Service virker ikke. Fandt engang billet jeg ville kÞbe, men den kommer bare med fejl. For nylig ville jeg have solgt en billet, men det var sjovt nok heller ikke muligt. Den sagde bare "Denne billet... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
ForstÃ¥r slet ikke alle de dÃ¥rlige anmeldelser. Det er 100% legitimt. Det beskytter kÞber for overpriser, svindel og gensalg af billetter og mindsker pÃ¥ den mÃ¥de sortmarkedet. Ja, gebyrerne er hÞje, me... ãã£ãšèŠã
Jeg var skeptisk grundet anmeldelserne pÃ¥ siden her, men det fungerede helt perfekt, da jeg kÞbte 2 billetter til en koncert. Der gik mindre end 5 minutter fra start til slut - akkurat som billetlug... ãã£ãšèŠã
Vi solgte vores billetter i slut juli, vi kunne ikke udfylde noget som helst om kontooplysninger, der stod blot, at de ville blive tilbagefÞrt til samme konto, pengene i sin tid blev trukket fra. Vi... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Solgte helt tilbage i April mÃ¥ned 2âŠ
Solgte helt tilbage i April måned 2 billetter til Ed Sheeran. De blev solgt og FanSale meddelte at der kunne vÊre lang behandlingstid af forskellige årsager. Jeg kontakter dem senere hen for at hÞrer hvorfor jeg ikke har modtaget nogen penge endnu da jeg nu synes de har trukket tiden rigeligt, de svarer med at de mangler mine kontooplysninger og de derefter vil overfÞre pengene til min konto. Det fixer jeg.
Alligevel stÃ¥r jeg stadig her og venter pÃ¥ at fÃ¥ mine penge for de billetter jeg har solgt til en nu afholdt koncert, jeg er rasende! Sindsygt dÃ¥rligt billetsystem og er glad for at jeg kun sjÊldent deltager i sÃ¥danne arrangementer for jeg skal absolut ikke have flere penge ud og svÊve i denne virksomhed ððŒ
Billetter til Ed Sheeran
Har kÞbt billetter til 5 august, til Ed Sheeran koncert.
Som er sat til salg fra 5 juni, via Fansale.
Havde en kÞber allerede den 10 juni, men vi kunne ikke få det til at virke. Derfor opgav min kÞber. Kontaktede Fansale flere gange både på mail og telefon, unden brugbar hjÊlp.
Har flere gange i de sidste dage prÞvet at få kontakt igen, unden at komme igennem til dem. Har ventet i tlf. 1. Time og 20 min uden kontakt.
Mine billetter er stadig ikke solgt og nu rejser jeg udenlands og har ikke mulighed for yderlig kontakt. Det er simpelthen ikke ok.
Vil gerne sÊlge to billetter til edâŠ
Vil gerne sÊlge to billetter til ed sheeran - det krÊver fansale så 130 DKK i gebyr for. Der findes ingen andre lÞsninger - det er dårlig service ..
Jeg har i samarbejde med 5 veninderâŠ
Jeg har i samarbejde med 5 veninder kÞbt 6 billetter til Ed sheeran d. 4/8.
Sidenhen er det lykkedes mig, at skaffe billetter til d. 5/8, som passer mig bedre. Mine veninder kan nu ikke fÃ¥ overdraget DERES billetter til dem selv, uden at de skal SÃLGES via jeres side, hvor I tager gebyr endnu engang, for billetter, der allerede er betalt gebyr pÃ¥! Det kan ikke passe, at billetterne ikke kan overdrages til rette ejermand, uden ekstra omkostninger - jeg kan ikke forstÃ¥, at dette overhovedet kan vÊre lovligt!
Billetlugen henviser til FANSALE, fordi Ed Sheeran vil undgÃ¥ snyd, men alligevel er det jer, der sidder og gnider jeres hÊnder, ved at krÊve ekstra gebyrer pÃ¥ de billetter man Ã
BENBART er NÃDT til, at sÊlge til sine egne venner, for at de overhovedet kan komme ind til koncerten, uden man selv deltager. Jeg tvivler stÊrkt pÃ¥, at Ed Sheeran er oplyst om jeres ekstremt dÃ¥rlige kundeservice, for dette er da lige prÊcis, hvordan man snyder forbrugeren! Jeg har fÃ¥et en mail om, at det er muligt, at fÃ¥ billetter overfÞrt, til dem som skal med, men at det stadig krÊver, at billetkÞberen deltager. Vi kommer helt fra Jylland, det kan ikke passe, at jeg skal drage til SjÊlland, for at lukke mine venner ind til en koncert!
8% i kommission
8% i kommission, for at jeg kan komme af med billetter jeg tidligere har betalt 10% i kommission af - det minder om tyveri. Jeg dropper billetlugen fremover. Deres arrogante besvarelser herinde gÞr heller ikke noget godt for deres image.
Ynkeligt
DesvÊrre findes der ikke en lavere vurdering end en stjerne. Det ville ellers vÊre passende til fansale.dk. Der findes nÊppe et firma af lavere og mere ynkeligt niveau i kongeriget. De har monopol på salg af billetter fra Billetlugen og krÊver provision. Man kan ikke engang give billetter i gave eller overdrage billetter til et familiemedlem. Det svarer til, at jeg skal sÊlge min bil samme sted jeg har kÞbt den og skal betale forhandleren yderligere for det. Eller at jeg ikke kan give mine bÞrn gaver, og afslÞre det på forhånd eller betale gebyrer, når de skal have gaverne. Argumentet er at undgå svindel, men den slags monopoltÊnkning er nÊppe lovligt, og gÞr dem selv til svindlere. Hvordan arrangÞrer af koncerter kan finde på at lade fansale vÊre en del af kulturlivet er en ubegribelig gåde.
AmatÞragtigt
God ide for at imÞdegå snyd. Men fuldstÊndig amatÞragtigt udfÞrt
Sidste gang jeg har kÞbt billetter på Billetlugen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ