our products!

We wish you happy holidays!

Peter - Fabletics Team

Always easy to order

Always easy to order, quick delivery, never had problems with returning items

2024幎12月6日

Dear Sara,

Thank you so much for your wonderful review! We’re thrilled to hear that you find ordering with us easy and that our delivery and return processes have met your expectations. Your satisfaction is our top priority, and your feedback truly means a lot to us.

We look forward to serving you again soon!

Cristina
Fabletics

5぀星のうち1の評䟡

Bra klÀder men i vÀrldsklass den

Bra klÀder men i vÀrldsklass den absolut sÀmsta kund service någonsin. Går inte att få hjÀlp nÀr något Àr fel. Helt sjukt dåligt!

2024幎12月4日
自発的なレビュヌ

Hello, Linnea:

Thank you for the comment.

We are really sorry for this opinion. We always strive to provide the best customer service. Our main goal is to have all of our customers satisfied with all the services that we give. Our customer service works every day, and you can contact us via email at support@fabletics.se. You can also call us; the phone number is 46 844683883. Please, we invite you to contact us. We will gladly check your case and help you.

Alex, Fabletics Team

Bra produkter

Bra produkter, .en omöjligt att avsluta prenumerationen.

2024幎11月1日

Fabletics Sverige からの回答

Hello Stefan, thank you very much for your review.

We are happy to read, that you like our products and their quality.
But It's a shame that you think that is imposibble to cancel the membership. In the event that a VIP membership is unwanted or unintentional, we are ready to reset the membership free of charge at any time. Our customers are our top priority and we don't want to force anyone to be a VIP member. For this reason, our VIP membership has no contract length and no notice period. You can contact us via phone or E-Mail and also via Social Media.

If you have any questions or need assistance, please feel free to contact us through social media (Facebook, Instagram) at any time. Wishing you a fabulous day!

Milla - Fabletics Team

5぀星のうち5の評䟡

Fint utbyte och så coola plagg

Fint utbyte och så Cilla plagg

2024幎8月6日

Hej Eva,

Tusen tack för ditt fina omdöme! Vi ser fram emot att shoppa med dig igen.

Det fanns något jag kunde anvÀnda

Det fanns något jag kunde anvÀnda

2024幎7月18日

Hej Jeanette,

Tack så mycket för ditt positiva omdöme och för att du Àr vår medlem. Vi ser fram emot att höra från dig igen!

Every time I buy from fabletics I’m so

Every time I buy from fabletics I’m so pleased with everything 🀩

2024幎5月9日

Hi Natalia,

Thank you so much for your positive review, it is amazing to hear you are happy with your Fabletics shopping experience!
We are looking forward to shopping with you again, and wish you a fabulous day!

Bra varor

LÀtt att bestÀlla

2024幎5月6日

Hej KÀthe,

Tusen tack för ditt positiva omdöme!

5぀星のうち5の評䟡

Enkelt och snabbt shoppa kvalitet.

Enkelt och snabbt shoppa kvalitet.

2024幎4月7日

Hej Carina,

Vad kul att höra du tycker så! Tusen tack för ditt positiva omdöme!

Vi önskar dig en trevlig dag och ser fram emot att höra från dig igen.

BÀsta trÀningstightsen

BÀsta tightsen

2024幎3月9日

Hej Ida,

Tusen tack för ditt fina omdöme och dem fem stjÀrnorna! Det Àr underbart att höra du Àr nöjd och vi ser fram emot att shoppa med dig igen.

Great

Enkelt och snabbt

2023幎3月5日

Hej Veronica,

Tusen tack för ditt jÀttefina omdöme! Det Àr underbart att höra du Àr nöjd.

5぀星のうち4の評䟡

Hittade precis vad jag sökte

Hittade precis vad jag sökte, till bra pris dessutom

2024幎3月3日

Hej Paula,

Vad kul att höra du Àr nöjd med dina nya Fabletics stilar! Vi uppskattar ditt fina omdöme och ser fram emot att shoppa med dig igen.

Önskar dig en fin dag!

JÀttebra som alltid!

Som alltid har Fabletics.se ett fantastiskt utbud! Storlekarna stÀmmer vÀldigt bra överens med verkligheten, och kvaliteten Àr helt fantastisk. KlÀderna Àr helt enkelt underbara och supersköna!

2024幎3月2日

Hej Sofia,

Tusen tack för ditt jÀttefina omdöme! Det Àr underbart att höra du Àr nöjd med din shoppingupplevelse och vi ser fram emot att höra från dig igen.

Önskar dig en trevlig dag!

5぀星のうち3の評䟡

Fantastiska leggings men riktigt svårt

Fantastiska leggings men riktigt svårt att hitta rÀtt på hemsidan. Trots att man klickar i i sökfunktionen så dyker det upp plagg som inte stÀmmer in.
Och svårt att genomföra köpet.

2024幎2月20日

Hej Christine,

Tack för ditt omdöme, det Àr underbart att höra du Àr nöjd med dina Fabletics stilar. Vi Àr ledsna att du inte har haft en smidig shoppingupplevelse - vårt team hjÀlper alltid gÀrna med alla problem som uppstår och man Àr vÀlkommen att kontakta oss på mail, sociala medier eller ringa oss.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。