Jeg har bestilt en vaskepose den 12.02.2026, intet hørt intet fået. Har set varerne bliver sendt fredag og søndag men intet gjort endnu. Har skrevet mail sidste fredag og intet hørt selvom der står in... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Fantastisk service! Købte sømløse strømper til min datter og pga. lidt længere leveringstid end ventet lå der en sød note ved strømperne og vi fik et ekstra par med gratis som kompensation. Super... もっと見る
企業が回答しました
Jeg har købt en del trusser på faktiskpraktisk. Der har helt igennem været fantastisk god kommunikation til Helle og da jeg oplevede et problem med trusserne, var Helle meget hjælpsom og fandt en... もっと見る
企業が回答しました
Super oplevelse. Det produkt jeg først ønskede var desværre ikke på lager, men så blev jeg ringet op og tilbudt et super alternativ (med rigtig god vejledning) og med et ekstra produkt oveni. Levering... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
faktiskpraktisk.dk er en dansk hjemmeside, hvor vi sælger praktiske og gode produkter til dig og din hverdag.
連絡先
デンマーク
- faktiskpraktisk.dk
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Lækre strømper der lever fuldstændig op…
Lækre strømper der lever fuldstændig op til det lovede. De bedste strømper jeg nogensinde har haft.

Super god kundeserve
Jeg har købt en del trusser på faktiskpraktisk.
Der har helt igennem været fantastisk god kommunikation til Helle og da jeg oplevede et problem med trusserne, var Helle meget hjælpsom og fandt en virkelig god og meget tilfredsstillende løsning.
Også hurtig forsendelse med DAO.
Jeg er helt igennem super godt tilfreds med denne webshop, og kan give den mine absolut bedste anbefalinger.

Et mærkeligt sted
Et mærkeligt sted. Forkerte oplysninger ved hver henvendelse…Forkerte mål ved vares ankomst.
.Slut med at handle der🥵
30/3 23 svar på dit svar:
Du KOM vist ikke TIL at sende de helt forkerte mål, for som du jo også skrev tilbage til mig, havde du jo slet ikke mere af den vare som jeg havde bestilt😡

God og hurtig levering
God og hurtig levering. Og produktet levede bestemt op til forventningerne.

Faktiskpraktisk.dk からの回答
Endelig fandt jeg strømper som min…
Endelig fandt jeg strømper som min datter faktisk kan holde ud at have på.
Super hurtig levering oveni!

Køber 4 par sømløse strømper
Køber 4 par sømløse strømper. Da jeg får pakket det ene par ud, kan jeg se de er med søm!
Altså de er slet ikke som beskrevet på deres hjemmeside. Der er endda billede der viser de er sømløse, men det er de bestemt ikke.
Jeg sender en mail om at jeg vil returnere, og at jeg regner med at de også returnere dem med brud på emballagen. Hvortil jeg bare får en mail retur med deres retur politik, uden svar på det jeg spørger om!
Jeg ringer, uden svar! Selvom der på Google står der er døgn åben.
Jeg mailer igen, da jeg ikke synes det kan være rigtigt jeg skal betale retur porto på 44 kr fordi de sælger en vare som ikke lever op til det beskrevne! Men uden svar. 2 dage senere tager de stadig ikke tlf.
Tænk man skal bruge så meget energi på at returnere 4 par strømper, som ellers er godt betalt!
Super dårlig service! Vil aldrig anbefale jer til nogen. Super dårlig måde at drive forretning på.

Hvor let kan det blive
Hvor let kan det blive ? SUPERLET OG HURTIG LEVERING AF KVALITETS PRODUKT.. smukt indpakket .. siden og produktet anbefales herfra 🏆🏆🏆

Formidabel kundeservice
Jeg har sjældent oplevet så god en kundeservice som jeg har fået af Helle. Hun er hurtig til at svare, giver sig god tid til at sende et grundigt svar og er yderst fleksibel i forhold til køb og varer. Foruden det, så er varen også i super kvalitet og svarer fuldt ud til mine forventninger.

Faktiskpraktisk.dk からの回答
Rigtig gode sokker for børn som bliver…
Rigtig gode sokker for børn som bliver irriteret over sømme.
Hurtigt levering ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Faktiskpraktisk.dk からの回答
Mit 6 årig barnebarn vil kun gå i disse…
Mit 6 årig barnebarn vil kun gå i disse strømper. Hurtig levering og hyggelig med en hilsen også. Kan anbefales

Fin kundeservice
Fin kundeservice, som svarede hurtigt og kompetent på email-henvendelse med spørgsmål til en vare. Der var hurtig ekspedition og levering. Alt i alt rigtig fin oplevelse.

Fantastisk kundeservice, intet mindre 🤗
Tillid og service ud over det sædvanlige! Desuden et super godt produkt og god vejledning. Jeg vil bestemt ikke tøve med at handle her igen og anbefaler gerne til andre 🤗

Helt fantastisk service
Helt fantastisk service, de fineste strømper man kan tænke sig i skøn kvalitet. Tak for venlig betjening 😊

Faktiskpraktisk.dk からの回答
Dejlig nemt at bestille på hjemmesiden
Dejlig nemt at bestille på hjemmesiden, og leveret til tiden. Super nemt :)
Varen lever til fulde op til mine forventninger, ud fra produktbeskrivelsen på hjemmesiden.

Faktiskpraktisk.dk からの回答
Det virker helt perfekt og jeg oplever…
Det virker helt perfekt og jeg oplever at, jeg er mindre våd, end når jeg sidder ned og tisser.🤭

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。