Jeg kan kun anbefale dette flyttefirma. Super venlige medarbejdere, bÃ¥de dem jeg snakkede med pÃ¥ kontoret, og dem der flyttede mine ting. Alle aftaler og tider blev overholdt til ug, og de fik mig k... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
PÃ¥lideligt firma og sÃ¥ hÞflige og sÞde flyttefolk. Brugt dem 2 gange incl. opbevaring af mÞbler i ca. 1 mÃ¥ned. Kan varmt anbefale dem - skal jeg flytte igen er jeg ikke i tvivl om jeg vil benytte mig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har flyttet rigtig mange i mit liv og kan derfor sige, at FagFlyt er det bedste, mest trovÊrdige, hurtige, smilende og flinke flytte firma jeg nogensinde har brugt.
äŒæ¥ãåçããŸãã
At flytte er aldrig sjovt - men Fagflyt gjorde deres ypperste for at flytningen af vores kontor gik så glat som muligt. De gutter der kom var i sÊrklasse!!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fag Flyt er et professionelt og erfarent flyttefirma, der dÊkker hele SjÊlland. Vi hjÊlper dig trygt og sikkert igennem din flytning. StÃ¥r du og skal bruge en billig flytning fra KÞbenhavn eller til KÞbenhavn, og har du brug for et flyttefirma, sÃ¥ er Fag Flyt det helt rigtige flyttefirma for dig. Fag Flyt tilbyder mere end bare hjÊlp til en flytning. Ved brug af vores flyttefirma KÞbenhavn, giver vi dig mulighed for at opbevare dine ting pÃ¥ Amager, sÃ¥fremt du skulle have brug for det. Vi er med andre ord et fleksibelt flyttefirma i Kastrup med fokus pÃ¥ en effektiv kundeservice, hvor dine behov og Þnsker kommer i forreste rÊkke. Vi kÞrer med faste priser, der er til at forstÃ¥. Du slipper derfor for ubehagelige fordyrende overraskelser undervejs. Vi er med andre ord til at stole pÃ¥ â en aftale er en aftale.
Ladegaardsvej 6-12, 2770, Kastrup, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç

Fag Flyt Aps ããã®åç
Pålideligt firma og så hÞflige og sÞde flyttefolk. Brugt dem 2 gange incl. opbevaring af mÞbler i ca. 1 måned. Kan varmt anbefale dem - skal jeg flytte igen er jeg ikke i tvivl om jeg vil benytte mig af dem.

Fag Flyt Aps ããã®åç
Mega effektive og dygtige flyttemÊnd â de var super hjÊlpsomme og gjorde flytningen nem og hurtig :)

Fag Flyt Aps ããã®åç
Jeg kan kun anbefale dette flyttefirma. Super venlige medarbejdere, både dem jeg snakkede med på kontoret, og dem der flyttede mine ting.
Alle aftaler og tider blev overholdt til ug, og de fik mig klemt ind i en travl periode, fordi det hastede lidt for mig. Alt i alt en super god oplevelse.

Fag Flyt Aps ããã®åç
God dialog og stor fleksibilitet.
De var gode til at passe på vores sarte ting og alt blev dÊkket over med tÊpper.

Fag Flyt Aps ããã®åç
En flyt. Med schelorse. Tre dejlige, enormt professionele Flytte mÊnd.
Og en god koordinater inden da, Lars,
Fra start til ende, med Lars på kontoret da fik det syet sammen. Til de tre mÊnd der mÞdt til tiden og fik det pakket sammen og flyttet.
Og disse dejlige flyttemÊnd, gjorte det mest fantastike arbejde! De fortjener ROS''
Og vil sige tak til dem alle tre.
Jeg anbefaler varmt Fagflyt!
Mvh Veronika

Fag Flyt Aps ããã®åç
Jeg har brugt Fagflyt til både opbevaring og flytning, og hele forlÞbet har vÊret en virkelig god oplevelse. Priserne har vÊret helt fair, og servicen har vÊret kanon fra start til slut. Alt er blevet håndteret professionelt, effektivt og med stor omhu, hvilket gav en tryghed hele vejen igennem.
En sÊrlig ros skal lyde til Jannik og Lars på kontoret, som virkelig har haft fingeren på pulsen og sÞrget for, at alt var planlagt og fulgt til punkt og prikke. Kommunikation og koordinering har vÊret i top, og man har hele tiden fÞlt sig i gode hÊnder.
Jeg kan varmt anbefale Fagflyt, hvis man Þnsker professionel flytte- og opbevaringsservice til fornuftige priser.

Fag Flyt Aps ããã®åç
Super sÞde, professionelle og fleksible medarbejder fra start til slut. Der er tÊnkt på det hele og der er altid hjÊlp at hente eller medarbejdere at spÞrge/ringe til hvis der opstår tvivl eller spÞrgmål. Ville 100% anbefale til alle og skal helt sikkert bruge dem igen hvis behovet opstår.
Tak for god service :-)

Fag Flyt Aps ããã®åç
Jeg har for nylig brugt Fagflyt til bÃ¥de flytning og rengÞring, og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds med oplevelsen. Hele forlÞbet var utrolig professionelt og problemfrit fra start til slut. Flyttefolkene arbejdede hurtigt, effektivt og med stor omtanke for mine ejendele, og rengÞringen efterfÞlgende var grundig og helt i top â lejligheden stod som ny.
Jeg vil også gerne fremhÊve kontoret, som var meget imÞdekommende og professionelle gennem hele processen. Kommunikation, planlÊgning og service var helt i sÊrklasse, og jeg fÞlte mig tryg og godt informeret hele vejen.
Alt i alt en super god oplevelse â jeg kan varmt anbefale Fagflyt!

Fag Flyt Aps ããã®åç
Vi stod pludselig i en situation, hvor vi skulle flytte ud af vores kontor pÃ¥ kun én uge. Alt skulle sorteres, pakkes ned og flyttes â og flyttefirmaet sprang til med det samme.
Lars var utrolig behagelig at tale med, meget imÞdekommende og hjÊlpsom gennem hele forlÞbet.
Hele teamet udfÞrte et fantastisk stykke arbejde â selv de tunge lÞft blev klaret med godt humÞr og stor professionalisme.
Vi fÞlte os i trygge hÊnder fra start til slut, og flytningen forlÞb hurtigt og uden problemer, trods den korte tidsfrist.
Vi glÊder os allerede til nÊste gang, de skal hjÊlpe os.
Kan varmt anbefales!

Fag Flyt Aps ããã®åç
SÞdeste flyttemÊnd. Hurtig og effektivt flyt. 5 stjerner herfra!

Fag Flyt Aps ããã®åç
Super flytning - på trods af afspÊrring af såvel gade som gård. Gennem nÊrmest tumultariske omstÊndigheder blev det en tryg og veludfÞrt flytning. Ligeledes er der kun ros til den efterfÞlgende rengÞring af den fraflyttede lejlighed.
Kan kun give Fag Flyt - lige fra administration til flytning og slutrengÞring - den varmeste anbefaling.

Fag Flyt Aps ããã®åç
Ringede til fag-flyt da jeg skulle have kÞrt byggematerialer op til 5 sal fra gaden af.
Super dejligt med et firma der er klar på at lÞse forskellige opgaver.
Niklas som håndterede opgaven var kanon. De var der inden for 2 timer kÊmpe anbefaling.

Fag Flyt Aps ããã®åç
Jeg valgte FagFlyt siden de var sikre på at mine mÞbler kunne flyttes trygt til min ny bolig. Slik gikk det ikke og sofaen min ble skadet. Selv om jeg har en sofa som er brukt veldig pent av en voksen person uten kjÊledyr, sigarettlukt, barnesÞl, men dyrt materiale så fikk jeg en erstatning på ca 1/4 av pris på sofaen.

Fag Flyt Aps ããã®åç
Hurtig og effektiv flytning af stÞrre kontor.
Venlige unge flyttefolk.
Bedste anbefaling fra os.

Fag Flyt Aps ããã®åç
Professionelle, effektive, dygtige og super venlige flyttefolk. Brugt dem ved flere private flytninger med stor tilfredshed

Fag Flyt Aps ããã®åç
Super dygtige og sÞde flyttemÊnd. Det hele gik vildt hurtigt, men de var gode til at passe på alt og pakke de skrÞbelige ting godt ind.
Virkelig god oplevelse

Fag Flyt Aps ããã®åç
Super friske, flinke og effektive gutter!
Jeg brugte Fag Flyt ApS til en mindre opgave - at få båret en (meget) tung, defekt og uhandy sovesofa fra min lejlighed på 4. sal ned til storskrald i min gård.
Drengene var punktlige og lÞsningsorienterede og lÞste opgaven hurtigt - også selvom det krÊvede en kreativ lÞsning med afmontering af sofaens indvendige jernskinne. Jeg fik en studentervenlig pris og et godt resultat.
Alt i alt skal I have tak for hjÊlpen. Stor anbefaling herfra!