Fag Flyt Aps レビュー 82

TrustScore 5段階評価の4.5

4.7

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg kan kun anbefale dette flyttefirma. Super venlige medarbejdere, både dem jeg snakkede med på kontoret, og dem der flyttede mine ting. Alle aftaler og tider blev overholdt til ug, og de fik mig k... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Pålideligt firma og så høflige og søde flyttefolk. Brugt dem 2 gange incl. opbevaring af møbler i ca. 1 måned. Kan varmt anbefale dem - skal jeg flytte igen er jeg ikke i tvivl om jeg vil benytte mig... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har flyttet rigtig mange i mit liv og kan derfor sige, at FagFlyt er det bedste, mest troværdige, hurtige, smilende og flinke flytte firma jeg nogensinde har brugt.

5つ星のうち5の評価

At flytte er aldrig sjovt - men Fagflyt gjorde deres ypperste for at flytningen af vores kontor gik så glat som muligt. De gutter der kom var i særklasse!!

企業情報

1. 引越業者
  2. 引越し・倉庫保管業
  3. 運輸サービス

当該企業による記述

Fag Flyt er et professionelt og erfarent flyttefirma, der dækker hele Sjælland. Vi hjælper dig trygt og sikkert igennem din flytning. Står du og skal bruge en billig flytning fra København eller til København, og har du brug for et flyttefirma, så er Fag Flyt det helt rigtige flyttefirma for dig. Fag Flyt tilbyder mere end bare hjælp til en flytning. Ved brug af vores flyttefirma København, giver vi dig mulighed for at opbevare dine ting på Amager, såfremt du skulle have brug for det. Vi er med andre ord et fleksibelt flyttefirma i Kastrup med fokus på en effektiv kundeservice, hvor dine behov og ønsker kommer i forreste række. Vi kører med faste priser, der er til at forstå. Du slipper derfor for ubehagelige fordyrende overraskelser undervejs. Vi er med andre ord til at stole på – en aftale er en aftale.

4.7

通常1カ月以上経ってから回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Adam og Sommer klarede en meget vanskelig og tung opgave i fineste stil🙂

2023年12月5日

Hej Lene,
Tusinde tak for de fine ord!

Fantastisk flyttefirma

Fantastisk flyttefirma. 3 mand kom og meget hurtigt fik de fyldt bilen😀 mega søde og samarbejdsvillige. Arbejder virkelig for pengene. Stor anbefaling herfra.

2023年11月30日

Hej Bille,
Mange tak for den fine anmeldelse! Jeg er glad for at din flytning gik godt! :)

Flytning

Var utrolig søde og flinke. Lavede lidt sjov og ballade.
Men jeg synes vi havde det hyggeligt.
Dejlige drenge.
Dejlig oplevelse.

2023年11月28日

Hej Anne,
Tak for anmeldelsen, Det lyder til at alt gik som det skulle!

Fantastisk service

Rigtig god oplevelse og meget professionelle. Jeg kan klart anbefale Fag Flyt. Har brugt dem to gange, og har været yderst tilfreds. De var hurtige, effektive og behandlede flytningen med stor respekt for vores ting. Der var en god kommunikation fra start til slut, og vi kunne trygt lade Fag Flyt stå for det hele.

2023年10月28日

Hej Helle,
Tak for anmeldelsen. Jeg er glad for at du har været glad for din flytning begge gange!

Perfekt flytning

Jeg valgte Fagflyt til min flytning primært ud fra de positive anmeldelser, jeg kunne læse her f.eks. Jeg blev ikke skuffet. Det foregik på professionel og betryggende måde. Anvender gerne firmaet en anden gang.

2023年11月3日

Hej Jan,
Tak for de fine ord! jeg er glad for at du havde en god oplevelse :)

Meget professionelt firma

Meget professionelt firma. Niklas kommer og kigger på opgaven og vejleder os fra start til slut. Vi skulle flytte fra hus til lejlighed. Og nogle af vores ting har vi haft behov for at få opbevaret. Alt i alt en rigtig fin oplevelse.

2023年10月18日

Hej Morten,

Professionelle flyttefolk !!!

Vil gerne anbefale Fagflyt hvis man vil have god service og sikker håndtering af sin flytning. Professionel flyttefolk der passede godt på tingene.
Niklas håndteret det hele meget professionelt. Tak for en god oplevelse 😊

2023年10月23日

Hej Mads,

Ganske enkelt

Ganske enkelt. God service fra start til slut. Det ser jeg ikke så tit hos flyttefirmaer.

2023年10月10日

Hej Per,

5つ星のうち5の評価

God håndtering af tungt udstyr

Vi har benyttet Fag Flyt til at flytte og opbevare vores fitnessudstyr. De var meget professionelle og håndterede de tunge maskiner flot, mens de passede på vores faciliteter. Vi vil helt sikkert benytte Fag Flyt næste gang vi har en lignende opgave.

2023年9月22日

Hej Aleksander,
Tak for dine flotte ord.

Service i topklasse!

Bestilt Fag Flyt til flytning af vores lejlighed og det var en super oplevelse fra start til slut!
De 3 ansatte kom på aftalte tidspunkt og behandlet vores inventar som det var deres eget.
Klar anbefaling herfra og virkelig et firma man kan stole på.

2023年10月5日

Fag Flyt Aps からの回答

Hej Magnus, Mange tak for de flotte ord.

Upåklagelig service

Upåklagelig service!
Jeg giver FagFly 5 stjerner. Deres service var upåklagelig under vores flytning. Punktlig med god service hele vejen igennem. De behandlede vores møbler, som var det deres egne og fulgte endda op efterfølgende, for at sikre at alt var foregået ordentligt. Alt i alt fremragende arbejde.

2023年7月10日

Hej Martin